Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Já aktualizoval asi před třemi týdny, zkoušel jsem tam lézt přes prohlížeč Firefox, to asi měsíc nešlo a potom jsem to jednou zkusil přes Google Chrome a aktuální mapy se stáhli napoprvé - možná jsem měl jen štěstí

Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk

Vloženo

Zdravím. Mám síce Leon s Navi plus systémom. Už som skúšal importovať POI radary cez skryté servisné menu, všetko prebehlo ok.

Môj dotaz znie, je možné takýmto spôsobom aktualizovať aj mapy?

Vloženo (editace)

Bude potrebná aj diagnostika na tú nutnú úpravu?

Respektíve, dokáže to aj smrteľník, alebo sú potrebné odborné znalosti?

Editováno: , autor: thmf
Vloženo (editace)

Ty mapy pro Amundsena z hlediska kvality funkce čtení značek(tím pádem i pACC) je jedno velké neštěstí. Schází tam ukončení obcí, tak kde se posunula cedule na nové místo už teď nezrychlí na 90 km/h, ale ani na to novém místě nezrychlí. To co bylo špatně je teď ještě horší.

Editováno: , autor: ferda25
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ma nekdo osobne vyzkousene jak velky je rozdil v rychlosti aktualizace (mam Columbus MIB1) mezi SD kartou a napriklad USB 3 pevnym diskem? (mohl bych pouzivat externi SSD) Jde mi o to ze me stve jak dlouho se to vzdy aktualizuje a nechavam si to na delsi cesty, ktere mam uz mene nez drive a tak me napadlo se zeptat. Ted nemam jak to vyzkouset az do dalsi aktualizace :D

Vloženo

Aktualizácia po spustení beží aj po opustení auta a vypnutí infotainmentu nejaký čas až do úplného vypnutia infotainmentu. Neviem presne aký je to čas. Predpokladám 15 minút.

Aktualizácia nemusí prebehnúť naraz. Ak sa preruší, tak automaticky pokračuje po ďalšom spustení infotainmentu.

Celkový čistý čas z SD karty je u mňa v S3 s Columbusom zhruba okolo hodiny. Proste to spustím a nestarám sa ďalej. Po dvoch až troch jazdách je hotovo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...