Pawouk Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 On si to ani nemůže pamatovat - prostě v té době ještě nebyl na světě. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Sem si to tak nějak myslel že neví o čem píše 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Ty vole kokta je starej stranickej funkcionar. Mozna stihl rok v jiskrickach [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 No jdu si dat tu slavnou antivibracni podlozku s novou podlozkou SPZ. Tak jsem naplej. Clint si koupil bile podlozky a ja si koupil modre abych byl taky teplouzsky cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Cau vsichni. Koukam, tady se zase probirala temata . Taky jsem si na podzim koupil protivibracni podlozku a doted ji vozim v kufru . Nak nejsou lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) před 2 hodinami, šulda napsal: Za komančů bys to ne sehnal vůbec, možná v Tuzexu Kolik let si prožil v této éře? Zkus si naskladnit spoustu zboží = mrtvé peníze. nemusíš žít, stačí k tomu TV NOVA!!!! ale sehnat se dalo vždycky vše, jenom si nesměl brečet značku nalepit oboustrankou, nebo přivrtat šrouby s krytkami(ovšem do plastu jenom) nebo suchým zipem.... furt mě fascinuje jak všichni mají rámečky a dělají reklamu prodejci divný že na svůj barák nebo byt si nedají reklamu, kdo mu stavěl jeho příbytek. Editováno: 5. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Opravdu nevíš o čem píšeš Táta bejval v tý době vedoucí v zelenině takže my jsme opravdu sehnali vše Editováno: 5. Únor 2017, autor: šulda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) všechno jde, se podívej jak babiš přiznal svůj osobní zisk1,5 miliardy a najednou z toho má 2,5 miliardy za chvíli z toho bude zase víc Editováno: 5. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Jo, zato Ty by jsi v té době asi těžko podnikal a byl potom taková lehkoživka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Tak že kokta zhusta blábolí nesmysly, je zde myslím už dávno obecně známo. Dělá ze sebe zbytečně vola. Ale to je jeho vizitka, ne naše. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 No jeste chvili a bude z nej druhej pan_Vodic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Kokto ted delam reklamu partner Elite. A vis co, je mi to jedno. Ty podlozky jsem dostal zadarmo. Nebudu se jebat s nejakym suchym zipem. Nebo je to schvalene reseni s atestem? Asi hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 No jo kokta by rád aby jsi dělal reklamu na jeho firmu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Nějak usnulo to sezení o páté rád bych se ještě před EET pořádně nacpal. Je velká škoda že už není Clitnovo setkání Octavii na autě mám samolepky 2014 a 2015 a vždy každej na to čumí o co jde. Editováno: 5. Únor 2017, autor: standa2003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Pozde EET v rest. uz bezi preci. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Mě to čeká od března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) před 27 minutami, Pawouk napsal: Tak že kokta zhusta blábolí nesmysly, je zde myslím už dávno obecně známo. Dělá ze sebe zbytečně vola. Ale to je jeho vizitka, ne naše. mluvím pravdu @stando jojo čeká... ještě že to učetní program bude umět a bude to posílat sám. Editováno: 5. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Jéé, standa2003 je zde. Tuhle jsem jel kolem mozaiky, máš tam teda kolem pěkný muldy sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Žijeme na horách a zde je to normální jen podle TV je divné že v zimě padá sníh a mrzne 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) před 22 minutami, Petrrr napsal: Kokto ted delam reklamu partner Elite. A vis co, je mi to jedno. Ty podlozky jsem dostal zadarmo. Nebudu se jebat s nejakym suchym zipem. Nebo je to schvalene reseni s atestem? Asi hovno. a máš schválené ledky v interieru? Editováno: 5. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Tento týden mi v servisu aktivovali denní svícení i v zadu a docela jsem se divil že tam jsou ledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 před 19 minutami, standa2003 napsal: Nějak usnulo to sezení o páté rád bych se ještě před EET pořádně nacpal. Je velká škoda že už není Clitnovo setkání Octavii na autě mám samolepky 2014 a 2015 a vždy každej na to čumí o co jde. Čaj o páté má v režii Clint a ten ještě nehodil termín do placu - povětšinou je to však v pracovní dny. Clintův sraz Octávií - o tom uvažuji, že by se možná po prodlevě udělal letos na jaře, ale zatím je to ve hvězdách. Při posledním byla i při maximální snaze účast taková, že dorazili víceméně titíž, kteří jezdí na čaje o páté. Tak jsme to s Clintem uzavřeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Kdyz sem delal js setkani v PCE tak vse bylo zorganizovany, velky 3 parkoviste, prvotridni jidlo a sladka kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Jo tak to jsi organizoval Ty ? Já myslel že jsme se tam náhodou sjeli 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Setkání "Hradeckých" Škodovkářů v Pardubicích a nakonec tam přijeli Škodovkáři z Prahy a okolí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky