Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

2.0 TSI je to samý jak 1.8, jen kratší ojnice a ploché písty, případně evoluce s AVS. Rusové maj pěkné stránky, tady třeba na kapitalnyj remont  :disgust:  právě dvoulitru s mnoha hezkými detaily, škoda jen, že jsem nikde nenašel po kolika km...

K pístům 1.8 ještě toto a toto

Snad to někomu pomůže, čím více se bude vědět, tím lépe B)

Editováno: , autor: rayx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale to jsou staré TSI, to máme chudáci jako sem já, stanmar nebo Ozi. Jedině nové s dvěma systémy vstřiků  :D a s kodem CJXA ;)

jinak i jiná váčka u starších 2.0 TSI vs 1.8 TSI, jiné turbo, jiná spojka. těch změn tam je dost a dost výrazných.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ty vole Kokta chodi do vecerni skoly vysoke automobilove od SA. Asi chce byt inzenyrem a konstrukterem ve Skodovce aby zvysil tu kvalitu. [emoji23]

A stane se z nej jako z jednoho cloveka + cislo propagator nizke spotreby a vyrobku SA. Ani nevim kde je mu konec. Asi ho nekde umlatili "spokojeni" zakaznici. [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

U koncernu má - od motorizace přece závisí její přítomnost či nepřítomnost na autě.

Tak mi tu všichni(Clint) pochvalime motor a Kudrnáč vytáhne nějakou trubku z Rapiďátka co nemá ani pořádnej motor tak asi tak :-) Editováno: , autor: Barbossa
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Lesenarskou v modifikaci C2N. [emoji1] Ale kolega z predchozi prace ma Multiplu asi 12 let starou a ta naprava mu zrezla tak, az se mu zlomila. Nova stala vic nez cele auto, tsk jezdil po republice po vrakacich a shanel jinou. Vzdy kdyz nastartoval tak se mu rozsvitilo x kontrolek PP mu precetl celej roman v Nemcine a jemu to nevadilo. Vzdy s zim jezdil dokud to jelo. Az z jednoho vyletu nedojel ptotoze mu odesla spojka. Z druheho vyletu taky ne protoze mu odesel plynovej pedal - ten mu blbnul uz pul roku. Zmackl plyn a nic se nedelo nebo s velkym spozdenim a to vozil vnoucata. Mne s nim stacilo jed parkrat na obed. [emoji3] Zadnej stres, on je flegmous jako prase.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...