Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

1.8 TSi není žádná hitparáda ? To je super motor nechá se s tím jezdit levně a když je třeba nebo chuť tak z toho udělat průtokáč s výkonem, podle mého názoru teda. Pokud však nemáš jednostopou mašinu, to pak ano to když pokaždé sednu do jakéhokoli průměrného auta, tak si myslím že to nejede.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo 1.8 jsem si uhájil taky, protože to zní jinak než dvoulitr a žena z toho neměla panické attaky ale nebral jsem to úplně nové, ale zajeté a nechtěl jsem riskovat problém s mazáním, čim víc jsem se do koupě a zjištovaní problému zahloubal tim víc jsem byl pro naftu. Což mi ostatně nevadí když už motor nakopnu tak nejde nájezd po 100 km většinou kolem 500.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu když jedeš s TDi kolem těch 160-180 (to dá i 1.6) tak nevidím rafičku paliva jak letí v reálném čase dolu. Projížděl jsem si 1.8 TSI po dálnici rok 2013 a když jsem to držel na plný plyn a jel přes těch 200 km tak po 20 km rafička výrazně posunuta k rezervě, ta spotřeba je šílená, ale budiž mu ulehčeno za to že to jde i levněji, ale tak maximálka... si nezadá s V8 :-D

Odkaz ke komentáři

Já te´d musim toho krabičáka a bufetového povaleče Petrra  trochu nasrat :D   Musim říct, že jsem te´d se svým TDI naprosto spokojený, žádné závady, i ty pazvuky už mi skoro vychytali, jenom si to brumlám po dálnici za pět litrů :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ne motorku nemám, naposledy jsem na ní jel před více než 20 lety a měl jsem jen 175..
Mě teda 1,8 Tsi nepřipadá jako nějaký dělo. Jede pěkně a to mi stačí.

Kdyz jsem zkousel Clinta 1.8, tak jsem z ni taky nebyl odvarenej, papirove luxus, ale real tomu neodpovidal. Mozna to je eu normou, mozna ma clovek jen prehnane ocekavani a je zklamanej. 2.0 TDi 110KW je pro me osobne lepsi svezeni. Stejne kladne hodnotim 1.4 TSi, jak 90KW, tak 103KW jede paradne.

Tak hlavně citíš tu sílu přímo v rukách zadku i ramenech :-)

Nejaka zmena tematu? Ja bych teda zadnou silu v rukach, ani zadku a pak na ramenech citit nechtel[emoji779]
Odkaz ke komentáři

Clinte me nenaseres. Ja jsem ted vysranej az az. Od vcera lezim s teplotami a kakam a bleju v jednom kuse. Nejaky ten Moribundus Clintus. I kdyz dnes uz je to lepsi.
Jinak Clinte. Motorky me nezajimaji. To je pro starsi pubertaky co z toho jeste nevyrostli. Vecna debata zde. Ano muj kinder je mene vykonny a 101x tezsi ale uveze 5 lidi a plnej kufr k tomu. Co uveze ten Tvuj Simson? Jen tebe a pri tom za vyssi spotrebu. Driv byl motocykl klasicky dopravni prostredek a lide si ho porizovali, protoze auto bylo mnohem drazsi. Jezdili na tom denne do prace atd. Dnes je to jen zabava pro lidi co nevi co s penezma, obzvlast kdyz ten Tvuj klump se cenou blizi cene me kindercar. Ja ti to neberu a kdyz te to bavi a mas na to. Proc ne. Me ale motorky nikdy moc nezajimaly.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

u těch TSI není problém že by nejeli. Ona se dělá i 90Kw verze jako proč ne. Ale oni ty TSI mají pěknou spotřebu jen když se jede "pěkně" měl jsem po dobu oprav půjčenou 1.4 TSi trojkovou octavii možná to jelo i o něco lépe než dehet, ale jako moje tempo 160-180 kde se s 1.6 TDi vejdu do 7 litru, většinou kolem 6.5-6.8l tak TSi bylo za 9-10l a nevěřím že ta 1.2 si vezme méně.

Ale jo do těch 130 to žralo víceméně stejně, nicméně jak se ten motor bere na doraz tak spotřeba roste mnohem rychleji než u nafty.

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

To mas samozrejme pravdu. Ovsem Clint pred lety kdyz mel 1.8 TSI tvrdil, jak pri dalnicnich rychlostech i dehet zere a ze svych praktickych ukazek i dolozil ze s 1.8 TSI za stejnych podminek jel jen o litr vice nez s dehtem.
Dnes Ti ten samej Clint co by vlastnik dehtu bude tvrdit jak jezdi o 3 litry mene nez s 1.8 TSI a jak strasne moc vlastne setri a ze spotreba mu nejde pres 5 litru. A to byl ten duvod proc ten dehet kupoval. [emoji3]
No a pak si koupi motorku za 350 co mu zere 7 litru a lezi mu pri tom 3/4 roku bez uzitku nekde v garazi. [emoji23]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

No a jeste pred mesicem ten samej Clint povidal jak ten rozvrzanej interier stoji za hovno aby dnes tvrdil jak je vlastne spokojenej. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ses tu novej, tak aby sis nepripadal obcas pri cteni nekterych prispevku ( zejmena Clinta) jak Alenka v risi divu. U Clinta se stavaji zazraky prakticky pres noc. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal motorky me nejak netankuji. Tu spotrebu jsem spis odhadoval z toho co clovek obcas nekde zaslechne. Clint ovsem neni zadny pirat. On i na motorce se 160 konmi jezdi tak aby to vic jak 7 nezralo. To on az zjisti ze to ve skutecnosti zere 8 tak to proda a koupi nejakou jinou za pul roku. Jako to udelal s predchozi masinou. [emoji3]

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Petrrr napsal:

Clinte me nenaseres. Ja jsem ted vysranej az az. Od vcera lezim s teplotami a kakam a bleju v jednom kuse. Nejaky ten Moribundus Clintus. I kdyz dnes uz je to lepsi.
Jinak Clinte. Motorky me nezajimaji. To je pro starsi pubertaky co z toho jeste nevyrostli. Vecna debata zde. Ano muj kinder je mene vykonny a 101x tezsi ale uveze 5 lidi a plnej kufr k tomu. Co uveze ten Tvuj Simson? Jen tebe a pri tom za vyssi spotrebu. Driv byl motocykl klasicky dopravni prostredek a lide si ho porizovali, protoze auto bylo mnohem drazsi. Jezdili na tom denne do prace atd. Dnes je to jen zabava pro lidi co nevi co s penezma, obzvlast kdyz ten Tvuj klump se cenou blizi cene me kindercar. Ja ti to neberu a kdyz te to bavi a mas na to. Proc ne. Me ale motorky nikdy moc nezajimaly.

Nemáš kojeneckou žloutenku ?

Šahej na klávesnici zdálky ať tady nic nechytnem !

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, 15degren napsal:

Se to s tím německem dost přehání, tolik úseku kde by nebyla omezující značka tam zas tolik není a nejsou zas tak dlouhé. Krom toho stejně si tam nelajznu jezdit mimo doporučenou rychlost a pochybuji že někdo kdo tam jezdí pravidelně a nemá plat managementu čezu si to lajzne. Případný průser při zaviněné nehodě by splácel do konce života. 

ja už sem tam platil pokutu za rychlost ,protože ignoruji značky rychlosti. tak tam byla ta proměnlivá a hned se za mě rozblikalo komando v BMW 3. bylo to pěkně drahý.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...