Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 10. 3. 2019 na 13:49, Aleš_BX napsal:

je to v prvé řadě pohodlnější

Pochopil jsem správně, že pro aktualizaci map pro Amundsen nemohu použít pohodlnější postup (přes USB)?

Vloženo

Díky za reakci Patriku, ja to myslel spíš informativně že dřív se z webu stáhl download manager, ten si pak sam stahl soubor a rozbalil ho na SDcko. Ted se z webu stahne rovnou ZIP, jakoby nejde to pres "skodovackej programek" ale naprimo. Tak me to jen trochu zarazilo jestli se mi to vlastne stahuje "spravne" :)

Vloženo

Mne inak nikdy ani skoda portal neponukol download manazera, vzdy som stahoval zip subor. Akurat ma stve, ze columbus mi nikdy nevezme kartu naformatovanu na fat32 v macu...vzdy ju musim prebehnut na windowse.

Vloženo

Zdravim, vopred sa ospravedlnujem ak sa pytam na nieco co sa tu uz preberalo ale nenasiel som to.

Je mozne nainstalovat Europe mapy na SD kartu 5L0051236F? Teda kartu, ktora obsahuje len mapy World.

Dakujem

Vloženo

@Evendark samozřejmě můžeš..dělá se to i tak, že když někdo nemá origo navigační kartu a ceny těch různých mapových podkladů jsou rozdílné, tak se koupí na nejlevnější origo např. s mapama Ruska a pak se smaže a nahraje se tam to, co potřebuješ.

Vloženo
V 31. 5. 2019 na 16:30, Aleš_BX napsal:

je to tak, Amundsen si bere trvale mapy z SD karty, jen do Columbuse se mapy instalují, SD karty tedy v Columbusu trvale být nemusí, proto lze instalovat z USB nebo i vzduchem online

Ahoj zkoušel jsem to přes wifi a napsalo mě to, že služba je momentálně nedostupná. Tak jsem to stáhl na kartu a v poho.

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, cetl jsem ze aktualizace jde jen pres origo.SD kartu. Opravdu to nejde pres jinou SD kartu? Kdyz chci aktualizovat mam stale hlasku hledani aktualizaci ale nic se nestane. Diky, A  

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím pánové,chci aktualizovat navigaci Columbus,stáhl jsem všechny potřebný soubory,ale stále mi to píše DSC_0764.thumb.JPG.eaa57c6aeacff46c1bc05ba66841cbcb.JPG nevíte co s tím ???? Zkouším to přes SD kartu i USB ,ale pořád to samé. Děkuji za rady

Vloženo (editace)

pozor, ty nerobis aktualizaciu software Columbusu ale aktualizacu map

naformatuj SD kartu na FAT32 a rozbal obsah zipu do rootu karty. takze na karte budu iba adresare Mib1 a Mib2 a subor metainfo2.txt.

akonahle zasunies kartu, malo by to same detekovat aktualizaciu map a vyzvat ta na potvrdenie spustenia aktualizacie.

ak by to nechcelo ist, tak mozes skusit zmazat adresar Mib2 a subor metainfo2.txt a obsah adresaru Mib1 presunut do rootu karty.

Editováno: , autor: PistaTT
Vloženo (editace)
před 3 hodinami, PistaTT napsal:

format Fat 32 nejde jen jde exFAT a NTFS,detekovalo to samo ale žadné potvrzení spuštění aktualizace tam není.zkusil jsem vymazat iMib2 a subor metainfo2.txt.

a nic.ukazuje mi pořád to same a tohle při vložení karty 

před 3 hodinami, PistaTT napsal:

DSC_0774.JPG

Editováno: , autor: Matuš84
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Dnes som skúsil hľadať pre svoje auto aktualizáciu, resp skúšal som sa pripojiť na update portál a po zadaní Vin som dostal takúto odpoveď. Mam MR 2015 (11/2014). Rad by som vedel, či je to práve tým MR alebo je chyba na strane škodovky a preto by som rad vedel ako to funguje vám na novších, ale aj starších modelových rokoch. Ďakujem

Ps - neviem ci to je zreteľne, lebo v mobile nevidím vôbec nič, ale vraj neboli nájdené žiadne dáta pre moje vin

8a05591c725b6e5981f280a212ae88f1.jpg&key=c76893479188e8897058d192568d3697caa30ce2b23b365e3190c0d7202cab02

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...