Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 1/4/2017 at 21:06, Clint napsal:

Já jsem jim do kamery řekl, že kromě toho jsem ještě šéfem klubu a že Petrrr je bezďák a plačka emoji23.png

Chudáci diváci ČT. Poznají krutou realitu chudých Sudet. Kdyby uměl Petr alespoň německy, aby mohl žebrat v Drážďanech na autobusáku... ale on musí žebrat v Karlových Varech.

V 1/4/2017 at 22:26, Pawouk napsal:

Asi se přesunul na jiné forum.....Dacia. :kol-48:

Se tam s Radiusem plácají po zádech, jací že to jsou frajeři a jak to všem škodovkářům natřeli? :D

V 1/4/2017 at 23:51, Clint napsal:

Vysílat na podzim, šestidílný seriál. Ale vidět to ani nechci. emoji23.png

To musím vidět! Pak dej echo.

• Pozitivní 1
Vloženo

Podle poslední informace je plačka v nemocnici. Proto nepíše. Sebrali ho u nádraží přikrytého novinama na lavičce v mínus deseti. Krabičáky ho nezahřály a teplákovou bundu, ve které jezdí na srazy mu ukradl Venca ...

• Pozitivní 2
Vloženo
Jo to uz jsem nekde slysel a taky ze to stalo 6000 [emoji23]

Polejvam takhle uz 10 let a nikdy se nic nestalo. A to mela napriklad Felda ruply celni sklo od sutru. Naopak kdyz jsem to jeste nedelal, tak jsem vzal kdysi okno plastovou skrabkou u sterace (Octavia 1) a pekne jsem ho tim poskrabal, pak jsem presel na gumovou, ta sice neskrabe okno, ale efektivita sundani namrazy se blizila limitne nule. Kombinace vlazna voda + gumova sterka na okna je pro mne, pritelkyni a meho tatu nejefektivnejsi. Nikomu celni okno neruplo - ps polejvam vsechny okna. A u Feldy kdysi i zrcatka.
Samozrejme pokud se leje na sklo voda ktera pari, tak to ti pak rupne. Dle venkovni teploty volim i teplotu vody. Tedy pri vyssich mrazech, nizsi teplota vody a naopak.
Vloženo

Pri -20 uz to polejvam spis jen vodou o pokojove teplote, lehce prihratou. Efektivita odmrazeni uz je mensi, ale tak misto jedny 1.5l flasky vezmu flasky 2 a je to vyreseny (pouzivam flasky Nestea, rychle se plnej, pac maj velky hrdlo a dobre se drzej - nejsou tlusty). Vcera byla jedna flaska tak tak. Dneska jsem to ani nepolejval, jen prasan a u steracu male omrzliny.

Vloženo

Clint na to bere Tatru s tím motorem ze stíhačky, se kterým rozmražují letiště.

Já to třeba jebu. Co sundám, tak sundám. Co ne, tak projde přes sprej. V Makru stojí pár korun a je to pohodlnější než napouštět doma vodu a sklo pak nemá tendenci zase zamrzat.

Vloženo

Mas recht, rozmrazovaci prostredky jsem zkousel, efekt dobry, akorat ti druhotne zamlzej sklo zevnitr, pac se prudce ochladi a vysrazi se na nem vlhkost, ktera je ted venku 80%. Takze jsem to otíral spesl hadrihem, ktery byl ihned durch a co s nim, tedy poridil jsem tu spesl houbu a byl jsem tam kde jsem byl predtim, teda houba mokra a co s ni.

Vloženo (editace)

Jsem si všiml že s výhřevem předního skla se pouští i klimatizace... takže podle me zbytečná věc, když se pustí klima i bez výhřevu tak je okno do minuty suché... co se týče odmražení námrazy tak to stejně trvá dlouho a radši to poleji studenou vodou z vodovodu bez přihřátí, nenechám přece auto pár minut blafat na prázdno s promrzlím motorem jen proto že jsem línej polít okno...

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 1
Vloženo

Bože, on furt někdo věří těm žvástům o to, že promrzlý motor nemá jet naprázdno? Ale pokud to psali na Autoforum.cz, tak se nedivím, že tomu lidi věří. :D

Vloženo

Me osobne (krome toho ze se domnivam ze se ten motor tim tyra) take vadi, ze kdyz behas kolem auta a ometavas snih, tak ti hlavne studenej nahozenej diesel pekne cudi pod nos. Takze ja si to v klidu ometu, pak nahodim a od ridice prebehnu s flaskou ke spolujezdci a zapnu sterace - sem tam cinknu pred/za letici sterac, kde se tvori omrzlinka, pripadne sterace vypnu, prejedu gumovou sterkou a razim. Prace tak na 20s, pokud tedy nebylo potreba predtim okno nahrubo ocistit - jak jinak, gumovou sterkou na okna.

Vloženo

Na přední okno fólii za 40kč. Za půl minuty nandaná a za 10 vteřin sundaná. Sem línej tahat se s flaškama s vodou a řešit nastartovaný auto než oškrábu boční okýnka a uklidím fólii je úchylka :) 

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak to já blafám. Mě benzín voni. Už jsem viděl spoustu lidí, kteří nejdříve odházeli auto a pak zjistili, že nenastartují.
Motor je jak člověk. Ten se taky neprobudí a rovnou na maraton. Chce to chvilku na probrání...

• Pozitivní 4
Vloženo (editace)

jenom fakt se bojím koupit jakýkoliv auto, protože od toho roku 2007-2008 to jsou fakt samý sračky. Citroen jumper 2008, když takhle mrzne a stojí venku třeba 3 dny. Tak přes den na sluníčku auto trošku roztaje a po krytu motoru a po sání vzduchu steče voda do startéru a druhej den ráno, auto nenastartuješ, protože je zamrzlej startér :)

takže napojit nabíječku na startování, teče tam víc proudu a větší napětí a po 2 pokusech auto naskočí... a v autorizáku ti řeknou, že o tom ví i výrobce ale vysral se na to opravu. Nebo zkusit třeba 20x krátký startování, ale to moc nefunguje...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
před 2 hodinami, motosman napsal:

Už jsem viděl spoustu lidí, kteří nejdříve odházeli auto a pak zjistili, že nenastartují.

Máme v práci šetřílka, ten oškrábe nenastartovaný auto a pak do něj skočí ještě se třema kolegama a po pár metrech blb zastaví a čeká v nastartovaným než se mu to odmlží :)

Vloženo

Já nastartuji a chrochtám. Pak vezmu rozmrazovací sprej a postříkám okna a světla. Břečku pak setřu měkkou silikonovou stěrkou a jedu. Pokud je na skle a autě souvislá vrstva ledu, což se občas stane, když prší a mrzne, potírám skla houbou s teplou vodou.

Vloženo

Jo dneska jsem ráno viděl něco, co už dlouho ne [emoji23] Rozsvítila se mi kontrolka oleje. Tak jsem si zavzpomínal na staré časy a já poprvé co mám tohle auto dolil půl litru oleje. Po 16tis km.

• Pozitivní 3
Vloženo

Nojo přetáhl jsem interval výměny oleje. Měním vždy po 15 tis. Ale teď nemám absolutně čas na nic, natož zajet do servisu.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...