MrChodny Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 :D OK, diky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Tak jsem napsal jako posledni a pritom tu jeste prispevek ani od jednoho nebyl kurna jste rychli kubino budes umyvat auto? ja ho umyval vcera a dnes rano muselo prset :! Editováno: 20. Červen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Musím z něho odhazet ty slepičince:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Já vstávám, du posnídat a nachystat auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Ja jsem ted vstal, dam si palacinky a vyrazim snad to stihnu na 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jsu na miste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Takže sraz je za námi, uteklo to rychle:-D. Účast: KubinoS, Tarrantulas, Mr.chodny, Brc.majkl. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 3x CUBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Tak sme pokecali, očučeli auta, Kuba mi naleštil plneu a výborně sme poobědvali u Charlieho Na Červenec nebo Srpen plánujem další setkání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 3x cubic + 1xKuba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a jenom jedna nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Skus mi prosimte Kubo mrknout na ty dvere, dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Kluci super fotky Marto ahoj dival jsem se ted na ty dvere a z mych zdroju maji hlavne predni dvere i bez potreby lakovat ale to je ti asi naprd, alespon jsem si na prednich nic nevsiml. Pak ma jeden kluk ale je az z melnika zkusim s nim poresit dobirku, od nej jsem taky bral par veci. A budu se divat dal, abys to mel v cajku dnes jsem se bavil s tomASS a na brno by priste taky jel Editováno: 23. Červen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Super kdyby se postestilo, bylo by to fajn. Typkovi od Kuby sem se dnes nedovolal, tak pro jistotu hledam dal. Potrebuju prave zadni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Paráda, v týdnu sem hodím nějakej termín ať to příště vyhovuje více lidem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Urcite je sezeneme, uz se po nich diva vic lidi, to by bylo aby to nebylo! A tady neco pro červeňáka: http://www.sbazar.cz/hodinky.levne/detail/6580360-prodam-originil-alu-kola-sirius-18-5x112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Pětadvacet je ješte dost, dají se i za dvacku, ale dík Jinak příznivci, co říkáte na datum 17. Srpna ??? Je to neděle. Čas 15:00 parkoviště na střeše Olympia Brno. Můžem pak dát nějakej dlabanec (KFC, MC, Charlie...) nebo někam kůsek vyjet, záleží na Vás, vše je o domluvě. Pokud máte jiné návrhy ohledně místa atd sem s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Zatím ti to nepotvrdím, protože kolem toho data budu asi s citroeňákama na slovensku a poslední víkend v srpnu budu v okolí Zlína na Barumce. Čas by mi spíš vyhovoval cca takový, jako teď o víkendu, tj. kolem oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 My se 17.8. vracíme z dovolené, takže vůbec nevíme v kolik v Brně budeme, nebo jak to vůbec bude... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Kurňa kdybych sem nic nenapsal tak to tu umře Lidičky nahoďtě nějaké víkendové datum, nebo víc datumů v červenci nebo srpnu jak by Vám to pasovalo, a možem dát něco dohromady. Kdo sem něco napíše, toho jako počítám že se chce zůčastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 My muzeme az 10.srpna...teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 My můžeme teoreticky 27.7. a 24.8. mezitím máme dovolenou a to asi nejspíše nebudeme v Brně... Teda to jsou víkendy, které mám volné já Kubišta může více víkendu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Tak trochu "hurá akce" Sraz v neděli odpoledne Olympia horní parkoviště. Čas 13:00 doufám že vyhovuje. Trochu se podřizuji Majklovi a přiznám se že i mě, protože idem v sobotu na pijatiku, tak abych se dal do pucu do té doby. Oběd můžem dát. Buď zase v Olympii, kam zajdem už se domluvíme na místě. Nebo možem klidně vyjet do nějaké pěkné restauračky, klidně nahoďte. Zatím potvrzeni: Kubinos Bedruna Tarantulas MrChody brc.majkl ??? Editováno: 29. Červenec 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Dejme to zase aj s obědem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Ahoj, mě by to mělo snad taky vyjít, ale budu po noční, takže až tak od jedné hodiny. Ale ještě bych to na 100% potvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.