kajovod Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Ahojte chlapci, prosim mam swing a maxidot, je moznost aby mi predvolenu stanicu jej nazov zobrazovalo na maxidote, nejako si s tym neviem rady. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Návod k obsluze,str. č.14 a 15 hovoří takto: Editováno: 11. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Dakujem....vyskusam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) "Stav vozu" v nabidce maxi dotu neni, nebo aspon ja to tam nemam. Editováno: 16. Červenec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 to menu "stav vozu" tam přibude až v případě, že bude nějaká událost. třeba se rožne oranžová olejnička a tobě na maxíku naskočí "dolít olej" a pak budeš přepínat: radio-pc-nastavení-dolit olej .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 aj, diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 mno nevím , ale ja to taky nemněl na maxidotu aby se mi zobrazovalo radio swing , po tom co jsem si hral z přispusobením přístrojovky , tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího mohl by jsi prosím napsat co vše tahle možnost přidala ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Zobrazení stanice na maxidotu je úplně zbytečná - kouknu kousek vedle a vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 OT: MBDusan hodnotná informace, proč točit hlavou, když to jde i jinak a o tom je tady ta diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Nicméně Dušan má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.