Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Máš recht, ale imperialisti jsou schopní a ochotní udělat pro zisk téměř všechno... Za chvíli tam třeba přimalují půlměsíc a křesťanům to bude jedno. Platí přeci když ty do mě kamenem, já do tebe chlebem. Neslyšel jsi ty poslední bláboly papeže o imigrantech? To mě vstávaly všechny chlupy na těle.

Upraveno od Heini

před 20 minutami, stanmar napsal:

Zatím je nás skutečných evropanů víc ne ?

Kam to však povede ?

možná teď, ale budou se množit jak krysy

Až se to třeba jednou začne všechno sr.., tak to taky může vzít rychlej konec a žádní sluníčkáři a vítači či podobná verbež tomu nezabrání.

Teda v to alespoň doufám.

No to ale bude regulérní válka. Bohužel si to nikdo ze sluníčkářů neuvědomuje. 

• Autor

Hele už je někdo v Žamberku? Jak to tam vypadá? Asi bláto a sračky co?

Já nevím, jak zítra budu stíhat. Ale pršet by snad už nemělo.

Neměl by tam být motos a ozzi ?

Žamberk je super. Jako vždy. Máme to tu pevně v grilu a Jegeru. Pro srábotky top auta....
20170901_222030.jpg

Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit.
On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. [emoji23]

Prej TOP auta. Motosi ty jsi uz asi hodne pil vid. Ja taky a presto jsem se rakhle dlouho nezasmal. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Autor

Motos teď celej den s Ozákem prochrápou a vstanou večer, jak je jejich zvykem [emoji23] [emoji23]

Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera.

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit.
On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. emoji23.png

No mě osobně EU jako taková nevadí, právě naopak. Daleko lepší než být v RVHP. Bohužel to co se s ní děje je vinou voličů, kteří volí ve svých zemích různá politická uskupení a podle toho to pak vypadá.

Je to o vzájemném respektu a dohodě, ta ovšem často v poslední době nefunguje.

před 36 minutami, motosman napsal:

Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera.

Jo a já vás zkontroluju všechny odpoledne :kol-128:

Jo EU nebyl spatny projekt, ale stava se z toho urednicky a totalitni moloch kde si Makrela s Makrelem vcele s ochlastou Junkerem a jeho celou radou delaji co chteji. Odlisne nazory se neodpousti, schvaluji se veci a ohybaji pravidla jak se to zrovna hodi. EU umi uz jen narizovat, prikazovat a zakazovat. To neni ta sama unie, ktera to byla pri nasem vstupu. Ja osobne doufam, ze se to brzo rozpadne, v napravu uz neverim a i kdyz o Britech si myslim sve, co se Brexitu tyce jim fandim. Melo to zustat cele postavene jen na volnem pohybu a obchodu mezi zememi a byla by spokojenost..

Tak za tenhle příspěvek ti snad odpustím i nářky na škodovky :D

Vidis to, jeste mi nakonec tu kofolu rad koupis. Na znameni naseho pratelstvi v klubu. [emoji23]

Já Ti ji klidně koupím na příštím čaji taky :kol-35:

Něco málo Octávií ze Žamberka :

59aafafe2871f_am1.thumb.JPG.c725e37f7c61c5a019f3c2b87ee2bbb5.JPG59aafafee4a73_am2.thumb.JPG.74b64b4b9dd381c88dfacf2de7eef0bf.JPG59aafaffa2a82_am3.thumb.JPG.3bfc3d9784bb75b392aca1ce60a52d25.JPG59aafb00ab78f_am4.thumb.JPG.28e17f80aac4e245685bb926a74f02ac.JPG59aafb0171697_am5.thumb.JPG.a80dbba959ca232c911a227e8cfeb28d.JPG59aafb0236b48_am6.thumb.JPG.3bfdca24fed08d76f96914c1d003a414.JPG59aafb02e4ff8_am7.thumb.JPG.62d4551e27a6844a0d8f3872c952b7b4.JPG59aafb03b3a81_am8.thumb.JPG.169c6376bcd93a93569014eb1ef5cb6c.JPG59aafb04aad5e_am9.thumb.JPG.d24437cd7d417d073c7af8700798e810.JPG

Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim.

Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek.

No Jacka ti koupim, když přestaneš bejt škodaplačka. :D

před 11 hodinami, Petrrr napsal:

Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim.

Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek.

Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta :D

Upraveno od kokta7

Zada a hlavne kolena, mel by je otaceci 360st.

Beu, no to ti prave nemohu slibit, je to silnejsi nez ja, dokonce silnejsi nez ten Jack Daniel. [emoji23]

No vidíš, a takovou šanci jsem ti dal :D. Vždycky, když tě chytne plačtivá, mohl sis cucnout z láhve a svět (i ten škodováckej) by byl hned pro tebe veselejší :D

před 2 hodinami, kokta7 napsal:

Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta :D

Ty raději zase někam zalez - ani se nepřijedeš podívat a pokecat, a to máš Žamberk kousek. Ty už bys neměl patřit do pirátskýho klubu.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.