Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To s tím Columbusem nechápu.To jako nejde dokoupit, aby fungoval plnohodnotně? Já myslel, že to prechcani s tou prázdnou nádrží je jen pro pochybné zdroje. To teda znamená, že ja třeba nevymenim starý swing za novější nebo jak to je?

Vloženo (editace)

swing asi vyměníš, s tou nádrží to je asi kvůli zapnutím mapám co tam ukazoval na videu.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Zlatá slova. Ještě nějaká ta drůbež a ryba k tomu, ale ne syrová. Ono je to stejně módní vlna, jednou všichni chodí na čínu,pak do pizzerií, teď na sushi....

Vloženo

tak ono clovek nemusi jist syrovou rybu jen o tom to neni.

a jednou za cas si to clovek dat muze. To Baifu, my tam chodime jen na to running sushi, nikdy jsem tam nemel nic jineho tak nemohu posoudit.

Kokto: harfa dejme tomu kvalitou je to cca jak Baifu, ale cenove vejs. K druhe mnou uvedene se to porovnavat neda, to jako fakt nic moc ve srovnani...

Vloženo

Mno jelikož na služebce člověk nemá moc čas se nějak normálně stravovat, tak právě sushi a saláty jsou pro mě přijemné zpestření. A já zase na Sushi ujíždím a z prasete tak max kýtu a tím bych u něj skončil :-)

Vloženo

já zase nemusím každej den futrovat český jídla. no nevím ti, já teda jím čínu, pizu i suši furt :)

Tak to já taky ne. Ale jelikož už něco pamatuji, tak to prostě je. Na venkov se to vždy dostane s mírným spožděním.

Vloženo

No já teď momentálně cenu benzínu moc neřeším, páč na dovči jsem tankoval v HR za 11,12 kn / lit a na Slovensku za 1,499 E / lit...

Takže u nás je i na D1 levnější .....

Vloženo

Kdyby si mel TDI 1,6. Tak by si na jednu nadrz ujel tam i zpet. :-):-):-)

Jinak to mi pripomina uz si byl Pawouku na te economy run :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...