SliF Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Taky nefunguje. MR 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliF Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 To jim to trva docela dost dlouho, rekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkratas Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Tak stále nefunguje a dle informací z infolinky škodovky nevědí ,kdy se to opraví. Teda to jsou amatéři. http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radous-77 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Já aktualizoval asi před třemi týdny, zkoušel jsem tam lézt přes prohlížeč Firefox, to asi měsíc nešlo a potom jsem to jednou zkusil přes Google Chrome a aktuální mapy se stáhli napoprvé - možná jsem měl jen štěstíOdesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Tak pro můj VIN dnes po několika měsících konečně update portál funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Pro Amundsen je tam verze nová, ale je v tom nějaký hokej. V balíčku ECE5 jsou jiné země než odpovídá popisu, chybí tam např ČR a Polsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P184_N60S5MIBH3_EU.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 (editace) Vďaka za link. Idem rovno nahodiť do NASka, nech to stiahne. Admin @PTiCA by už mohol povoliť lajkovanie ferdovych príspevkov. Editováno: 10. Listopad 2019, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 diky Ferdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Nahráno a zcela bez problémů - SDHC 32 GB, FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Stiahnuté a nahraté bez problémov cez 120GB externý disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Ja taky napoprve a bez problemu.Enviado desde mi SM-G950F mediante Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Hlavně, že těch 32 MB na těch skoro 30 GB stačilo....:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 a co Amundsen? http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU_AS_1430_V12.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thmf Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Zdravím. Mám síce Leon s Navi plus systémom. Už som skúšal importovať POI radary cez skryté servisné menu, všetko prebehlo ok. Môj dotaz znie, je možné takýmto spôsobom aktualizovať aj mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 (editace) Teoreticky ano, ale pak nebudou fungovat bez další nutné úpravy. Editováno: 19. Listopad 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thmf Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 (editace) Bude potrebná aj diagnostika na tú nutnú úpravu? Respektíve, dokáže to aj smrteľník, alebo sú potrebné odborné znalosti? Editováno: 20. Listopad 2019, autor: thmf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmmik Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Ahoj všem, ten odkaz na amundsena, to je mapový podklad pro jakéhokoliv amundsena? Mám Superb II r.v. 2012 a přes originál update portál to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Ne, je to jen pro MIB2 Std, cca od 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmmik Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Existuje tedy ke stažení originál mapy ( Superb II r.v. 2012 amundsen+) nebo to musím řešit za těžký peníze v servise Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 (editace) a zkoušel jsi to přes portál ŠA? http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Editováno: 22. Listopad 2019, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 (editace) Ty mapy pro Amundsena z hlediska kvality funkce čtení značek(tím pádem i pACC) je jedno velké neštěstí. Schází tam ukončení obcí, tak kde se posunula cedule na nové místo už teď nezrychlí na 90 km/h, ale ani na to novém místě nezrychlí. To co bylo špatně je teď ještě horší. Editováno: 23. Listopad 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmmik Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 To jsem zkoušel jako, jenže mi to píše že on line není podporováno... viz příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliF Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ma nekdo osobne vyzkousene jak velky je rozdil v rychlosti aktualizace (mam Columbus MIB1) mezi SD kartou a napriklad USB 3 pevnym diskem? (mohl bych pouzivat externi SSD) Jde mi o to ze me stve jak dlouho se to vzdy aktualizuje a nechavam si to na delsi cesty, ktere mam uz mene nez drive a tak me napadlo se zeptat. Ted nemam jak to vyzkouset az do dalsi aktualizace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Aktualizácia po spustení beží aj po opustení auta a vypnutí infotainmentu nejaký čas až do úplného vypnutia infotainmentu. Neviem presne aký je to čas. Predpokladám 15 minút.Aktualizácia nemusí prebehnúť naraz. Ak sa preruší, tak automaticky pokračuje po ďalšom spustení infotainmentu. Celkový čistý čas z SD karty je u mňa v S3 s Columbusom zhruba okolo hodiny. Proste to spustím a nestarám sa ďalej. Po dvoch až troch jazdách je hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.