Stringo Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Co tam má, na TT vidím jen rozmazanej palubák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Kontrolecky sviti a sviti. Nechapu jak je to u spolehliveho 2.0 TDI a vubec u nejlepsi znacky na svete mozne? No nic, to je jeden kus z milionu a jakk na potvoru vysel zase na Clinta. To je schvalne. Skoda vi, ze u Clinta ma jistotu, ze si pujde koupit novou skodu. Jiz brzy. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Dnes mi nemuze byt lepe.To ma za tu Thalii. Jezis ho vidi. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 jak klint sleduje furt spotřebu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Jiste, za ten rok co ho ma usetril 2tis v benzinu a ted da 30 za DPF. Ale protoze nejsem svine jako on, nepreju mu to a at uz je to cokoliv tak to ma v zaruce a SA snad vyresi. Jedine, vic to ted stoji v servisu nez jezdi na silnici. Tedy na palivu usetri majlant. Jeste ze ma staricke spolehluve HTP manzelky. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Tak jsem poobedval a jdu si schrupnout. Necham si zdat o Clintove O3 a jejich kontrolkach. Lepsi nez eroticky sen se dvema buchtama. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Chtěl jsem nechat Petrrra delší dobu v tom pocitu nevýslovného štěstí a zadostiučinění, běhat radostí po bytě a jásat. Potřebuje trochu té radosti, když bude za chvíli živit sousedovi sviště a Thálie půjde do šrotu. Ale s pravdou musím už ven. Překousnutá podtlaková hadice, opraveno bleskově tedy sobotu v autorizáku (ano je to tak). PETRRR čte dobře. Hned bez čekání. [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 To ti udělali schválně. Určitě jí řízli, když si byl naposledy v servisu.[emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) No to není překouslé to je prostě zlomené... Jak k tomu asi došlo ? levný nekvalitní materiál ? Škoda simply shit. Jezdil jsem se 406 2.0 HDi s C5 2.0 HDi, poslední 3 roky jezdím 1.6 TDi. Krom toho že komfort svezení je mnohonásobně horší a zkousnul bych i ten neuvěřitelný hukot zadní nápravy ze kterého záléhají uši a dělají ho VŠECHNY octavie úplně stejně. Tak poruchovost vozů škoda od roku 2010 je neuvěřitelně vysoká a všechny ty testy a recenze kde se tvrdí jak je škodovka super top spolehlivé auto, vzali za své. Nedají se srovnat ani s docela poruchovýma francouzama. Furt do toho auta sypu prachy, neskutečný. OC II FL 1.6 TDi ve vysoké výbavě nikdy pořádně a spolehlivě nesloužilo a je to mé první a poslední auto od koncernu :-) Jo a náhradní díly jsou stejné drahé nebo i mnohem dražší... Editováno: 5. Listopad 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Nene, buďte v klidu. Kunu mám v autě každej tejden, ale vždycky jen chvíli a jenom chlupy. Navíc mi došla baterka v kundoplašičce. Hadice byla i vypadlá z držáku a okolo stopy bahna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Asi mají nové motto...Za každou Škodu zasadíme strom / ke každé Škodě kuna zdarma. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 před 52 minutami, Clint napsal: Nene, buďte v klidu. Kunu mám v autě každej tejden, ale vždycky jen chvíli a jenom chlupy. Navíc mi došla baterka v kundoplašičce. Hadice byla i vypadlá z držáku a okolo stopy bahna. to je tak když bydlíš na poli, to tě pěkně podvedli v prodejní smlouvě domu si kuny v ceně neměl ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Nevadi, mala zavada, taky zavada. Kuna ode me dostane rad podtlakove hadice a medaili za statecnost. Ale stalo se ti to uz po druhe. Ta tva plasicka na baterky je pekne na hovno. Zlata moje co je napojena na baterii auta. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) Úplně nejlepší je kolik z karoserie do země a pustit do karoserie napětí, garantuji že žádná kuna nemá šanci :-D, vedlejší efekt je i ochrana proti očůrávání a odcizení. Editováno: 5. Listopad 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Před hodinou, Petrrr napsal: Nevadi, mala zavada, taky zavada. Kuna ode me dostane rad podtlakove hadice a medaili za statecnost. Ale stalo se ti to uz po druhe. Ta tva plasicka na baterky je pekne na hovno. Zlata moje co je napojena na baterii auta. Tak Ty se kun bát nemusíš, páč jak uvidí Tvoji káru, začnou okamžitě zvracet a s vytřeštěnejma očima utíkat někam do nory. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Nevadi, mala zavada, taky zavada. Kuna ode me dostane rad podtlakove hadice a medaili za statecnost. Ale stalo se ti to uz po druhe. Ta tva plasicka na baterky je pekne na hovno. Zlata moje co je napojena na baterii auta. Sem psal, že došla baterka a nefachala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Nazdar psal si ze to vyslo na 1800 jako jen hadicka nebo se vsim. Diag. Orace atd. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Komplet, hadice + práce + diagnostika ( +vymazání), zkušební jízda. Jsme na okus pojištěnej, ale spoluúčast 1000Kč, takže pojiš´tovna 850 vrátí. No alespoň něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To jo na ulici nenajdes. 2h spanku u tebe v praci. [emoji23] kolik calujes to pojisteni rocne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Já ani nevim, mám to celkem asi za desítku ročně (komplet 5% havárka+povinné+okna+okus 1% - 1000Kč) Musel bych se podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak to máš celkem levnou pojistku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 no taky zbytek jim zaplatí na 25% uroky škofinu ja platim cca 8 tisíc včetně daně, bratr na cupru platí kolem 12k bez dph s 3letym Gapem a 1% havarijkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ja platil pri 3letem uveru 9tis. Zase je nutno podotknout ze Clint si to po dobu tech 5ti let nebo jak ma dlouho uver nesnizi. Ja jsem si hned po uveru uz delal svou pojistku ( taky od skofinu) a platim nyni 5tis. Clint bude calovat jak farebnej i kdyz uz to bude starej pekac. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Od skofinu jsem dostal nabidku kooperativy za tech 5tis. A kdyz jsem v domeni ze to pres ten skofin bude drazsi ptal na tu samou pojistku primo u kooperativy tak nebyli schopni se dostat pod 6tis. Paradoxne. Tak jsem ji to rekl a rekla ze je mozne ze skofin ma s kooperativou vyhadane jine podminky diky mnozstvim pojistenych aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) před 36 minutami, kokta7 napsal: no taky zbytek jim zaplatí na 25% uroky škofinu ja platim cca 8 tisíc včetně daně, bratr na cupru platí kolem 12k bez dph s 3letym Gapem a 1% havarijkem. Nemám už tohle auto od Škofinu...A pojistku si snižuji každý rok. Auto je už totiž psané na mě Holt kdo šetří, má za tři a auto do dvou let splatí Musíš peníze vydělávat a ne jenom chodit do práce, jako Petrrr Editováno: 6. Listopad 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) před 24 minutami, Petrrr napsal: Ja platil pri 3letem uveru 9tis. Zase je nutno podotknout ze Clint si to po dobu tech 5ti let nebo jak ma dlouho uver nesnizi. Ja jsem si hned po uveru uz delal svou pojistku ( taky od skofinu) a platim nyni 5tis. Clint bude calovat jak farebnej i kdyz uz to bude starej pekac. Viz výše ty chytrolíne.... Auto mám pojištěné sám na sebe. Editováno: 6. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky