jvees69 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Ahoj, dělal jste někdo u superbu II výměnu podsvitu budíků, ručiček, osobně bych to viděl na nové bílé ledky komplet a jen modré ručičky, byla by to fakt pecka.. U starších aut s tím nebyl problém, ani to tam napájet "na prasáka" ale máte-li někdo zkušenost, jaké konkrétní mini ledky tam jsou, jdou přímo povyměňovat, zasadit tam do patice, postup jak vytáhnout budíky ven z auta a k budíkům se dostat zezadu, bylo by fajnééé Já našel tohle, ale kdo ví jestli by tam šly ... http://www.auto-media.cz/product.php?id_product=49896 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Ahoj, tohle by tam rozhodne neslo, na SII neni nic extra odlisneho oproti OII budikum, takze neni problem predelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 takže jaké ledky tam jsou? to by se muselo nějak přepájet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Ahoj, potřeboval bych poradit, jak jsou řešené žárovky v budících. Přestala mi svítit ručička otáčkoměru, a některé rozmezí cca 0-2000 / a pak ta samá část na opačné straně v červeném poli. Jsou tam žárovky napájené, nebo je jde nějak snadno vyměnit ? Díky za odpověď . (Superb 2, 2011) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Jsou tam LEDky = výměna letováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 To je nejake divne ne? To podsviceni by melo prezit cele auto a uz vubec ne, ze odpadne vice LEDek soucasne. Co jsi s tim delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Zřejmě kvalitní auto z druhé ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Koupilo se před rokem, už tehdy bylo trošku pohasle podsvícení na tom otáčkoměru a včera přestala ručička. Na kolik by to tak mohlo vyjít oprava ? Nevíte o někom z ústeckého kraje kdo by to uměl ? Popřípadě nějaký návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Rozebrat vyfotit si jak jsou LEDky osazeny a dát nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jj, já bych se sice bál, ale zrovna minulý týden si bratr udělal podsvícení u OII komplet na bílo. Kupoval zde http://www.xenon-vybojky.cz/led-diody/86-osram-plcc2-bila-5000k-220mcd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hame Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 zdravim praskli mi dve ledky u otackomeru SII nevi nekdo prosim jake ledky tam pari? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Ty co uvedl kolega výše, ale pokud nemáš vybavení tak do toho radši sám nelez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hame Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 ok moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hame Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 jeste dotaz kolik je diod na podsviceni obou budiku necham je rovnou vymenit vsechny diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benzen1 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Zdravím, bohužel mám stejný problém s podsvícením - část otáčkoměru a část rychloměru (MR 2011). Je prosím tady někdo ochoten a schopen to vyměnit? Děkuji moc za případné tipy. Nejlépe Praha nebo okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Ahoj, nevíte někdo jaké LED diody jsou použity na podsvícení ručiček tachometru, palivoměru, otáčkoměru a teploměru ? Přestala mi svítit ručička otáčkoměru,. Tak že bych rovnou změnil barvu u všech když už to budu mít rozebrané. Pomohl by přesný TYP,. Popřípadě by se hodil i typ LED diody podsvícení cisel Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 tipnul bych si, že tam nejsou žádné ledky s paticí, ale čipy napájené přímo na desce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratas Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 V 3. 2. 2017 na 9:30, 3TFlash napsal: Ahoj, nevíte někdo jaké LED diody jsou použity na podsvícení ručiček tachometru, palivoměru, otáčkoměru a teploměru ? Přestala mi svítit ručička otáčkoměru,. Tak že bych rovnou změnil barvu u všech když už to budu mít rozebrané. Pomohl by přesný TYP,. Popřípadě by se hodil i typ LED diody podsvícení cisel Děkuji Sice trošku pozdě, ale jsou tam klasické LED v rozměru 3528. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.janda Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Ahojte, neviete mi poradit ako sa dostanem ku diodam na podsvietenie budikov? Dioda na podsvietenie otackomera mi blika. Existuje nejaky navod ako zhodit budiky bez toho aby som jednotlive diely neposkodil? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 opatrně, je to skládačka, pár šroubků a zácvaků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdraza Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ahoj, kolik tam je techto bilych led? At to nemusim nejdriv rozdelavat a pak az objednavat.. Budu to muset opravovat na yetine. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 SMD led plcc2, budiky doska Superb 2 Octavia 2FL 10led podsvit 6led rucicky.Yeti tam je doska VW 10led podsvit 4 alebo 6 led rucicky,Doporucujem ak sa menia vymenit vsetky naraz nech sa to nemusi otvarat znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frejzr Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ahoj zrovna jesm to řešil na svoji Octavia 2 2011. Poblikavala mi ručička rychlosti, nejdřív jsem si myslel ze to bude jen studený spoj. Nakonec to byla špatná ledka koupil jsem nové v GME.cz LED 3528 bíla 960-392 žlutá 960-397 červená 960-394 Ta bíla má 2560 mcd svíti o trochu více než originály ty typuji na cca 2000mcd červená a žlutá jsou na kontrolky ty mají 200mcd https://www.gme.cz/led-3528-yellow-200-120-gt-m35281y590-0 https://www.gme.cz/led-3528-cool-white-2560-120-gt-m35281w508-0 https://www.gme.cz/led-3528-red-200-120-gt-m35281r620-0 Postup při rozebíraní : Odšroubovat 3x šroub torx ( hvězdice 10 ). Odaretovat boční plastové zápatky ( použil jsem páratka ) Samotný plošný spoj drží 3 aretační packy z boku , pomoci šroubovaku odaretuji a vyndáme plošný spoj. Největší problem jsou rafičky, ty jsou naraženy velmi slně, udělal jsem si z 1mm plechu menší páčidlo. Opravdu se musí hodně zabrat. Plastový rameček pod rafičkami lze velmi snadno odaretovat ze spodu plošného spoje, drží jej pouze 2ks aretačních pacek. Fotky pošlu e-mailem petr-dudek@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.