stanmar Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak já mám ještě kvalitní (?) OII - bez reklamací 5 a 1/2 roku provozu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 No vypisovat to nebudu. A uplne kraviny jsem neresil. Nejake pazvuky jsem vzdal po prvnim roce vubec resit. Jen posledni reklamace pred rokem odesel zadni sterac. Ten uz jsem si ovsem z vetsiny zacvakal sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 a nemáš to ani někde ve spešl vláknu, že bych si početl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) před 19 hodinami, Radius napsal: Michal Uprimne fakt smutny pribeh, hlavne to klepani u naprav, to se muselo pri testovani vozu projevit (a ma to i SuperB), stejne tak cvrdlikajici palubka a toto nejsou chyby jednoho kusu a nebo stari vozu. To je proste cost cutting v praxi a testovani co zakaznici snesou a jake procento prijede danou vec reklamovat. A o betatesterech zdarma na produkcnich seriovych vozech nemluvim jen ja, mluvi o nich uz i Pawouk - napriklad konkretne u motorů. Sam mohu porovnat kvality ojete 01 s kvalitou funglovky 02, 02 byla uz moc dobre naplanovana na rozpad. Sorry jako, je to tak. Máme těch oktávek více a opravdu problémová je hlavně ta moje, takže na tom s pátečním vozem asi něco bude. Věřím, že u nového auta to bude alespoň trochu lepší. Jediné co mě fakt štve je to jak se ŠA staví/stavěla k té zadní nápravě. Jelikož mi zkoušeli měnit tlumiče hned na začátku, tak tušili kde je problém, ale nechají mě s touhle závadou jezdit 3 roky. Musím říct, že mě to hodně vadilo a dost to zhoršilo celkový dojem z auta. Editováno: 17. Březen 2017, autor: MichalRr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Tak já mám ještě kvalitní (?) OII - bez reklamací 5 a 1/2 roku provozu. Nezatloukej minimalne jednu reklamaci jsi priznal.A prave o chovani SA mluvim, kdyz se neco objevi, ok, muze se stat, ale ocekaval bych ze se k tomu v SA postavi celem. Pokud se sere cele auto, ale v SA vzdy ochotne opravi ke spokojenosti zakaznika, to neni take dobre (sere se cele auto je spatne). Bohuzel ted se serou cela auta a v SA delaj blbce z lidi - a to je ta nejhorsi varianta co muze byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Dalsi clanek hadr.https://www.novinky.cz/auto/432373-dalsi-skandal-s-naftovymi-motory-vysetrovani-celi-psa-i-renault.htmlEvidentne autor clanku nezna jak se merici cyklus provadi a jake jsou podminky. Vsechny dieslova auta ktera maji nejakou EU normu mohou zcela legalne prekracovat emise. Je nutne pouze ohlidat, aby je neprekracovaly v okamziku, kdy jsou stejne/splneny podminky jako na mericim cyklu. A toto je rozdil u VV, ten emise prekracoval ikdyz byly splneny podminky mericiho cyklu, tj aktivne zjistoval zda se meri ci nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 před 3 hodinami, Radius napsal: Nezatloukej minimalne jednu reklamaci jsi priznal. A prave o chovani SA mluvim, kdyz se neco objevi, ok, muze se stat, ale ocekaval bych ze se k tomu v SA postavi celem. Pokud se sere cele auto, ale v SA vzdy ochotne opravi ke spokojenosti zakaznika, to neni take dobre (sere se cele auto je spatne). Bohuzel ted se serou cela auta a v SA delaj blbce z lidi - a to je ta nejhorsi varianta co muze byt. Jenže to byla reklamace provedené práce lakovny servisu na spoileru , to jako selhání automobilu nepočítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Přemýšlím nad mými reklamacemi a mám dojem, že jenom čidlo v klice, ale to jsem už tak koupil. Takže max seřízení světel a pazvuky. Jinak snad ok. Nemůžu říct, že by jich bylo víc jak na O2. Možná méně. Já jsem spokojen s autem, koupil bych ho klidně znovu ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Aha a centralni klapka klimatizace bylo co? Vim ze uz jsi dnes zase starsi, ale kdyz si to nepamatujes tak si to napis. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Malto: mam sve vlakno ( moje denim strela), ale je toho mraky co bys musel cist. Seznam tam nekde urcite je i kdyz bude starsi a ne kompletni. Vypisu ti v kostce jen co si pamatuji.Reklamace laku kapoty-odlouply lak,Opakovana reklamace silentbloku prevodovky (3x), tesneni prednich dveri-voda ve dverich, calouneni operaku sedadla ridice (reklamovano 2x), vrzajici tesneni vsech dveri, vrzajici tapec zadnich dveri (2x), climatronic ( netopil-prehran soft), zadni sterac ( vymena), koroze protipozarni steny motor. prostoru pod tesnenim-opraveno pred pul rokem-nyni reklamovano znovu diky "kvalitni" oprave kdy to rezne znovu. Tak ze tak. I kdyby toho byla polovina tak to o "kvalite" neco svedci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Uf, síla. Dnes jsem tu příšernost FL viděl naživo, zaujalo mě totiž něco divného na autě, které stálo na semaforu blikalo směrovkou, pak mě to došlo - dvojitý přední blinkr faceliftu. Hnus. Tak si říkám, co tady vlastně ještě dělám? Škodovka pro mě skončila - Octavia je příšerná a v případě Rapidu už není motor, který bych byl ochoten akceptovat, to stejné platí pro Fabii... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Buď máš peniaze a vieš si vybrať srdcom, alebo pri pohľade do peňaženky vyberáš segment, kde je úplne jedno, aká placka je na prednom grile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jo klapka, ale to je drobnost. Na tu jsem zapomněl. To se stane i v Éčku mercedesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Jo drobnost za 5tis kdyby to nebylo v zaruce. Nas ovsem nezajima co se stane v meredesu, ale to co se konkretne vse stalo u Tveho vozu kdyz uz ty zavady jmenujes. diky cemuz si do servisu musel a nemohl uzivat v podstane novy vuz. Ano jakakoliv zavada se stane a stava kdekoliv a i u Mercedesu. Jde o to jestli je to jedna nahodna zavada po dobu zaruky. Coz se muze stat. Nebo systemove konstrukcni zavady vlivem upadajici kvality. Pokud by sis kupoval lednici nebo TV a musel na ni neco vic jak 2x reklamovat. Verim tomu ze uz by sis ji nekoupil a nemer reci o tom ze zavady u Liebher se taky stavaji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Já zatím s Octou musím zaklepat. Pouze rozvody a zámek 5tých dveří. Ale nemám ji od nova.Sup už je jiná. Ve 30tis výměna komplet předního uložení tlumičů. 3x výměna hadičky brzd. Naposledy oprava podle TPI a nahrán nový soft. Vypadlé vedení zpětného vedení paliva. A naposledy rachot z pohonu, na závadu se nepřišlo. Naštěstí se závada asi odstranila sama a poslední měsíc klid. Nyní mám obavy z řízení, při větším zatočení v něm zakňourá. Na záruku bylo to horní uložení a ta poslední hadička brzd (pouze materiál). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Nojo, ale co jsi do okty preventivně nacpal a vyměnil, to už by měl Kockagin dalšího citigáče [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Prevence byly rozvody, které se ukázaly na hranici životnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Kolik ma ted S najeto Motosi? Smutny pribeh u auta co se roky vyrabelo. Ja ted jel do Frankfurtu na zadnich sedadlech O3 2.0 TDI DSG 110kw v myslivci. Ten co nas vezl ho ma jako sluzebak 2 roky najeto 100tis km presne. No to DSG bych si asi nezvykl na ten projev. Pri klidne jizde to docela slo. Clovek neradi a tak ma cas jist, hrat si s navigaci atd. To bych shrnul klady. Zvukovy projev a vubec projev. V nizkych rychlostech to tam cpalo furt co nejvyssi rychlostni stupen. Huceni duneni. Na dalnici pri najizdeni nebo predjizdeni a nebo predjizdeni na okresce musel si podrazovat pod volantem a to byl pak projev. Otacky vylitly, auto rvalo, ale buh vi jaky zatah se nekonal. I kdyz z nizsich rychlosti tam ten kroutak byl znat a zrychlovalo to dobre. No mel tam 17palce bridgstone zimni. V zadu podvozek tvrdy ze Rapid neni daleko a hlucnost nejvetsi slabina. Pri 140km konstatni rychlosti jsem neslysel co si povidaji vepredu. To me dost prekvapilo. Tedy me zkusenosti po 900km cestujiciho vzadu. On je osobne spokojeny. Automat si nemuze vynachvalit. Pred tim mel manual coz chapu pri najezdu 50tis za rok uz je asi voser a tam ma to DSG opodstatneni. Nevim jake by to bylo v benzinu, ale ja bych ho asi pro me uziti nechtel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 182tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 No jo. Jeste 20tis a rozpadne se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Jenom TDI, to je věčné [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Vyckej casu Jiriku. Taky se dockas.. Kazdy problem ceka na sveho Skodamajitele. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Petře ty jsi strašnej plačka. Kup už si něco jiného, abys byl spokojený. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Hoši problém je ten že už neni co koupit,známy ma BMW ktere je 2 roky staré stálo ho okolo 2 mega a už reklamoval pět krát něco,takže ikdyž si připlatite za rádoby prémiovku ani to vám v dnešní posrané době kdy je všechno odrbane na materiálu a všechno je bráno jako spotřebak nezaruči kvalitu.Takže je to spiš o konkrétnim kusů než o značce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 On je podle mě největší plačka v republice, přitom ale ve škodovce jezdí a to je právě ten paradox On je uplně nemocnej , tohle už je na návštěvu psychiatra 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky