marek7610 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Čaute všetci: Nemáte niekdo v PDF : Škoda Octavia II- Jak na to ? odkaz: http://www.automotoknihy.cz/skoda-octavia-ii.html Ďakujem za odpoveď!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 případně bych se přidal. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Ano, já ji mám, jenže to má oskenované cca 200MB. Jedine mi pošli flešku a já Ti to natáhnu..., nebo přijeď Velká Bíteš tel. 777 133960 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Proč to neupneš na nějaký shareserver? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Taky by se mi hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Primlouvam se za to nahrani, at uz to bude kamkoliv. Urcite bych si to stahl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk K. Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Připojuji se. také by se mi hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davkiller Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 pripojuji se. Taky by se mi hodila. Ma nekdo? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Klidně to pošlu, ale jak??? má to cca 200MB. Nevím jak . copak vím, co je shareserver? Pokud to chceš, zavolej na 777 133960 a domluvíme se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Například ulož.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Taky bych měl zájem, jsou tam docela zajímavá data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Jo bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Taky by se mi to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Psal jsem alesijanovi ale nic, ani ten telefon nefunguje... Upnul bych to potom všem, ale nemůžu ho kontaktovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Ještě mě napadla jedna věc. Koupil bych to za své, uložil to na net a na dotaz bych poslal za úplatu (třeba za 50kč) odkaz ke stažení. Aby se mi něco z té investice vrátilo... Byl by o tento způsob zájem? Bylo by to k mání možná už do konce týdne... Je to jen návrh, nikde se to nedá sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Tedy otázka zní, zda to půjde nějak kopírovat (jestli nebude .PDF chráněné) a zda to nebude proti pravidlům fóra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Tak jsem si to nakonec koupil tu knihu za cca 300kč a nemusím čekat než to někdo nahraje někam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Aka je ta kniha? Oplati sa kupit pre kutila O2 Fl?Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Ahoj na ulož to je dílenská příručka na oktávku podle toho dělám zatím vše. Jinak mám knihu na FII ale takové obecné návody no nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Co jsem tu knihu videl, tak je to spis takove seznameni s pouzitymi technologiemi a vysvetleni jak co funguje pro laiky. Pokud te zajima jak co funguje, tak ti ta kniha asi pomuze. Pokud si chces doma delat nejake opravy, tak ti staci dilenska prirucka, ve ktere je vse co potrebujes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.