Bajuszka Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 On se pořádá nějaký sraz k tatínkovi v září? Že o ničem nevím Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Bája: K taťkovi přímo né, ale měl by byt ten severní, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Já už jsem si říkala, že by mi něco uniklo Jo jo podzimní sraz je na Severu to je pravda Už se těším, jak chlapi daj vědět, do jakého kempu vyrazíme Datum už je jisté Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 A kde zhruba bude ten severní sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 To se asi zatím necháme překvapit Chlapi dají určitě včas vědět Jinak datum je 13.-15.září 2013 Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zatim se nemuzu ucastnit srazu, kdyz nemam auto.. ale sraz brnenskeho komanda stale plati. V ut bych si mel auto vyzvednout ze servisu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tady to upadlo v zapomění, to tady trochu oživím. Co se někde někdy o víkendu sejít? V okolí Brna nás tu je celkem dost ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 jsem pro! jen to chce vyřešit ten temrín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Paráda, tak dejte vědět ostatní kdo by se přidal a když nás bude rozumnej počet můžem něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 mě je to jedno, klidně zítra během dne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 No to už sme 3, věřím že i Bára s Kubou by se taky přidali když budou mít volno, no a ještě aspoň jeden do 5tky a můžem nahodit datum a místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Ahoj kamaradi, je nas od brna cim dal vic, co kdybychom si dali nejaky sraz v JM kraji? Zkusme se nejak domluvit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Ty bys stejně nepřijel... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Za mě je to jedno, přímlouvám se na víkend, klidně ted sobota, neděla navečer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) Brc tys mě předběhl No já nemám problém, v Brně su do půl hoďky No zkusím nahodit předěbžný seznam lidí co to mají do Brna jak se říká u nás kůsek Kdo je ještě z okolí a nepsal jsem ho ať se připomene. Ale sraz je samozřejmě pro všechny Superbáky takže i dálkaři jsou vítáni. Tarantulas Brc.majkl Bajuzska Kubinos MrChodny Susta TomASS! Editováno: 18. Červen 2014, autor: Tarantulas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) Já budu v Brně teď v nedělu, naopak nemůžu tu příští. Editováno: 17. Červen 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Já to mám podobně, příští víkend nemožu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Ty jo že by už tento víkend, masakr. Já bych Michala nepodceňoval, mylsím že na tym Brněnským se ukáže. Uvídíme ještě jak se vyjádří Bára s Kubou a Sustovi dat vědět ať sem mrkne. Myslím že pokud se potvrdí aspoň 5 kousků, tak to za to stojí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Já bych mohl v SO večer a NE mám celou volnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Výborně, už sme 4, teď ještě co Michal a Bára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 No moc mě netěšíte Já mám víkend pracovní Ale v sobotu mám volnou, jelikož jdeme na výstavu psů. Jedině Vám tam v neděli můžu poslat Kubu a Charlieho a já budu tiše závidět z práce Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) Tak co majkle? dorazíš? Rád bych viděl ty vyleštěný kanaldekly...b Editováno: 17. Červen 2014, autor: KubinoS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Kanaly uz nemam kluci a dorazim. Misto kanalu se pripravuji jiny kola, i par dalsich veci, ale budou na aute az pristi tyden Takze v nedelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Nebo muzu i v sobotu, je to na vas. Mam zde hodit hlasovani? Nebo se domluvime bez toho? Jeste pojede snad TomASS nebo jak v nedelu muzu ale do peti pak jdu do prace :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Nebo muzu i v sobotu, je to na vas. Mam zde hodit hlasovani? Nebo se domluvime bez toho? Jeste pojede snad TomASS nebo jak v nedelu muzu ale do peti pak jdu do prace :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.