stanmar Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 To každopádně. My máme prostě rádi manuál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 jj totéž jsem včera říkal prodejci, když jsem viděl akrotku v 1,5TSI v kůži s DSG za pouhých 890 994,- ... že jak to nemá fofr klacek, tak to není auto 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 S tim podvozkem budes mit pravdu. Stryc co ma Kardiaq kdyz tuhle mel pujcenou Karotku rikal presne to same, ze je tuzsi nez Kardiaq ale porad v pohode. On mel pujceny dehet 2.0 110kw a pry to jelo pekne. Pry jim ho dobre zajel, kdyz prijeli z brzd se skoro coudilo a vsechno smrdelo jak se to vypalovalo. [emoji23] Pry je to mrstnejsi nez Kardiaq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Jinak já nikomu DSG neupírám, ale můj názor je takový, že pokud se chci opravdu svézt, tak si to bez řadící páky jaksi neužiju. Sic ťukání do řadící páky či pádla jsou možná pohodlnější. Kde mě naposled vysloveně štval manuál byla Karosa B 732... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) Zrovna do pixli alias SUV bych klidně automat bral, ale HDM. Beauticek: Jakýkoliv automat podřadí o 2-3 stupně, tak bys to měl dělat i s manuálem při akceleraci, zároveň nekurvíš motor.... Editováno: 4. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Motor ne, ale pokud bez meziplynu tak synchrony atd. v prevodovce dostavaji coud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 kokto, automat kurví motor neustálým podtáčením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Pokud jde o DSG tak ten kurvi predevsim sam sebe ze v 80tis potrebuje generalku [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tys těch automatů ojel co..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Není automat, jako automat, třeba opravdu ojel nějaký soustruh v kolbence.... A nebo soustružníka o automat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 před 17 hodinami, kokta7 napsal: Beauticek: Jakýkoliv automat podřadí o 2-3 stupně, tak bys to měl dělat i s manuálem při akceleraci, zároveň nekurvíš motor.... No o 3 stupně už je to moc, právě to zbytečně točilo 6000. A meziplyn používám . Pěkně poctivej i s vyšlápnutím spojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Pokud jde o DSG tak ten kurvi predevsim sam sebe ze v 80tis potrebuje generalku [emoji23] Kolik jsi jich mel, ze to rikas?! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Nemusím je mít, stačí vzpomenout na policejní Passaty apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Na tvojom rodinnom striebre sa tiež vystrieda toľko vodičov ? Tým rodinným striebrom myslím auto, i keď poniektorí tu iste myslia na niečo iné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 V 4. 11. 2017 na 20:21, stanmar napsal: Jakou jsi měl spotřebu ? Od pátku do pondělí,najeto cca 300km, 1,5 Tsi Dsg,většinou na sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Nemusím je mít, stačí vzpomenout na policejní Passaty apod. A co s nimi bylo? Tohle se ke me nedostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 sypaly se už po 70tis. Víc ví tady Motos. Effendi: Právě, že u automatu by mělo být spíš jedno kdy kdo s tím jak jezdí než u manuálu si myslím, neb to auto řadí vždy samo podle nějakého předepsaného vzorce logaritmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 (editace) před 39 minutami, cilda1 napsal: Od pátku do pondělí,najeto cca 300km, 1,5 Tsi Dsg,většinou na sport. 2 válcový režim tak to mě pobavilo při pondělku. Editováno: 6. Listopad 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Já jezdím v automatech od roku 2009, nikdy jsem auto extra nešetřil ale zároveň dělám veškerý potřebný a předepsaný servis a nikdy jsem neměl problém. S A6 jsem najezdil cca 220 tis, na passatu B7 mám nyní cca 183 tis a obě auta bez opravy automatu. Stejně tak v okolí má většina lidí s auty od VW group DSG a ještě jsem od nikoho z nich neslyšel, že by měnili během těch cca 4 let co si auto nechávají (cca 120-200 tis KM) automat. DSG je poměrně blbuvzdorné a nájezdu 200tis bych se na něm vůbec nebál. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 3 hodinami, kokta7 napsal: 2 válcový režim tak to mě pobavilo při pondělku. No my víme že máš smysl pro humor - taky se Ti tady proto pořád smějeme... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 4 hodinami, cilda1 napsal: Od pátku do pondělí,najeto cca 300km, 1,5 Tsi Dsg,většinou na sport. Zkoušel jsi jet alespoň někde na spotřebu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 TO PRÁVĚ JEL NA SPOTŘEBU Za tohle jezdí Motosovo 3,6 FSI. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 6 hodinami, skodaforum20 napsal: Kolik jsi jich mel, ze to rikas?! Není DSG jako DSG, například 7°se suchými spojkami není zrovna etalon kvality a dlouhodobé spolehlivost. Na to ho nemusím mít. Stačí umět číst. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 a Před hodinou, stanmar napsal: Zkoušel jsi jet alespoň někde na spotřebu ? NE, jel jsem co to dá, ten dvouválcový režim mi tam skočil jen, když jsem to zkusil na eco.Na sport 90% jízdy tak nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 tak dneska to máme rovných 100 let co to ti bolševici spustili ... tak že bychom si zase z tej Aurory vystřelili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky