Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 29. 9. 2016 at 18:57, Clint napsal:

Tak hošové, máme tu termín říjnového srazu :)

Oka... je to v prdeli světa. Kdo mi bude tahat Fabii zpět do Prahy, až se mi to rozsype po cestě?

Vloženo
16 hours ago, Petrrr said:

Ty vole Pancho, jestli ja jsem starej, tak ty uz musis byt pred kremaci. emoji23.png
Nic jsem tim nemyslel, jen ze vypada na 15, ve skutecnosti ji bude tak 23.

Pančo má velkou klobásu říkal Ozi!

• Pozitivní 1
Vloženo
před 1 hodinou, Clint napsal:

Sabizo, poslal sem ti na FB zprávu. Snad jsi to ty, v avataru je ten jelen

Nevím, komu jsi psal... nic mi nedošlo. Ve zprávách máš přímo odkaz na můj profil.

Vloženo

Nemam, ale samozrejme mit budu. [emoji3]
Uz se tam ovsem nepise, ze pravdepodobnost vyhry ve sportce ( prvni) je 1:36mil. Zatim co v EU jackpotu je to 1:90mil. Tedy pravdepodobnost uplne nekde jinde. To si snad i ja driv koupim RAM nebo jeste hur O3 nez vyhraju v EUJ. [emoji3]

Vloženo

No vidíš, a stejně ty miliardy vyhrál nedávno někdo v ČR. Ovšem ty pravděpodobnosti u Sportky jsou poněkud jiné. Na první je to 1: 14 mil.

Vloženo

Jo asi sem to pomotal. Na prvni ano, ale na prvni s jackpotem kdy krom toho ze musis mit vsazeny plny tiket + sanci musis uhodnout jeste krom 6ti cisel z 36 jeste uhodnout jedno cislo ze hry sance tedy jedno cislo z 6ti.

Vloženo

Po víkendu s OIII můžu říct, že i motor 1,0 Tsi je použitelný. Sic při rozjezdu vrčí jak vzteklej pes a na volnoběh se zase klepe jak ratlík, ale jinak s tou váhou bojuje srdnatě a na vyšší převodové stupně je docela tichošlápek.

Ale ta zadní jednoduchá náprava u OIII stojí fakt za houby , to jsou ale rány na příčnejch nerovnostech (a že jich v práglu máme).

Zato spotřeba je při mém stylu ježdění snová - i při dodržování rychlostních limitů , včetně dálnice průměrně okolo 5 litrů a šlo by to i za míň - stejnou trasu bych měl s mojí jednaosmou s bídou za 6,5 nebo spíše ještě za víc.

1,0 tsi 01.jpg

Vloženo (editace)

já jenom, že tady v O3 sekci si většina chválila tu zadní nápravu s tyčí :))) u F3 to bohužel mlátí úplně stejně :-/ a to má tuším nějaké 15" plechy.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Vloženo

Slusny clanek. Mas pravdu. Blbe jsem si to asi pamatoval. To vis tohle moc nestuduji. Protoze to by zvitezil rozum a clovek by nevsadil nikdy nic. Takhle si clovek kupuje na chvili sen, ze by mohl vyhrat a snit je tak krasne ze? [emoji3] Clovek muze snit i zadarmo aniz by vsadil. To se pak ovsem ta pravdepodobnost vyhry rovna nule. [emoji3]
Podivej, nekdo prohuli 80kc denne. Ja prosazim 80-100kc za mesic. To se da i na cloveka z chudeho kraje s kindercar prezit. Kdo totiz nehraje, nevyhraje. [emoji3]

Vloženo

Stane jenže máš jednou takový obsah, to se nedá vůbec srovnávat. Až přijde křížovka, tady šlápneš a nic a s tvou 1.8 máš mraky rezervního výkonu...

Vloženo

Tady šlápneš a ono to hrabe, protože to nemá zatížený kola. V zimě s tím asi bude zábava. Na to si stěžovali už majitelé OII 1.2 TSI.

Vloženo

Zase v zime i jindy kam zatocis tam to jede. A stejne tak kdyz zabrzdis tak driv zastavis. Pamatuji jak u O1 TDI diky tezkymu predku byla octa vecne nedotaciva a kdyz clovek slapl na brzdu klouzal jeste x metru.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...