ASPIRE Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 A co tak si s tim trochu pohrat kdyz to nejde koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 jak jsi to uděla ? prostě jsi to uřezal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ano pilka a potom pilnik neni to muj napad ja to taky zde okoukal mam takovy dojem ze z Fabie. Jen je treba se i divat na ostatni auta zde na foru a potom jde vse snadneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 by me zajmalo, proc tam ten kus plastu za kazdou cenu je, a proc se nedelaji ty ramecky i bez nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 http://www.hobbycar.cz/ostatni-autodoplnky/27186-podlozka-pod-spz-chromova-rovna-unitec-84526-4008153845260.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Brr chrom : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Já jsem podlepil a spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Libero, pěkný hnus ten chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 však ti ich nenútim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Jde koupit tzv. skryty drzak RZ ;-) 2ks plastu se pres srouby chyti na puvodni sroubky a Rz drzi na 4 bodech. Neni to skoro videt. Nekde bych ho mozna vyhrabal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 tak hrabej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 jo jo hrabej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Zkusim to :-) uz je to 2 roky co jsem ho kupoval :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Nenašel jsem je... Tak odkaz http://auto.prvni-bazar.cz/inz/bezramove-drzaky-podlozky-spz---tuning-105153.html Editováno: 30. Březen 2014, autor: Chosse tdi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 to vypada dobre, skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Kluci čim to spolehlivě podlepit, aby to drželo nejen na rovnym podkladu vzadu, ale i ma zaoblenym předku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tim samym co zadek, jen tu rz predem vytvaruj na predek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 A co to je zač? obyč oboustranka aspoň na kamarádovo oktě vydržela 2 měsíce, než se začla pomalu odlepovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Treba znacku 3M, vetsinou pasky maji oznaceni v sile - km/cm, cim vic tim lip. Obycejnou nebrat. A poradne odmastit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Já kupoval pásku pro venkovní použití. Na obalu je napsáno, že je vhodná třeba na poštovní schránky a podobné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 má někdo odkaz na tu originální škoda pásku ? jinak od značkových, jsem našel třeba tuto, dělá se na 80kg a 120kg, jak silnou tam máte vy ? http://www.express-color.cz/products/oboustranna-lepici-paska-pattex-fix-80kg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) tady ten bezrameckovej klip na spz to prodavaji za necelych 200Kc. http://www.autodoplnky-eufab.cz/drzak-spz-simple-fix/d-71667/ nicmene, jak tak na to koukam, tak mam obavu, ze to bude vypadat dost blbe. preci jen je to porad naklapavaci mechanismus, takze pod spz je ten plastovej bazmek, tzn. pri nacvakntui nebude spz primo na podkladu ale nejakej dejme tomu pul centimetr vystouplej, coz bude vypadat asi dost divne. nahodte prosim nekdo presnej typ te 3M pasky cim to mate prilepeny, diky. Editováno: 28. Květen 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nebo Würth šrouby na SPZ, maji i modré a bílé krytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 nj uz vidim jak to navrtam krive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Já si koupil pattexku, ale nakonec mě více zaujalo toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.