Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 V 25. 5. 2019 na 10:56, misor1994 napsal: Su dostupne nove mapy http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/HIGH12_P177_EU_201920.zip je tohle urcene i pro columbus v karoqu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 (editace) @Tradie_v_JZD: Co tak skusit navstivit stranku http://updateportal.skoda-auto.com kde zadas VIN od svojho auta a vyhodi ti link na najnovsie mapy? Inak v podstate by to mal byt rovnaky subor, kedze mne ponuka to iste do SIII... Editováno: 29. Květen 2019, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Áno, je to na Columbus všeobecne od mib1 po mib2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliF Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Stahovani uz nefunguje pres Download Manager? Me to nabidlo pouze stahnout 25gb ZIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 No vsak stiahnes,rozbalis a nahras do auta.Len trpezlivost,predsalen su to uz velke objemne data. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 V 10. 3. 2019 na 13:49, Aleš_BX napsal: je to v prvé řadě pohodlnější Pochopil jsem správně, že pro aktualizaci map pro Amundsen nemohu použít pohodlnější postup (přes USB)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliF Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Díky za reakci Patriku, ja to myslel spíš informativně že dřív se z webu stáhl download manager, ten si pak sam stahl soubor a rozbalil ho na SDcko. Ted se z webu stahne rovnou ZIP, jakoby nejde to pres "skodovackej programek" ale naprimo. Tak me to jen trochu zarazilo jestli se mi to vlastne stahuje "spravne" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Rozbalil som po stiahnutí rovno na 64 GB kartu, na nej bolo asi 25-30 GB filmov. Bez problému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Mne inak nikdy ani skoda portal neponukol download manazera, vzdy som stahoval zip subor. Akurat ma stve, ze columbus mi nikdy nevezme kartu naformatovanu na fat32 v macu...vzdy ju musim prebehnut na windowse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Díky za pomoc; update na Amundsen proběhl v pohodě. Zazálohoval jsem staré mapy a ZIP rozbalili přímo na originální kartu (ECE DL2 19/20). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evendark Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Zdravim, vopred sa ospravedlnujem ak sa pytam na nieco co sa tu uz preberalo ale nenasiel som to. Je mozne nainstalovat Europe mapy na SD kartu 5L0051236F? Teda kartu, ktora obsahuje len mapy World. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 @Evendark samozřejmě můžeš..dělá se to i tak, že když někdo nemá origo navigační kartu a ceny těch různých mapových podkladů jsou rozdílné, tak se koupí na nejlevnější origo např. s mapama Ruska a pak se smaže a nahraje se tam to, co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evendark Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) @ski1961 super, dakujem :) Editováno: 4. Červen 2019, autor: Evendark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 V 31. 5. 2019 na 16:30, Aleš_BX napsal: je to tak, Amundsen si bere trvale mapy z SD karty, jen do Columbuse se mapy instalují, SD karty tedy v Columbusu trvale být nemusí, proto lze instalovat z USB nebo i vzduchem online Ahoj zkoušel jsem to přes wifi a napsalo mě to, že služba je momentálně nedostupná. Tak jsem to stáhl na kartu a v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Tak nám v pondělí u VW zveřejnili nové mapy i na Amundsena (= Discover Media = MIB 2 Std), stačí zvolit Golf R z roku 2017: https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/?car=9f7f14ba-5cb6-49fd-bd7f-7513cc6dd207&navi=f7d60bb5-e4c7-4f15-a629-ed994e464a9f Editováno: 20. Červen 2019, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrSyslik Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Ahoj, cetl jsem ze aktualizace jde jen pres origo.SD kartu. Opravdu to nejde pres jinou SD kartu? Kdyz chci aktualizovat mam stale hlasku hledani aktualizaci ale nic se nestane. Diky, A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Pokud se bavíme o Amundsenovi tak odpověď je ano. Naopak u Columba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matuš84 Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 Zdravím pánové,chci aktualizovat navigaci Columbus,stáhl jsem všechny potřebný soubory,ale stále mi to píše nevíte co s tím ???? Zkouším to přes SD kartu i USB ,ale pořád to samé. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matuš84 Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 Zdravím,takže aktualizaci jsem stáhl ze stránek škodovky,rozbalil v winrar,rozbalil jsem to a Mib1a Mib2 na plochu a pak zkopíroval na sd kartu ,která je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 (editace) pozor, ty nerobis aktualizaciu software Columbusu ale aktualizacu map naformatuj SD kartu na FAT32 a rozbal obsah zipu do rootu karty. takze na karte budu iba adresare Mib1 a Mib2 a subor metainfo2.txt. akonahle zasunies kartu, malo by to same detekovat aktualizaciu map a vyzvat ta na potvrdenie spustenia aktualizacie. ak by to nechcelo ist, tak mozes skusit zmazat adresar Mib2 a subor metainfo2.txt a obsah adresaru Mib1 presunut do rootu karty. Editováno: 6. Září 2019, autor: PistaTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matuš84 Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 (editace) před 3 hodinami, PistaTT napsal: format Fat 32 nejde jen jde exFAT a NTFS,detekovalo to samo ale žadné potvrzení spuštění aktualizace tam není.zkusil jsem vymazat iMib2 a subor metainfo2.txt. a nic.ukazuje mi pořád to same a tohle při vložení karty před 3 hodinami, PistaTT napsal: Editováno: 6. Září 2019, autor: Matuš84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 FAT32 ti musi ist, mne to s tym vzdy funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Potvrzuji, teď jsme to takto dělal během cesty na jih Evropy, čekal jsem s tim právě na nějakou delší cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Dnes som skúsil hľadať pre svoje auto aktualizáciu, resp skúšal som sa pripojiť na update portál a po zadaní Vin som dostal takúto odpoveď. Mam MR 2015 (11/2014). Rad by som vedel, či je to práve tým MR alebo je chyba na strane škodovky a preto by som rad vedel ako to funguje vám na novších, ale aj starších modelových rokoch. Ďakujem Ps - neviem ci to je zreteľne, lebo v mobile nevidím vôbec nič, ale vraj neboli nájdené žiadne dáta pre moje vin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Taky nefunguje. Asi nahrávají nový DB :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.