PavelZ. Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Prosím o radu. Přestal jít ventilátor na všechny stupně. Byla vypálená pojistka a po její výměně jde pouze na čtvrtý stupeň. Co s tím? Je to na výměnu ventilátoru nebo stačí opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Máš špatný z největší pravděpodobností předřadný odpor. Cena asi 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) To je on. http://www.autodilykrc.cz/cz-detail-555241-odpor-topeni.html Editováno: 27. Červen 2013, autor: Fosgen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 dík za radu, akorát nevím zda to zvládnu sám nebo s tím mám jít do servisu. Nevím, jak se k tomu dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Není to moc složité.Jestli máš knížku Jak na to,tak je to strana myslím 104 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 28. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Není to moc složité.Jestli máš knížku Jak na to,tak je to strana myslím 104 knížku sice mám, ale Škoda Fabia - obsluha, údržba svépomocí a v ní ať hledám jak hledám je hovnajs :kol-26:Tak začnu shánět knihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) tady to je popsané,snad to se to dobře zobrazí.Povolí se schránka od spolujezdce a je to úplně vzadu vlevo.Jestli máš klimatizovanou schránku,tak je lepší odpojit tu hadici. Fabia - Jak na to.pdf Editováno: 28. Červen 2013, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 28. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 tady to je popsané,snad to se to dobře zobrazí.Povolí se schránka od spolujezdce a je to úplně vzadu vlevo.Jestli máš klimatizovanou schránku,tak je lepší odpojit tu hadici. díky moc za radu a návod v příloze. To bych mohl zvládnout. Písnu jak to dopadlo. ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanTomas Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Potřeboval bych od vás zkušenějších poradit. Za poslední měsíc mi už 3x odešel odpor ventilároru topení. V prvním případě se přepálila pojistka. Tu jsem tedy vyměnil a vyměnil jsem i odpor. Ten však fungoval jen pár dní a odešel opět, tentokrát bez přepálené pojistky. Proto jsem koupil nový odpor, ale po pár dnech ta samá situace. Už se mi nechce kupovat nový odpor, když pořád odchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) napadá mě načaté vinutí na ventilátoru, v tom by mohl poradit někdo, kdo je schopen aplikovat ohmův zákon v praxi, předpokládám, že Ekkar se ozve Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ventilátor by měl odebírat proud= 0,75 x síla pojistky. Jestliže pojistka shoří, musí téct proud větší. Ted se naskýtá otázka: kdy bere elektromotor větší proud? 1. když jde ztuha. 2.ložiska mají velkou vůli. 3.napálené vinutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tady to řeší.Je tam i jak svépomoci opravit ten předřaný odpor a neplatit za nový.Taky jsem to tak udělal když se mi přidřely ložiska na ventilátoru a pálila se pojistka i odpor. http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic.php?f=161&t=194 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanTomas Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Díky za názory, tedy nezbývá nic jiného, než koupit nový ventilátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalhy Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Dobrý den, mám dotaz... přítelkyně vlastní vůz škoda fabia 1 svěřila se mi, že ji nefunguje ventilátor, byl jsem to zkoušet a opravdu nefunguje a to ani při poloze na přepínači číslo 4... děkuji za případné odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.