Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Proč já? já tu plečku nechci :D

něco pro Motose:

To je jak Clintovo pletivo na kuny. Jinak toto neni LS 600h L co chce Motos. [emoji16]

Tak tak. Tohle je nějaký bi turbo. Já chci V8 atmosféru. Jinak ta nová 600ka má čumák podobný.

Stane, kdyby ti stačila B3, tak bude k mání. Ale žádný zázrak to není. Jede pěkně a zvuk luxusní.

a má diferencial?

To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem.  :p

[emoji23] dokonce xdrive.

Pro rejpaly jako je spiderman samosvor nebo elektrickej. :D

tak xdrive si strc nekam :D to ani zdarma..

Kia překvapuje! Vypadá to hodně zajímavě. Jsem rád, že se asijské značky začínají plnohodnotně soustředit na Evropu. Dle všeho Stinger vznikl v EU a jde to znát.

před 12 hodinami, Pawouk napsal:

To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem.  :p

Nejlevnější základní model dacie logan diferák nemá a nahání se pouze kolo na straně řidiče. Jako problém na cukačky po městě a kolem města to nevidím.

Upraveno od 15degren

Jo už jsem viděl a vypadá fakt pěkně.

Ale dúfam, že v rámci šetriaceho šialenstva už nikto nepoužije jednu brzdu na náprave, ako to mal kedysi Oltcit.

• Autor

Tak chlapci, už je to tu zase..... -_-

Březnový Čaj o páté

se bude konat v pátek 24.3. klasicky

od 17:00 hodin v Nesuchyni - hotel Lions.

Účast nutná! :)

Účast již přislíbili:   Clint, Pawouk, Stanmar, Ozák, Motosman, Sabiza, Kočkagin, Pancho, Beutiček...

Upraveno od Clint

Ahoj, predbezne taky potvrzuju ucast B)

On uz nevi co rika, je holt starej. [emoji23]

Moc nepiš a makej, ať máš na benzín a můžeš dojet, Petříku.

• Autor

No myslel jsem, ale pak jsem si řekl, že lepší parkování je v Nesuchyni a je tam víc klid.

ty co tančíš s jeleny, o benzín nejde, ale o čas. :-) 

Je dobře, že jde PČR do Hyundai vozů. Pokud nabídne automobilka lepší cenu a podmínky, které PČR vyžaduje, nevidím důvod, proč by měli zůstávat u ŠA, která si naúčtuje další prachy jen za to, že je to ŠA.

Upraveno od Sabiza

JJ, však on jí (Škodě) spadne hřebínek. Jen otázka času kdy narazí a už naráží. A bude i časem i u firem i soukromých zákazníků, jen to bude déle trvat. 

To se nikdy nestane. Stále tady budou Pepíci, co budou muset mít Octavii v kombíku. :D

Dneska jsem byl na výstavě karavanů a dal se do řeši s mnoha lidma. Vesměs všichni nadávali na kvalitu aut koncernu VW a i v případě sanitek to bylo docela drsný zjištění. Prostě Koncern to s šetřením přehnal a důvěra pomalu odchází fuč.

Tak tak, o tom přesně mluvím. Koncern nebude s lidmi vyjebávat dlouho, jen to chvilku potrvá než lidi prozřou. Oni Ti lidé musí mít čas nasbírat ty své " positivní"  zkušenosti. Oni i Ti Pepíci nebudou chtít platit za opravy a nostalgie neneostalgie půjde pěkně do prdýlky. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.