Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pawouku, u mě v topicku máš prácičku na unuděné čtvrteční dopoledne  :kol-35:

Jo, viděl jsem, ale v práci nemám Etku, takže až odpoledne. Ale výsledek nezaručuji, ta elektrika je tam zběsilá.

Přezouvání - stále na zimních, beztak se má ochladit a sněžit.  :kol-31:

Vloženo (editace)

pasici asi presne jak rikal motosman, ale je potreba zduraznit, ze se na tom muselo ministerstvo dohodnout s dopravakama, pred 14 dny nikdo nic presne nevedel

tata prezul minulou sobotu, ja prezuju tuhle... 20 stupnu na asfaltu skodi zimnim vic, nez 0 letnim

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

Pokud tě měří, tak ačkoli jedou rychleji než povoluje zákon, stačí jim blikat těma LED za okny, při stavění musejí mít zaplé ještě STOP a pokud chtějí přejíždět plnou čáru, jet v odstavném pruhu, nebo jet tak, že už ohrožují ostatní účastníky provozu (rychlá jízda v hustém provozu, nebo kličkují mezi auty) musejí vyndat maják na střechu, stejně tak, když tě odstaví na místě, kde se nesmí (odstavný pruh, sjezdy z dálnic), také musejí mít na střeše maják...

Ale pokud jedeš 150km/hod a oni za tebou zrychlí a jedou za tebou, tak nemusejí blikat a rozblikají se jim LED za okny když tě mají na kameře zaznamenaného (cca to trvá 10-15s od začátku měření (než s tebou srovnají rychlost)... pak už blikají a případně nasazují maják, když jim ujíždíš, nebo tě zastavují na odstavném pruhu  :kol-23:

Vloženo

asi jak psal Stringo:

kdyz meri, nemuseji nic (uz si nevybavuju, zda-li tam jasne rekli, ze muzou jet i rychle)

kdyz te zastavuji, musi pustit napis stop nebo pouzit majak na strese

pokud si vynucuji prednost, musi mit majak na strese

pokud stoji/te zastavi na neobvyklem miste, opet majak strecha

ty jejich ledky jsou jen na okrasu a slouzi jako doprovodne zvyrazneni

Vloženo

Na to jsem nepotřeboval TV Nova, stačí si přečíst dotyčnou legislativu...že Radiusi? :kol-28: A jen dodatek - jen puštěným majákem na střeše se nezastavuje - odporuje to legislativě, kterou bys jako řidič měl znát. V § 79, odst.2, zák. č. 361/2000 je to jasně definováno: "Z jedoucího vozidla dávají toto znamení kýváním paže nahoru a dolů nebo vysunutým zastavovacím terčem. Policista, vojenský policista, celník nebo strážník obecní policie může z jedoucího vozidla zastavovat vozidla i rozsvícením nápisu „STOP“ podle zvláštního právního předpisu ze směru jízdy zastavovaného vozidla, a to zepředu i zezadu."

Vloženo (editace)

sami jezdí v pasatech rychleji a předjíždějí, ze včera je mám na videu.... pak chytaj ve městě padesátku a chytaj za jízdu o trošku nad limitem... zbytečný se hádat co můžou a nemůžou, můžou co chtěj...

asi jako mě štve dávat 1500kč ročně za jedno auto, že se můžu svézt po hrozné dálnici a sotva pár km...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Nový soudruh ministr dopravy se vyjádřil, že známka se zdražovat nebude a mýto pro osobní auta se nebude zavádět. Tak uvidíme, jak dlouho mu toto přesvědčení vydrží.

Vloženo (editace)

Radši at saskove řeknou ze do par let dostaví hlavní úseky a neřeší poplatky...

A hlavně udělají 3 pruh na d1 a opravi

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Pawouk:

legislativu si stačí precist, jenze kdyz nema jasny vyklad... tak se pak musej sejit soudruzi a zkalibrovat se - stacilo by to napsat jasne a rozumne, pak by to nikdo neresil

mavani rukou jsem bral jako samozrejmost

Vloženo

No zrovna v tomto případě je to úplně jasné všem, kromě tebe.  :kol-48:  A není nutno o tom natáčet x reportáží TV H*vna. I když je možné, že její diváci na pochopení tohoto problému mentálně nestačí, tak to potřebují vysvětlit.  :kol-28:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...