PavkaKorčagin Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 3 hodinami, beuticek napsal: Nějak nevím, co skrýváš za obsah, nic tam v mobilu nevidím. Mobilní technika si dělá co chce, takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 1 hodinou, beuticek napsal: Kdepak. Plzeň = PIVO! Kdo by chlastal japonský pivo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 před 2 hodinami, beuticek napsal: Kdepak. Plzeň = PIVO! chtěl si říct Budějovice = pivo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Se nehádejte, kdo jakou Šaratici pijete. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 tak dovalte k nám do Mariánek na prameny.. to i koktovo konečník bude točit 20tis za sekundu 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Já radši Plzeň, po Budvaru mě hrozně bolí hlava 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Pivo... a co to je ?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Jako 12° Krušovice jsou taky dobrý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) Když ti chutná rez v trubkách, tak určitě jsou Krušovice výborné Editováno: 10. Květen 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Nevím, mě to nepřijde jako špatné pivo, stejně jako nealko Lobkovicz je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Já radši Plzeň, po Budvaru mě hrozně bolí hlava [emoji3] Jo o Budvaru to rika hodne lidi, me se to jeste nestalo.Naopak na carodky jsem mel Holbu a Poutnika (nic lepsiho nemeli, pak jeste Plzen) a 2x hambace od nejakyho mistniho a musim rict, ze 2 dny me bolelo bricho fest, ale normalne jsem fungoval. Treti den to slo vse ven jak prutokac, tak jsem byl radsi doma. A pak jsem mel porad zaludek na vode asi jeste 4 dny, tak jsem si dal kebab s cili a teprve to me spravilo.Nekdo rika ze to bylo tim masem, jini zase rikaj ze to jsou tyhle mini pivovary... tak nvm, kazdopadne ty piva nebyly dobry, proto jsem zkousel obe a uz vim ze je uz nikdy nezkusim, radsi vodu (jo motosmane, vim co v ni delaj mloci, zaby a ja nvm co jeste vzdy rikas).Krusovice jsem si kdysi koupil v Bille - rikam si, jezdime tam, tak proc to nezkusit a presne jak pise Kokta, rez v trubkach. Nikdo to nechtel ani dopit (ja si dal tak 3 loky) takze letelo do drezu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 (editace) Já mám nejradši nefiltrovanýho Kozla z Kozlovny, popř. jejich jedenáctku, pak hned Plzničku a pak Bernarda. Editováno: 11. Květen 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Já nedám dopustit na Slavkov, Matušku, Clock a další malé pivovary. Pár minut od baráku máme hospodu, kde točí na šesti pípách hlavně speciály a je to úplně jiná liga. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Alkoholici 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 (editace) Kdepak, pivo je výborný iontový nápoj. Ale za volant nepatří, to striktně dodržuju. BTW konečně si trochu pokecám narozdíl od diskuze o tepelných čerpadlech Editováno: 12. Květen 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 tak tak, úplná vitamínová bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Aneb, jak využít tepelné čerpadlo k ohřevu piva.[emoji12] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 a co teprve jmelí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Výhodou TČ je, že lze právě použít i k chlazení ( to je jeho velká přidaná hodnota, kterou vytápění plynem nemáš), tedy chlazení piva když už. Teplý pivo nepiju. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Jooo, tak konečně přidaná hodnota pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Tak jsem se měl už pomalu válet u Atlantiku a popíjet portské a zdá se, že se budu válet doma na kavalci a popíjet kofolu Manželka dostala těsně před odletem rýmu a to znamená letadlo šlus. S rýmou jsem letěl dvakrát a už bych to zažít víc nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 jsi měl říct bych jel místo ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Ja myslel ze bys tu zustal s jeho starou aby on mohl jed. Pancho uz asi nema cas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Potrebuji tip na nejaky zalohovaci program dat na PC. Mam PC a osobni slozky bych potreboval zalohovat na externi disk. Co pouzivate vy? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 když já jsem spíš na mladý.. leda že by ta jeho stará prošla karosárnou a měla novej lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky