Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka.

A co v tomto případě? Tady už je to mnohem lépe vidět :palec2:

post-22540-1250168634_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
Já mám v plánu tohle: LINK

Je to jak kdo, někdo má raději decentní, někdo přehnané a já jsem něco mezi tím :)

Křídla jsou fajn a OII sluší, ale ta koncovka na obrázku vypadá podle mě děsně :) Jinak křídlo vypadá moc dobře i když mě se líbí ta decentnější varianta (-ten černej puntík dole za plastem světla je moucha? :D ). Ale každý má jiný vkus žéáno... já třeba koncovku ani křídlo sám zatím nemám ale všude a na všem najdu mouchy - ty mají dokonce křídla dvě. :smich:

Editováno: , autor: :Petr
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Tak jak to vypadá? Uplynulo skoro 14 dní a stále nic? To křidélko od milotecu se mi začíná taky líbit. Tak abych to nesthl dřív než ty! lol

Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit.........

• o 2 týdny později...
Vloženo
Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit.........

To je taky pravda, ale té parády co to potom udělá, když tam něco na těch pátých dveří trčí! :smich:

• o 4 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím. Mám dotaz ohledně RS křídla. Přemýšlím, že bych si ho nechal namontovat na mého miláčka. Zlepší se tím křídlem jízdní vlastnosti, popř. jak hodně? Nebo je to jen spíš pro parádu. Díky.

Vloženo (editace)

V ucebnici sa pise, ze aerodynamika auta dostava vyznam niekde pri 70 kmh...no zaroven som cital, ze to kridlo tvori pritlak az od 200 km/h, co je u nas (max 130 km/h) aj tak nanic. Ale tiez to kridlo mam lol

PS: nevsimol som si ziadny rozdiel oproti stavu bez kridla, ani vo velmi vysokych rychlostiach (ani v pritlaku, ani v hlucnosti)...Mozno sa trosku menej spini zadok auta...

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

Je to krásný estetický doplňek. Pochybuji, že to auto potřebuje přítlak na zadek. ;)

Tak hnana naprava vpredu, tazky motor vpredu...treba trosku pritlacit k zemi aj zadok, nie? :)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

Souhlas s JARYS. Jinak možná zajet na okruh a tam to pořádně vyzkoušet, aby jsi to poznal jaký přítlak to křídlo umí. Svůj účel to křídlo určitě má - o tom žádná :) , ale v našich podmínkách, našich silnicích a při našich povolených rychlostech (jak je již nademnou psáno)?????

Ap-ropo zadní přítlak také tvoří tvrdší podvozek (pružiny, tlumiče)

For juke.box : To víš snažím se ......... lol lol

Editováno: , autor: Sniper_2003

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...