Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pekny den ja som kupil pouzitú OII 1.9TDI s prevodovkou DSG.

Neviem si poradit a preto som sa obrátil sem.

Zbadal som ze pri studenom motore ked dám prevodovku do P alebo do N tak mi pod katopou nerovnomerne mierne nieco hrkoce.

Ledva to zbadat ale mi to nedá pokoj. :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Mal som Fabiu 1.2 HTP co som kupil ako novu a tak hrkotala spojka a v servise mi povedali ked som im to tam zobral ze mozu to poslat na reklamaciu ale nic s tim nebudú robit lebo tieto spojky su také. :(:(:(:(:(:(

Prosim pomozte mi lebo uz neviem co urobim.

Vloženo

Setrvák ve škodovce 17600 nebo 26000,-kč-jsou dva typy.Výměnu počítám okolo 2-3 000,-kč.jezdit můžeš-ale je to na tobě.Může se rozletět a udělat velkou paseku

Vloženo

tak co mam urobit teraz auto som kupil pred 10dnami.

velmi to tak nepocut ani ja som to skoro nezbadal. a na skrite zavady mám kolko mesiacov. auto je dovezené z nemecka ten co ho doniesol tak ich mal na znackách uz mesiac a on s tym chodil, ale pri kupe mi o tom nehovoril nic ani som to nezbadal.

Vloženo

Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Čauky všem, scháním nějakoh pěknou O2 a dostal jsem nabídku na O2 EDITION 100 2.0TDI, nic méně je s DSG převodovkou. Denně najezdím 100-300km kolem Prahy, ale i po městě a trochu se děsím toho že by mi převodovka přestala řadit a hlůavně do teď jsem vždy jezdil s namuálem. Chtěl bych se zeptat jestli není 98 000 nájezd na DSG hodně.

Hmm, a není tahleta Edition 100 náhodou z obce Kárany (posléze také chvíli vystavená v jednom pražském auto-bazaru)? :wacko:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Chtěl jsem se zeptat zítra mám měnit olej v dsg a nevím přesně jak na to!Nevite někdo přesný postup nebo nemáte nějaké schéma!Za každou odpověď předem moc děkuji

Vloženo (editace)
Najdeš ho v DP

tak právě tady tuhle kde je automatická převodovka bohužel nemám!!!!ty jses s tím nesetkal nebo nemáš postup!

Editováno: , autor: mirca
Vloženo
přes net to nepošlu-je to velké a z PDF to vyjmout neumím-pouze ty stránky o výměně
navadí škoda!budu se asi muset zeptat někoho ve škodovce ale dík za snahu :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...