Ondrero Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Až na vánoční nakupovaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 No to mám ze všeho nejraději, všichni se usmívají , nikde nejsou fronty, a mě jde tlak do závratných výšin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Nooo moje žena má vše nakoupeno během roku a má svatej klid Nééé a já si říkám stačí nakoupit týden před a pak čumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ted radsi nikam nechodit a nic nekupovat:) ja sem od zitra v praci tak pohoda:)budou otravovat jen ze chtej umejt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ba ne já bych byl zas moc velkej pesimista, dnes večer jsem byl z děckama na pohotovosti v Turnovské nemocnici a včetně vrátnice ochota a úsměvy, což v není ani na dětském oddělení vždy samozřejmostí. Takže Nemocnici Turnov dávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 O co go, snad nic vazneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Naštěstí jen viróza u obou ale u dcery jsme měli strach, jestli to nejsou průdušky. Jak jde o děti má holt člověk strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 A pak tu máme takovéhle černé ovce : http://www.super.cz/318384-dalsi-vanoce-bez-tatky-kokty-tohle-pod-stromkem-nasla-gabina-partysova-a-jeji-prejmenovany-synek.html Teda kokto, že se nestydíš ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Je tam nějaký sníh? Zitra tam vyrážím, tak jestli se mám tahat s lyžema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Tady sice padalo, ale nic z toho zatím není. Má mrznout tak budou určitě zasněžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Tak to žádná sláva nebude. Kdyžtak se pro ně vytočím. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 U nás tedy to vypadá spíše na jaro, než na nějakou zimu. Prší a je 7°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Tady se to začíná přibližovat nule a taky spadlo pár kapek. Ale tomu bude od zítra utrum. Má mrznout minimálně týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Na horách ale určitě padá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Bude jaro:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Za pár měsíců určitě. Kdyby byly ryby - viděl to dnes někdo? Twl, takovou kravinu už jsem hodně dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 o co slo?ja dnes cely den cistil a lestil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Jedna nová pohádka na ČT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Jj, ale opravdu tragédie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Jako všechno co se dnes u nás natáčí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 A ja R dam k Vanocum ted plnou nadrz Vervy 100, za 31,20 to je zadarmo, sice si trochu zajedu ale co bych na Vanoce neudelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 to je pekna cena,privez mi tak 100 litru:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 a tady pada ten bilej hnus:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Ty tři vločky to nevytrhnou. Před hoďkou jsem jel kolem Shellu ve Stodůlkách a tam je stále krásně vyrovnaná cena N95/Nafta za 36,30 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Nooo, my tady na Zapade 2-3cm mame. Teplota 0. Co na to rict Pawouku, dokud tam ludi budou jezdit a sponzorovat zlodeje tak nemaji snahu neco menit. Cena na ONU u nas 27,50 myslim. Vcera bral svagr z Praglu a byl jak v Jirikove videni kdyz usetril na nadrzi 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky