Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Z toho emailu tě to přesměruje na stránky, kde odklikneš svoje nacionále a pak tě pošle na spešl konfigurátor s podporou někoho na chatu. Když konfiguraci dokončíš, zavolají ti od tvého dealera, jestli jí chceš a pak děj se vůle boží.

Vloženo

Že blbnou s emisema v EU, tak na to si člověk tak nějak zvyká, ale že se tímto zabývá i US Army u vozidla pro speciální síly, to mi hlava nebere: "Automobil pohání turbodieslový motor o výkonu 145 kW (195 koní, 400 Nm), který splňuje normu Euro V."

Vloženo

No jo Pawouku, tebe by bylo zřejmě jedno, že bys zadusil arabáče spoldinami z tvého Humvee, to amíci jsou charakteři, ti si na způsob zabití zjevně potrpí.

Vloženo

Já bych je vykouřil jinak, než pár tunami CO2:kol-22:  By mě zajímalo, jestli si speciálové vozí s sebou i VCDS, nebo něco jiného na diagnostiku, až se jim ten eco motor vysype někde v týlu nepřítele. :kol-136:

Vloženo

Kokto,omyl,ty pandury zlatý nebyly,to tě asi zmátla ta cena, kterou jsme za ně všichni zaplatili, jsou normálně z oceli! Ale někdo si po tom kaufu určitě mohl koupit jen tak třeba zlatý hodinky:-D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Zdar, tak příprava na zimu, textilní koberce už jsou fuč - záměna za gumové. Voda v ostřikovačích zimní, seřízení ostřikovače zadního skla - stříkal někam doprdele. A příští sobotu jdu na přezutí. No a my se simply škrabkou integrovanou už nemusíme více řešit :-) No stejně rozmražovač oken jsem si do kufru dal a dnes jsem ho i poprvé využil.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli...

Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory :D

V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

bufík je takovej můj soukromý sen. Ale jinak žádný bufík, žádná garáž. Za to lak celou zimu pěkně solně konzervovanej, alespoň se nezkazí.

Vloženo (editace)

Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli...

Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory :D

V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem :D

a jedno sfericke zrcatko + el. kufr :-P

Editováno: , autor: XJOHNNYX
Vloženo

vůbec bych se za moji cenu nebál Activ 1.4tsi + nějaká malá výbava + kola, úplně stačí. Ale problém je, že je tu každej moc náročnej a já taky nechci aby se mi každej smál :kol-46:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...