Červen 27, 201312 r Připomeň se mi, můžeme to píchnout na diag, jestli se něćo neobjeví. Já se u Tebe možná o víkendu zastavím, číslo mám
Červen 27, 201312 r Autor Sup1 ok to by bylo super.O vejku nic nemam tak v pohodě nebo se klidne zastavím ja
Červen 27, 201312 r Autor Ale převodovka to není pač když už je trojka zařazena a povolim a přidám plyn tak to rachta jak traktor....nevím zda se tam někde neztrácí nafta nebo je spatne nastaven řídící vstrik..pac mi to kolikrat i blbe startuje když je to ohraty...Dlouho hžaví pak musim cca 4s drzet klíč a naskočí do 1200 otáček a z výfuku mi vyletí bilej kouř. .tak nevím zda to nemá s tímto něco společného
Červen 27, 201312 r Možna převodovka hele... žeby ty dva kvalty byli nějak načaté.... kolega ma vyměnené váčky rozvody ok na 114tce a taky dlouho startuje...Možna bych se zaměřil natu převodovku...
Červen 28, 201312 r Pořeš to s kolegou Supem 1, snad se to vyřeší . Nechci strašit, ale před pár dny známému dodělali SI 2.5 TDI a oprava 60 papírů, já sám měl A6 s 2.5 a jen jsem cpal prachy do motoru, samozřejmě hodně záleží na předchozích majitelích a tam je to o štěstí
Únor 24, 201411 r da se sehnat dvd do navigace org škoda? pokračuj v některým tématu v sekci audio, hlavně nezakládej nový téma. hledej kam dotaz vložit
Prosinec 12, 20159 r Opět mimo téma... To jsi za rok a půl ještě nesehnal? Tak dobře, odpověď: ANO DÁ Upraveno Prosinec 12, 20159 r od SUP1
Prosinec 12, 20159 r petrsuperb 2.5 TDI 120kw Můžeš přestat spamovat v několika vláknech? co má zvuk motoru společnýho s navigací???
Únor 14, 20169 r Lidicky muzu se jen zeptat cim vycistite zaslou remenici? po oddelani remene jsem jezdil nekolik dni bez nej a ted je castecne orezla hlavne mezi drazkama a pri pokusu o ocisteni vsema hadrovejma kartacema neuspel a kovovejma kartacema mam strach o zniceni drazek. jinak je nekde predepsana sire drazek?
Únor 15, 20169 r Šířka drážek určitě předepsaná je. Předpokládám, že je to klíňák na klimu. Očisti drátěným kartáčem a více bych to neřešil. On si to řemen vezme
Duben 8, 20196 r Ahoj chlapi prosím vás co to muže dělat začlo to zničeno nic https://youtu.be/NRPm4Szpcek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.