Gumin Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Tak předpokládám, že se asi všem líbí RS křídlo nebo nic. Já jsem zase přemýšlel nad tím to křidýlkem http://new.skoda-auto.com/cze/service/acce...fc%3d0000000116 Kdybych chtěl RS, tak si ho koupím rovnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Já jsem zase přemýšlel nad tím to křidýlkem http://new.skoda-auto.com/cze/service/acce...fc%3d0000000116 Kdybych chtěl RS, tak si ho koupím rovnou! Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Já mám v plánu tohle: LINKJe to jak kdo, někdo má raději decentní, někdo přehnané a já jsem něco mezi tím Jj to vypadá hodně dobře i ta cena je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka. pozri si fotky u Ol@fa ...ja mám RS spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka. A co v tomto případě? Tady už je to mnohem lépe vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 A co v tomto případě? Tady už je to mnohem lépe vidět Tak to bych řekl, že to první křídlo milotec je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak to bych řekl, že to první křídlo milotec je lepší. Tak až ho budeš mít na autě, dodej foto k porovnání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak až ho budeš mít na autě, dodej foto k porovnání! Jj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Jj. Tak jak to vypadá? Uplynulo skoro 14 dní a stále nic? To křidélko od milotecu se mi začíná taky líbit. Tak abych to nesthl dřív než ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Já mám v plánu tohle: LINKJe to jak kdo, někdo má raději decentní, někdo přehnané a já jsem něco mezi tím Křídla jsou fajn a OII sluší, ale ta koncovka na obrázku vypadá podle mě děsně Jinak křídlo vypadá moc dobře i když mě se líbí ta decentnější varianta (-ten černej puntík dole za plastem světla je moucha? ). Ale každý má jiný vkus žéáno... já třeba koncovku ani křídlo sám zatím nemám ale všude a na všem najdu mouchy - ty mají dokonce křídla dvě. Editováno: 28. Srpen 2009, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak jak to vypadá? Uplynulo skoro 14 dní a stále nic? To křidélko od milotecu se mi začíná taky líbit. Tak abych to nesthl dřív než ty! Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit......... To je taky pravda, ale té parády co to potom udělá, když tam něco na těch pátých dveří trčí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 To je taky pravda, ale té parády co to potom udělá, když tam něco na těch pátých dveří trčí! známej má na oktávce takovéto křídlo viz. fotka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 neviete mi niekto poradit kde by som zohnal na octaviu 2 rs kridlo alebo ak niekto ma tak kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 neviete mi niekto poradit kde by som zohnal na octaviu 2 rs kridlo alebo ak niekto ma tak kupim Na www.aukro.cz SI VYBEREŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) Ako je to s prelakovanim (cierneho) kridla do inej farby? Treba ten povodny lak zbrusit? Editováno: 27. Srpen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Zdravím. Mám dotaz ohledně RS křídla. Přemýšlím, že bych si ho nechal namontovat na mého miláčka. Zlepší se tím křídlem jízdní vlastnosti, popř. jak hodně? Nebo je to jen spíš pro parádu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 pro parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Někde jsem četl, že to význam má, ale až při rychlostech kolem 200 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) V ucebnici sa pise, ze aerodynamika auta dostava vyznam niekde pri 70 kmh...no zaroven som cital, ze to kridlo tvori pritlak az od 200 km/h, co je u nas (max 130 km/h) aj tak nanic. Ale tiez to kridlo mam PS: nevsimol som si ziadny rozdiel oproti stavu bez kridla, ani vo velmi vysokych rychlostiach (ani v pritlaku, ani v hlucnosti)...Mozno sa trosku menej spini zadok auta... Editováno: 22. Únor 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Je to krásný estetický doplňek. Pochybuji, že to auto potřebuje přítlak na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Sniper...já zírám,asi první tvůj příspěvek,kde jsi nepoužil (tento smajlík) Asi jdeš do sebe To je dobře Editováno: 22. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) Je to krásný estetický doplňek. Pochybuji, že to auto potřebuje přítlak na zadek. Tak hnana naprava vpredu, tazky motor vpredu...treba trosku pritlacit k zemi aj zadok, nie? Editováno: 23. Únor 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Přitlačit zadek, asi ano, ale jak se už tady psalo, při běžných rychlostech to člověk nepozná.. takže je to spíš z estetického hlediska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) Souhlas s JARYS. Jinak možná zajet na okruh a tam to pořádně vyzkoušet, aby jsi to poznal jaký přítlak to křídlo umí. Svůj účel to křídlo určitě má - o tom žádná , ale v našich podmínkách, našich silnicích a při našich povolených rychlostech (jak je již nademnou psáno)????? Ap-ropo zadní přítlak také tvoří tvrdší podvozek (pružiny, tlumiče) For juke.box : To víš snažím se ......... lol Editováno: 23. Únor 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.