Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nějaký pardubický servis montoval koncovku?

• Autor

Dryml

pěknej room, ještě sem zapomněl. v neděli(16:00) organizují sraz vedle u KFC v HK, kdybys měl zájem.

• Autor

díky za info ale víkendy jsem většinou mimo, takže to nedám....každopádně ještě jednou moc díky.

dnes díky kokta7 nakodováno zobrazení teploty oleje na maxidotu + položka "dotankovat" a staaaaaaaaaaaging!!!!!!!  :kol-47:  dííííky. 

Jak to funguje ta polozka dotankovat :D ?

Není to to co ukáže, kolik do plné? Tuším, že e1. s tím dělal pokusy..

• Autor

asi né moc přesně :)....s přesností na 5 litrů by mělo ukazovat kolik chybí paliva v nádrži. asi

Ha, tak je to ono  :kol-28: .. Myslím si, že to je jedna ze zbytečných funkcí  :kol-32:

• Autor

užitečný to asi moc nebude, ale ničemu to tam nevadí....

Kubach :to jsem rád že jsi ho kontaktoval:-)a že to máš hotovo. :kol-47:

Ten staging bych chtěl taky...ale nevim kdo by mi to tu udělal :(

A co to znamena ked Mam na PoloDOTe 1 servis za 20000km a druhy za 30000km :o:help:

Taky jsem si toho všimnul, ale nikde jsem zatím nezjistil důvod. Nevíte někdo co to znamená?

Není to první výměna oleje a to druhé klasická servisní prohlídka?

• Autor

Přesně jak píše HjM. PoloDot sice nemám ale stačí vzít návod str. 10 - 11.

Právě že v návodu se píše pouze o intervalu servisní prohlídky. Při prvním zmáčknutí to ukazuje počet km a dnů. Ale jak to zmáčknu znova zobrazí se opět km a dny ale úplně jiný údaj (skoro dvojnásobek). Pokud je první údaj výměna oleje a druhej údaj klasická servisní prohlídka, tak by to mělo logiku :)

• Autor

no v návodu je právě, že index 1 značí výměnu oleje a index 2 servisní prohlídku. viz. obr.

post-83821-0-47081000-1398245821_thumb.j

Tak to mám asi jinej návod, protože já tam mám jenom tohle. V tištěný i pdf podobě mám to samý.

....ze škodováckejch stránek jsem si teď stáhnul nejaktuálnější verzi a tam je to jak si uvedl ty, takže dík za upozornění :kol-47:

post-85950-0-92438900-1398246939_thumb.j

post-85950-0-60454800-1398246945_thumb.j

Upraveno od mkaba

• Autor

aha...tak to pak jo :) koukám že ten návod co jsem postoval mám stažený 22.7.2013 z ofic.stránek. měl by být tedy pro MY 2014

Mkaba zaloz si vlakno chcem vidiet tvojho Roomiho :);)

Určitě se k tomu někdy dostanu :) ale auto si užívá hlavně manželka a děti, takže asi řeknu jim :))) já jenom tankuju a sleduju co kde na autě vrzne, pískne atd. :)))

Zaloz teraz please :D:)

Není to to co ukáže, kolik do plné? Tuším, že e1. s tím dělal pokusy..

Presne tak, ukazuje to, že koľko treba dotankovať do plnej s presnosťou 5 litrov, tj. úplne zbytočná funkcia. Najprv som si to dokódoval aj ja, ale neskôr som zobrazenie cez PP vypol. Bola jedna otravná položka navyše v PP cez ktorú sa potrebuješ vždy preklikať a kvôli nízkej presnosti úplne nepoužiteľná vec.

• Autor

dobře, dobře, už jsem o pár příspěvků výše uznal že to není extra užitečný....

druhá, důležitější věc, na kterou se mi zde nedostalo odpovědi je ale údaj teploty oleje, který mi zmizel z maxidotu (moc lidí tomu věřit nechtělo). stalo se to při překodovávání LL intervalu na pevný v autorizovaném servisu. na můj následný dotaz, zda by šlo údaj zobrazit mi bylo řečeno, že při pevném intervalu tam teplota prostě není.

Kdyby měl někdo podobný problém, tak zde je odkaz, kde to už vyřešili ;)

• 2 měsíce později...
  • Autor

Tak s Roomym máme natočeno skoro 12500 km. Nashromáždili se mi 3 závady, tak šel včera v 6 ráno do servisu:

1) permanentní uvolňování šroubků, které uchycují 5. dveře

2) sáknutí oleje u šroubku uchycující kryt rozvodů

3) pískání z motorového prostoru na volnoběh po zahřátí motoru

dnes v 16 hod auto vyzvednuto:

1) šroubky údajně ošetřeny nějakým tmelem aby se už nepovolovali

2) přetěsnění krytu

3) výměna vysokotlakého čerpadla

Na tyto neduhy servis potřeboval s autem ujet cca 120 km a zvednout mi dlouhodobou spotřebu o 0,4l. 

Jinak s autem samozřejmě max spokojenost. Za měsíc nás čeká první společná delší trasa, tak uvidíme - cesta do Itálie

No fiha ta prvni vec me zajima jak se to projevovalo ? Ty dalsi starosti uz asi nemam bo mam jiny motor. Si ted uzivam jezdeni po jiznich cechach a max. spokojenost.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.