Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 neboj už mám 94V na zimu, léto asi 91V ale já nejsem ulítlej na maximálku, stringo na okresce rovny kde nebyla ani noha, tak tam nikdo moc nezměří... No však, už jsem měl pocit, že jste někde všichni svlíkli Felíce s T-éčkovýma pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 to víš, já je dostal k minulé oktávce, drhali se zubama, ovšem litáky sem z nich další nedostal tak sem je chtěl alespon trošku dojet a střelil sem je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Něco pro tebe Kokto http://www.auto.cz/volkswagen-golf-gte-doplnuje-gtd-gti-79669 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 pro mě? dyt to má DSG a hybrid. krásné rko či S3 to jsou hatche nebo nyní i krásná S1 i když BMW 1 je sice dražší ale zase o trošku jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Mě se ty Golfy nějak nikdy pořádně nelíbily, takové ženské malé autíčko, design stále stejnej a nudnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 souhlas, však mě taky ne, ale technika mě zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Petrrr:já si nemyslím,že zrovna na poškrábáné sklo se vztahuje záruka,takže je asi jedno jestli s tím pojedeš do autorizáku nebo do specializáku:-) Jinak ty motory F1 musí vydržet 4 závody, ne jen 2, respektive jezdec má 5 motorú na 19 závodů, to jen tak pro upřesnění;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Jistě, na poškrábané nebo rozbité sklo nikoliv, ale je to výměna skla, (jako výměna třeba brzdových destiček) a pokud máš auto v záruce tak i ta výměna skla by měla být v autorizovaným, je to zásah do konstrukce vozu. Když Ti tam pak začne zatékat a navíc ti to zničí elektroinstlaci tak kam to pak budeš reklamovat. Těžko u autorizáku. Dobrá tak 4, nevěděl jsem kolik to přesně je. Chtěl jsem jen říct že ten motor nevydrží zdaleka tolik jako u běžného osobního vozu. Editováno: 21. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 klucíí přichází čas upgradu :-)) křídlo bude černý to je jasný ale co ten spojler dát taky do lesklé černé? http://forum.skodahome.cz/topic/126475-huriho-steelka/?p=1844459 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ty vole, ta barva auta je fakt pěkná a sedí tomu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 z toho lesku budes nesastnej, me omejvaj pokazdy kdyz jdu k autu a je tam ten skrabanecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 konečně jdeš na čip hurikáne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Kokto co sem pleteš čip? ty už jsi z toho čipování úplně nemocnej lesklá černá jsem myslel tím že jdu na lakování, žádná folie Editováno: 21. Únor 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 přijdeš o záruku na lak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Kokto co sem pleteč čip? ty už jsi z toho čipování úplně nemocnej lesklá černá jsem myslel tím že jdu na lakování, žádná folie On už má očipovanej mozek a někdo ho ovládá, aniž by to tušil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Každý auto musíš cipnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 jj, teď to potvrdil - ovládá ho velký Čipmág. Dočista ho zčipnul. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 spíš v 3:55 mě vypadl O2 debilní internet a furt v kabelu není štáva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Kokta má i čipovaný sny, už z toho uplně zmagořel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Nevíte někdo o shopu, kde by se dal sehnat levně mikrofon do stropní lampičky? Oni za to chtěj všude 1300,- nebo jestli někdo neprodává, případně hoďte info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Sice to sem nepatří, ale stojí za to shlédnout. Záběry, co v TV nebyly. Pakáž ukrajinská, jak dovedou lidi zmagořet.... http://www.mojevideo.sk/video/1e44b/krvave_boje_v_kyjeve_(kratky_dokument).html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Toto bych tady nerad řešil - nikdo z nás neví, co se tam děje ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Já to vím Pouliční válka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Stringo: ty to furt resis. to driv to auto prodas nez to budes mit. Editováno: 21. Únor 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 mě spíš třeba zajímá, proč sáblíkoví a ostatním zájemcům furt nepostavili stadion, opět obhájali přinesla českýmu sportu dostatek peněz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky