kokta7 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Proč já? já tu plečku nechci něco pro Motose: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 To je jak Clintovo pletivo na kuny. Jinak toto neni LS 600h L co chce Motos. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Tak tak. Tohle je nějaký bi turbo. Já chci V8 atmosféru. Jinak ta nová 600ka má čumák podobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Stane, kdyby ti stačila B3, tak bude k mání. Ale žádný zázrak to není. Jede pěkně a zvuk luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 a má diferencial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 [emoji23] dokonce xdrive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Pro rejpaly jako je spiderman samosvor nebo elektrickej. tak xdrive si strc nekam to ani zdarma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Kia překvapuje! Vypadá to hodně zajímavě. Jsem rád, že se asijské značky začínají plnohodnotně soustředit na Evropu. Dle všeho Stinger vznikl v EU a jde to znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 (editace) před 12 hodinami, Pawouk napsal: To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem. Nejlevnější základní model dacie logan diferák nemá a nahání se pouze kolo na straně řidiče. Jako problém na cukačky po městě a kolem města to nevidím. Editováno: 9. Březen 2017, autor: 15degren 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Jo už jsem viděl a vypadá fakt pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Ale dúfam, že v rámci šetriaceho šialenstva už nikto nepoužije jednu brzdu na náprave, ako to mal kedysi Oltcit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 (editace) Tak chlapci, už je to tu zase..... Březnový Čaj o páté se bude konat v pátek 24.3. klasicky od 17:00 hodin v Nesuchyni - hotel Lions. Účast nutná! Účast již přislíbili: Clint, Pawouk, Stanmar, Ozák, Motosman, Sabiza, Kočkagin, Pancho, Beutiček... Editováno: 10. Březen 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Ahoj, predbezne taky potvrzuju ucast 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Si říkal, že bude v Krušárně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 On uz nevi co rika, je holt starej. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Moc nepiš a makej, ať máš na benzín a můžeš dojet, Petříku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 No myslel jsem, ale pak jsem si řekl, že lepší parkování je v Nesuchyni a je tam víc klid. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 ty co tančíš s jeleny, o benzín nejde, ale o čas. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 ÁÁÁÁ hele. Co na to škodováci říkáte. http://autosalon.iprima.cz/stovky-policejnich-aut-doda-hyundai-skoda-se-brani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 (editace) Je dobře, že jde PČR do Hyundai vozů. Pokud nabídne automobilka lepší cenu a podmínky, které PČR vyžaduje, nevidím důvod, proč by měli zůstávat u ŠA, která si naúčtuje další prachy jen za to, že je to ŠA. Editováno: 10. Březen 2017, autor: Sabiza 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 JJ, však on jí (Škodě) spadne hřebínek. Jen otázka času kdy narazí a už naráží. A bude i časem i u firem i soukromých zákazníků, jen to bude déle trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 To se nikdy nestane. Stále tady budou Pepíci, co budou muset mít Octavii v kombíku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Dneska jsem byl na výstavě karavanů a dal se do řeši s mnoha lidma. Vesměs všichni nadávali na kvalitu aut koncernu VW a i v případě sanitek to bylo docela drsný zjištění. Prostě Koncern to s šetřením přehnal a důvěra pomalu odchází fuč. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Tak tak, o tom přesně mluvím. Koncern nebude s lidmi vyjebávat dlouho, jen to chvilku potrvá než lidi prozřou. Oni Ti lidé musí mít čas nasbírat ty své " positivní" zkušenosti. Oni i Ti Pepíci nebudou chtít platit za opravy a nostalgie neneostalgie půjde pěkně do prdýlky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky