Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a ještě horší to bude v Kouďasovi!! Ten Azték má koukám i 1.0TSI to bude Petr slintat, otevře okno a to jeho číro mu bude hezky vlát ;)

Upraveno od Hurikan88

24 minutes ago, Hurikan88 said:

u minule generace to platilo, ted uvidíme...ale počítám že to bude stejné!

Jo sraz byl super, užil jsem si ho...příště vás chci vidět zas ;)

Meles hovna. U skodovky mas propad taky jak svine i jako u audin.

jedine musis koupit nejakou limitku jako gt4 apod

Hovna....ty vidím ted všude co je prcek, úplně všude!!

Tak jsem si dneska objednal WR D3 a WR A4, snad vydržej. Jedny v 16" druhé v 17" chci vidět rozdíl :D

Upraveno od Hurikan88

• Autor

To se mi nezdá, litrovej motor do Aztéky?  To se zbláznili ne? Vždyť já mám víc v motorce :D

Jj, Nokiany to je kvalita.

Jo, to tedy je - stačila mi jedna zima a už nikdy více. WRD3. Možná někde na sněhu, jinak bída.

• Autor
před 11 minutami, Hurikan88 napsal:

Hovna....ty vidím ted všude co je prcek, úplně všude!!

Tak jsem si dneska objednal WR D3 a WR A4, snad vydržej. Jedny v 16" druhé v 17" chci vidět rozdíl :D

Nesmíš šetřit na plenách, ty necháváš haranta běhat nahatýho a on ti zasírá bejvák co?  Raději ty prachy utápíš v benzínu :D

• Autor

Zejtra musim přezout.....Barum za Barum :D

Na co. Je teplo. Ale na ovce na tv nova funguje :D

A pak věř testum :o Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu!

před 6 minutami, Pawouk napsal:

Jo, to tedy je - stačila mi jedna zima a už nikdy více. WRD3. Možná někde na sněhu, jinak bída.

Upraveno od Hurikan88

Hlučné, na mokru klouzaly, v zatáčkách nic moc nedržely. Nevhodné pro mírné zimy a pražský provoz. :unsure:

• Autor

Právě testům se věřit nedá a kdo jim věří, je Petrrrr :D

Kokta: nezapomeň, že já bydlím v horském pásmu a předevčírem mínus jedna ráno s námrazou. Ono už pod 5 nad nulou bych řekl, že zimáky mají lepší vlastnosti než letní směs.

Upraveno od Clint

14 minutes ago, Hurikan88 said:

A pak věř testum :o Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu!

Stejne zimak z tebe lepsiho ridice neudela. Ja zapomnel v praze tam je snehu

před 42 minutami, Clint napsal:

Teď jsem četl test té nové Aztéky od Seatu, tak vychází to docela dobře. Píšou akorát, že palubka žádná hitparáda a hlavně ta 1,4 TSI je prej na to auto slabá jak moucha. Maximálka je pod 190, auto je těžký, krabicoidní, záchodové sezení a velkej odpor vzduchu. Prostě městské auto pro buchty.

To jsi četl na novinkách ?

A kolik by jsi s tím asi chtěl jezdit ?

Zrychlení na 100 za 8,5 (9) vteřin - to je o kousek horší než 1,8 TSI.

Silnější benzín by měl být příští rok.

V reklame ma zimak nejlepsi vlasnosti to je pravda :D tady mrzlo taky a co jako.

• Autor

No co říkal Pawouk, tak bude max. 1,5 TSI, nahradí to tu 1,8čku....to je žrádlo :D  Menší obsah jak v lepším žiguliku :D 

To máš fuk, silnější verze má mít 130 kW, takže staré 1.8 TSI nedá šanci. Ostatně možná i nové. Tam bude záležet jestli ji neořežou točivý moment.

No jo no. Protoze ty 1.8 tak posrali :D

vw uz nebude ve wrc,audina taky rusi:D 

• Autor

Zrovna řešíme s Pawoukem, jestli dáme kinder Petrrrovi BANána a já jsem určitě za banán ;)  Udělal jsem si schválně složitou matematickou operaci ke zjištění

množství SPAMu za rok a výsledek je naprosto jednoznačný. První pozice Petrrr, druhá Pawouk (zde se jedná ovšem o smysluplné příspěvky moderátora) a pak já, ale třetí místo už nemá se spamem samozřejmě nic společného, jsem jen takový trošku frekventovanější uživatel ;)

BAN.jpg

Konečně od něho bude klid, nebude tu nikdo brečet nad škodovkou a on se oběsí doma na půdě, protože nebude mít rázem co dělat :D

Upraveno od Clint

No jo ale jak se tady všichni plácáte po ramenou, tak jste hodnocení jako nejlepší přispěvatelé fora - že to jsou samý kraviny to už nikdo nevidí :doh

před 5 minutami, kokta7 napsal:

No jo no. Protoze ty 1.8 tak posrali :D

vw uz nebude ve wrc,audina taky rusi:D 

Mě ještě jezdí... jak dlouho to ovšem nikdo neví.

• Autor

To se taky počítá :D:D Možná dostaneme nějaké vyznamenání jako dostal Brady :D

14633715_281047495628931_9029585852606301384_o.jpg brady.jpg

Upraveno od Clint

a ja tam nejsem, to je vidět že nejsem fanatik škodovky jako Petr.

• Autor

Ale vidím, že celkově jsem druhý nejlepší, hned za Pawoukem ;)  

Kokta má avatar!!!

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.