Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

však já sem už připraven ;) Tesla taky :D

čas koupit tu 540i

Bych řekl že je mi to upřímně úplně u zadku. Protože tím pádem nebudou moct jezdit ani autobusy a jsem zvědav jak budou lidi dojíždět do práce. Na elektromobil za 2 mega prostě mít 80%lidi nebude a nebudou na to mít ani když bude stát 600t prostě to tak je a nikdo snad nebude věřit tomu, že to takhle bude a už nikdo snad nevěří tomu, že tohle způsobila DieselGate. Tohle se jen hodilo greensovým blbečkům kteří teď tohle panické tvrzení křičí do světa...

Otázkou je, kdo vyvoval celou DieselGate... ;-)

Satan ji vyvolal. [emoji1]

a kdo vyvolal problém s podvozky u superba? :D

A kdyz nechci zvuk s turbem ale osmivalec bez turba v Rapidovi tak co. Je tam neco takoveho ? [emoji1]

Sundat turba a druhý čtyřválcový motor strčit do kufru. :kol-48:

[emoji23]

No jo good idea a v postate to budu jako HEMI s odpojitelnyma 4 valcema, ale trvale. Tak, ze eco 8mi valec. [emoji1]

lambo V10 či R8 V10 taky vypíná 5 válcu a vždy jiné ;) furt to tvoje HEMI HEMi, lambo to umí taky :D

Upraveno od kokta7

Nevim jak R8. Ale lambo a jine italske sracky vic stoji nez jezdi. Svagra min. sef ho mel a dal ho brzo do prdele. Stacilo aby zaprselo a lambo nejelo a to bylo 2x v italii na oprave.

To la ferarri u nás taky furt zaclání připojené do zásuvky. Ještě neujelo ani metr a stálo to vagón uhlí.

• Autor

Tak jsem prodal tu velkou bundu na mašinu Motosi, dloho jsi váhal :D  No boty už mám taky nové a ted prodávám tu novou helmu od Schubertha, pač jsem za jízdy měl ustavičně dojem, že mi na hlavu přistává vrtulové letadlo ;)

Tomu já nerozumím. Já se do svých hadrů vejdu. Už 15 let.

Hold držet si figuru je umění. ;-)

• Autor

To tě držej prasata tak ve formě ;)

Já přemýšlím o Scorpion EXO 500. Otevírací mám a už to nikdy nechci. Je to sice praktické, ale hrozný hluk aerodynamický, zkusil jsem zavřenou a krásnej klid...

• Autor

No tak já zkusil zavřenou Schuberth a peklo :)  Dnes výklopnou novou Nolanku a klid uplně božskej....

Upraveno od Clint

Si mě tak hnul žlučí, že jsem si je oblékl.

post-78646-1461090611,3772_thumb.jpgpost-78646-1461090616,4664_thumb.jpg

Motosi to je fotka aktuální z dneska nebo aktuální před 20ti lety [emoji23]

Aktuální 5 minut. ;-)

Fotila manželka a prej jsem sexy. ;-)

No tak já zkusil zavřenou Schuberth a peklo :) Dnes výklopnou novou Nolanku a klid uplně božskej....

Moje nová Airoh byla taky krásně tichá, po ale druhé sezóně to začlo. Prostě co se hýbe se opotřebuje a těsnění se vymačká... Za mě už asi výklopnou ne... Uvidíme...

Aktuální 5 minut. ;-)

Fotila manželka a prej jsem sexy. ;-)

...jojo, a jak dlouho tě do toho pomáhala dostat [emoji4]

Já na sebe nasoukal po 4 letech hadry taky, ale potřebuju shodit asi tak 5 přes prdel páč nezapnu knoflíček [emoji23]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.