Clint Vloženo 30. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Co Motosman? Ten přece nikdy nechybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 A já asi taky chybět nebudu,vypadá to v práci nadějně. Zítra odpoledne to potvrdím či vyvrátím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Já dorazím. Buď na čas, nebo o chvilku později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 V 1615 klasika na benzine snad se zase nezakecame s ozim a já neuhnu na strakonickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 tak to pak holt vezmes skratkou po vnejsim okruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) prahu tak neznám a nežiji tam jako vy a než si to rozmyslí pitomej kryštof, tak už se mě to nechce znova mlátit do mobilu... Editováno: 30. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Tak si to tam zadej už doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 hele, kryštof je v autě tak ho musím používat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Ty si stějně kupuješ samej aušuš - sedačky se trhají, kryštof je na prd... Nechceš to prodat? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Clinte koncovky bych reklamoval a pak bych jim je omlatil o hlavu. Pry chrom, to chrom videlo asi z dalky v chine. No stryc si obdobnou koncovku ted koupil na novyho yetiho 2,0 tdi tak jsem naplej jake to bude kvality. A pokud obdobne jako u tebe ti garantuji ze stry je schopnej jim je o tu hlavu omlatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 tak to jsem zvědavej jak budou vypadat ty moje dvě obrovský rádoby chrom koncovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Petře neboj, já jim to rád pojedu znova reklamovat i sedačky, sice v té prodejně sem dle nich za největšího čůráka, ale když těm píčůsum z MB ukážeš, že na scoutovi který má sedačky z l@k, akorát černá kůže a ve středu alcantara, že 7 rokem provozu a přes 150 000km, se to prostě netrhá a sedačky držej, tak nevím co si o nich mám myslet. kryšfot od kontinentalu je hold špatnej no.... Hurikáne ty tvoje koncovky mě radši nepřipomínej, v HK sem jel za bílým TDI rs bez značek(měl 2 laufky nalevo), takovej humus sem v životě neviděl. napravo jenom díra, tuzink by brečícící Kabaň... obyč O3 co mám i teď já, jedeš za ní a vidíš ty zohejbaný koncovky za difurorem, opět tuzing bay crying kubán... Editováno: 30. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Ty koncovky reznou v místech, kde jsou omlácené od šutrů ze zadních kol. Vyrezneto dokonale a udělá to kolem záseku zrzavej flek. Pak je mám už nějak vypálené či co, na pár místech jsou černé vyžrané fleky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Auto ma dva a pul roku, 114tis km a koncovky v good stavu :-) ale je teda pravda, ze myti nesmelim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To je asi tou žlutou barvou, pak to tolik nepřitahuje rez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Mno vidis, to me vubec nenapadlo :-D ale tak naprosto jiste si to kompenzuju laskou hmyznu k tehle barve :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To mu právě leštěj vosy, proto je má furt jak nové 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Dvakrat mesicne prileti s Tempem a lestej o sto sest :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Včelí vosk je prostě super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 V létě ještě budiž, ale válet se venku v mrazu, sněhu a soli a něco lešit, to po mě nikdo nemůže chtít....přiznám se, v zimě sem myl auto asi dvakrát a koncovky jsem neleštil vůbec, jen umyl. No asi to není nic pro mě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak ono to neni nic hardcore. Auto myju v zime casto, pac se cestujici a samozrejme i ja spini pri nastupu o prahy a o kufr. Kdyz to clovek ma nejak rozumne navoskovany, tak staci jednou az dvakrat tydne deset korun na wapce, splachnu z toho vetsinu bordelu ;-) Koncovky jsou otazka jednoho drepnuti a trech minut matlani Tempem a hadrem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Mrsknul jsem rezervačku na "Čaj o páté", tentokrát budeme dole ve skleníku Editováno: 31. Březen 2014, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Motosmene: asi to bude v Notebooku.... když si otevřu zařízení, tak tam ten Soundbar vidím (mě to ukazuje Samsung Air track), když na něj kliknu, tak mi to ukáže akorát vlůastnosti ovladačů apod. Takže zkusim nějak auktualizovat ovladač BT v notebooku... Other: Koncovky jsou ale údajně problém jen u benzíňáků, na TDi to údajně takovéhle fleky nedělá...copak je na tom pravdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Něco na tom Stringo je, nafťáky mají dneska DPF a tak se tolik nezasírají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Pravda. Je celkem dobre poznat jestli je RS benzin ci nafta. Nafta ma diky filtru koncovky vetsinou v peknem stavu. I vnitrek vyfuku mam cisty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky