Publikováno Červen 8, 201312 r Zdravím mám dotaz, v bazaru jsem si vybral Fabiji 1.2 47kw najeto 171000km. Při projednávání koupě vozu, mě prodejce upozornil na svítící diagnostiku motoru. Chci se zeptat co to může být, a jestli vůz koupit či se raději pohlédnout po jiném voze. Děkuji za odpovědi.
Červen 8, 201312 r Může to být např. vadná lambda sonda za výfukovými svody, případně některý vstřikovač paliva, tedy pokud je vozidlo vůbec pojízdné... oprava obojího do 2.000,-Kč.
Červen 8, 201312 r proč si kupuješ auto s 172t km... si vyber neco mladšiho.. myslím, že je z čeho vybírat.. nebo se pletu?? a ještě k tomu když svítí kontrolka diagnostiky.. proč to prodejce neopraví???
Červen 8, 201312 r Leoš zober si so sebou nejakého mechanika aj s diagnostikou a hneď uvidíte čo to je zač ..
Červen 9, 201312 r Autor Proč tolik kilometrů, páč s méně km jsou draší takže jsem rád že mé finance, dosáhnou aspoň na něco i když to má tolik km.
Červen 9, 201312 r Je to zajíc v pytli, sice může to auto být za dobrou cenu, ale v dalších měsísch do toho můžeš nasypat klidně přes 10 000Kč. Pokud opravdu stojíš o to auto, tak si tam přived mechanika, ten at se vagem na to podívá, řekne cneu opravy a o to at ti to prodejce zlevní.
Červen 10, 201312 r Proč tolik kilometrů, páč s méně km jsou draší takže jsem rád že mé finance, dosáhnou aspoň na něco i když to má tolik km. Když už vyšší nájezd, tak bych se raději poohlédnul po 1,4MPi (44 nebo 50kW). MPi je důvěryhodnější než HTP.
Červen 10, 201312 r Když už volit jinej benzín než HTP, tak bych už teda šel spíš do 1.4 16V 55kW než MPi (tím neříkám že je MPi špatný)
Červen 13, 201312 r Nevím kolik stojí, jak je stará s jakou výbavou, ale rozhdně těch 171 tkm mi přijde na HTP docela dost, obzvláště se svítící diagnostikou. Buď si to nech zkontrolovat tvým mechanikem nebo ruce pryč. Fábek je v bazarech dost, neunáhli se!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.