M_ike Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Tak dnes se uspesne podarilo aktualizovat muj Columbus. Stahnuto z ofiko webu skodovky dle VIN vozu. Aktualizace trvala kolem 2 hod. Amundsen zkusim aktualizovat zitra/pristi tyden, tak dam vedet jak to dopadlo (dle postupu co je vyse) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Jen tak pro info. Prověřil jsem, že všude jsou stejné (resp. stejně staré) mapy pro Amundsen MIB2. Na stránkách Škoda ČR, Škoda SK, VW ČR, VW DE, všude je to jedno a to samé... mapy z podzimu 2015, nelogicky označené jako ECE 2016/2017. Jsem zvědav, co přinese příští aktualizace avizovaná na listopad 2016. PS: Co je tam pro Columbus, jsem nezjišťoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Na VW ČR a DE jsou poslední mapy uvedeny - podzim 2015 (ECE 2016), a dokonce to tam i takto píšou a to pro obě verze navigací. Takže VW má ECE 2016 a Škoda už ECE 2016/2017 ? Mapy jsem nestahoval, takže nevím zda jsou stejné - či ne. Buď je to jen zmatek ve značení map a nebo mají nějaký problém s aktualizacemi. Myslím celý koncern, protože mapy by měly pro všechny značky vycházet ze stejného základu. Maximálně si je každá automobilka nějak dolaďuje - a pochybuju, že by zrovna Škoda měla nějakou přednostní výhodu. Divné, vloni v tom takový zmatek nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 V 15. 7. 2016 at 14:57, Scenic napsal: Tak nech robim co robim vysledok je vzdy rovnaky Taky sem se s tim potýkal. Když jsem šel přes "Navigace -> Možnosti....." tak to nešlo, musel sem jít přímo přes "hlavní" Nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Jaký máte mapy v autě? Já mám ECE2016/2017, updateportál říká, že má ECE2017, ale nezdá se mi, že by dávali už nové mapy. Nemají to jenom blbě označené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Tak jsem fakt měl starší verzi, zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 (editace) Já stahoval nedávno ze Škodovky (před pár měsíci) pro Amundsena v domnění, že bude konečně Blanka tunel a zdá se mi, že tam stále není....Že to jsou staré mapy. Přitom označené jako nové. Editováno: 7. Listopad 2016, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) tak Amundsen je asi nakej diskriminovanej, ja nekdy v cervnu srpnu aktualizoval Columbus (tusim verze 2017) a Blanku tam mam, dokonce me to v ni i docela schopne naviguje. a v souboru HIGH_P157_EU_2017.ZIP\Mib2\NavDB\CzechRepublic_eu\0\default\content.pkg se pise: "creationTime": "2016-06-22 10:42:45.294064" Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Drahosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 (editace) Tak to vyzera, ze pre Amundsen su nove mapy ECE 2 2016/2017 Bielorusko, Bulharsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Ukrajina, Estónsko, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Rusko EDIT1: Falosny poplach, to mi len update portal zacal ukazovat ECE 2 z nejakeho dovodu EDIT2: Tak tu vyzeraju byt mapy z augusta, ktore su novsie nez na update portali http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/STD2_0730_EU1_2017.zip Editováno: 18. Listopad 2016, autor: R!Co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Půjde mi to na Amundsenu když mám jen původní mapy a pouze Německé na CD (rok 2010)? Doma zkusím stáhnout a vyzkoušet, ale hodně lidí tu píše že to funguje jen s origo SD kartou od VW. Jaké máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 jsem z těch aktualizací nějaký zmataný, přimo na updateportalu to píše: Quote Poslední aktualizace proběhla v červnu 2016, příští aktualizace je plánovaná na listopad 2016 když se ale přihlásím, tak je tam verze ECE 2017, což by napovídalo názvem, že se jedná o tu správnou verzi, až na to, že tam byla už v září. Jak to s těma aktualizacema teda je? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 (editace) Vzdy je to pozdeji nez v listopadu. Posledne tam byl navic nejaky problem, diky cemuz se update na columbus opozdil snad o vic jak mesic. Editováno: 9. Prosinec 2016, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 aha, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reyder Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 ahojte, mame síce seat alhambru ale tiež je tam navigacia navteq, mám k nej original SD kartu. ale ak chcem tuto kartu načítať v PC tak sa mi ju ani nezobrazí. Samozrejme ked ju vložím v aute do rádia tak hned ju vezme a automaticky sa pýta či chcem inštalovať navigaciu. čo treba spraviť aby bola tato karta odblokovana, aby som ju v PC mohol "otvoriť" a nahrať tam novšiu verziu navigacie? alebo je možné, že navteq robí jednorázove mapy a upgrade si treba platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Tohle mám v úmyslu zjišťovat taky, protože novou Alhambrou jezdí žena. Tak uvidím, co s tím svedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Jinak teda na webu update portálu škodovky furt visí, že update map proběhne v listopadu 2016, na to že je leden 2017 jsou trošku pozadu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Asi listopad přeskočí. Od podzimu, kdy sleduji nové aktualizace, mi po zadání VIN vyskočí možnost stáhnutí stále stejných map ECE 2017 s dodatkem: Další aktualizace navigačních dat bude dostupná v květnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 U me je to stejne jako u spirito Zda se ze SA to bude aktualizovat 1x rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Já tam nic takového nevidím, jenom, že je ECE 2017 a nic dalšího (je fakt, že v červnu už to auto budu mít přes tři roky, tak možná proto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 To ne, já ho budu mít v dubnu 4 roky. Je to napsané na stránce v části: Nestahujte zbytečně 23GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 no, já mám auto teprv dvouleté, ale informace o aktualizaci vidím stejné. Nějak na to v ŠA prdí, kdyby přešli na aktualizace jednou ročně, tak by tam asi na hlavní stránce nepsali to co tam píšou ne? - Poslední aktualizace proběhla v červnu 2016, příští aktualizace je plánovaná na listopad 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 kdo mi prodá CD či SD kartu mapama??? klidně i rok 2012, 2013, 2014,..samozřejmě čím novější tím lepší,..ale dávat 4tisíce za mapy do Amundsenu mi přijde postavané na hlavu, když za 10 tisíc můžu mít radio s navigací i DVD přehrávačem,...a bude to fungovat na 100procent, což se od pomalého a zasekaného Amundsenu čekat nedá,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Amundsen vyzaduje originalni SD kartu od SA, jinou to nesezere. Ferda tu ale psal ze se mu podarilo rozchodit i jine SD karty, zkus se obratit na nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 tak říkáte koupit SD kartu ze škodovky a nahrát mapy, které se dají běžně stáhnout?? Jen pro doplnění, mám mapy pouze Německé na CD. Mám stáhlé nějaké mapové podklady pro Amundsen (RNS310), tak jestli to dobře chápu tak když je stáhnu na origo SD kartu budou fungovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Rischwon: RNS310 je Amundsen z Octavie II, zde jsi v sekci Octavie III. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.