cosby Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 DSG a 4×4 existuje-Tiguan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 To jo ale ne Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 DSG a 4×4 existuje-Tiguan a G 5 R32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Pekny den ja som kupil pouzitú OII 1.9TDI s prevodovkou DSG. Neviem si poradit a preto som sa obrátil sem. Zbadal som ze pri studenom motore ked dám prevodovku do P alebo do N tak mi pod katopou nerovnomerne mierne nieco hrkoce. Ledva to zbadat ale mi to nedá pokoj. :help: :help: :help: :help: Mal som Fabiu 1.2 HTP co som kupil ako novu a tak hrkotala spojka a v servise mi povedali ked som im to tam zobral ze mozu to poslat na reklamaciu ale nic s tim nebudú robit lebo tieto spojky su také. :(:(:( Prosim pomozte mi lebo uz neviem co urobim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 setrvák na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 a kolko stoji oprava????????????? Dufam ze ne 10 000sk alebo viac. a dokedi s tim mozem jazdit ked to este nedam vimenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Setrvák ve škodovce 17600 nebo 26000,-kč-jsou dva typy.Výměnu počítám okolo 2-3 000,-kč.jezdit můžeš-ale je to na tobě.Může se rozletět a udělat velkou paseku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 tak co mam urobit teraz auto som kupil pred 10dnami. velmi to tak nepocut ani ja som to skoro nezbadal. a na skrite zavady mám kolko mesiacov. auto je dovezené z nemecka ten co ho doniesol tak ich mal na znackách uz mesiac a on s tym chodil, ale pri kupe mi o tom nehovoril nic ani som to nezbadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 co já vím.Pora´d se s prodejcem nebo s právníkem.jinak jeden člen z DP fóra to umí za cca 12000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Zatial moc dekuju. skusim se dohodnut s prodejcem a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 není.Pokud má 98000,přežije auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Vubec bych nevahal (samozrejme zaleti na cene a stavu), nicmene 100 edition byla pekne vybavena, a u DSG vubec nevahej :-) Jsem zvedav na Tve zkusenosti a pocity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně. Hmm, a není tahleta Edition 100 náhodou z obce Kárany (posléze také chvíli vystavená v jednom pražském auto-bazaru)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Chtěl jsem se zeptat zítra mám měnit olej v dsg a nevím přesně jak na to!Nevite někdo přesný postup nebo nemáte nějaké schéma!Za každou odpověď předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 doma a bez přípravdu a Vagu to neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 doma a bez přípravdu a Vagu to neuděláš ten připravek V.A.G. mám i diagnostiku ale nevim přesný postup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Najdeš ho v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Najdeš ho v DP tak právě tady tuhle kde je automatická převodovka bohužel nemám!!!!ty jses s tím nesetkal nebo nemáš postup! Editováno: 30. Září 2008, autor: mirca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Mám DP,strana 34-12 a taky jsem to už měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Mám DP,strana 34-12 a taky jsem to už měnil a šlo by mi to poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 přes net to nepošlu-je to velké a z PDF to vyjmout neumím-pouze ty stránky o výměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 přes net to nepošlu-je to velké a z PDF to vyjmout neumím-pouze ty stránky o výměně navadí škoda!budu se asi muset zeptat někoho ve škodovce ale dík za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jestli znáš postup jak z PDF vytáhnout 3 strany tak pošlu,ale fakt nevím,krom prt sc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 jestli znáš postup jak z PDF vytáhnout 3 strany tak pošlu,ale fakt nevím,krom prt sc bohužel to neumim ale snad jse to nějak vyměnit podaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.