kokta7 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 (editace) jojo, člověk jede ve tmě pracovat a odjíždí zase za tmy... Editováno: 12. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Tomuhle rikas snih? [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 před 10 hodinami, Sabiza napsal: V tomto počasí se dá skvěle jet ECOrun. Maximálně to člověk žene 150, moc lidí se nesere do levého pruhu a dálnice kupodivu jedou. Za víkend super spotřeba. Na benzíňák slušný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Pobavilo.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Tož tenisky máme, povlečení také, tak ještě zimní výbavu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Tak ve Varech je prej boží dopuštění, Plačka láduje s Vencou sníh do kelímků a prodávají to na nádraží jako polárku [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 NIC PRO SLABOCHY NA BARUMKÁCH. Toto je drsnej kraj, kde přežijí jen ti nejsilnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 u Puppu jsou dva cenťáky dole u kolonády cenťák a prý drsný kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Já nepsal o K. Varech, ve Varech jsou 2 vločky. Proto jsem psal o kraji. Krušné hory, Slavkovský les, víme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 V servisu říkali, že je úplně jedno, jestli člověk koupí Barum, Hankook, Continental a podobné levnější pneu, že je to na jedno brdo... Sám přemýšlím o těch Hankook, má někdo zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Hancoc, dle slov známého ze servisu jsou prý teď taková hitovka v poměru cena výkon. Že mají vlastnosti dražších pneu a jsou levnější. Že se teď prý prodávají hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Continental jsou levnější pneu na úrovni Barum? Od kdy? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Teď ses dotknul Pawoukovo oblíbených pneu - ověřenu testy z Říše. No Contíky patří naopak mezi ty nejdražší. Lidi ovšem neví, že je to kolikrát jen kvůli tomu, že se vyrábí v DE. Proto si já koupím Nokiany, které jsou z Ruska a přitom jsou třeba srovnatelné. Testům já nevěřím. Co test to jinej výsledek a a i v jednotlivých rocích ač jsou tam stejná pneu tak jako zázrakem vyhrává pokaždé někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Já je testuji sám. Takže vím, že Continental mně nikdy nezklamal. Jiné letní už nechci. Tož tak. Zimní mám aktuálně Dunlop, sníh prakticky neviděly, jsou poněkud hlučnější, jinak nemám připomínky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Jo a Nokian WR D3 jsem měl na Astře a byla to tedy bída. Zlaté Barum Polaris 3. Jedině na sněhu byly OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 jj, je pravda, že Conti jsou dobrá pneu, taková jistota, člověk ale lehce musí připlatit. Strýc i na kamionech nedá na Conti dopustit a to i do životnosti. Třeba takové Michelin, které jsou ještě dražší conti překonávají v nájezdu o 25% z jeho zkušeností u kamionu. Tedy asi na tom něco bude. Třeba zase já si myslím, že Barumky ( ač si tady dělám srandu) špatné vzhledem k ceně také nejsou ( však je to koncern Continetal že) pokud se bavíme o zimních. Letní bych si Barum asi nekoupil. Nokiany mám v merku WR D4, trojky jsou historie, ale to až příští zimu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) Jj u nás ty Nokiany WR D3 má kolega a nadšený z nich není. Já mám na nějaké starší pozitivní vzpomínku, ale to už je deset let. edit: tak kecám má WR A4. Editováno: 13. Listopad 2017, autor: MichalRr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Na zimní Barum polaris nedám dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/benzina-spousti-novy-koncept-obcerstveni-na-cerpacich-stanic/r~89bb2966c86011e7b6a9ac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) Za mě nejlepší gumy na léto Pirelli Pzero nebo Michelin PS4, na ty opravdu nedám dopustit. Semislicky jasně Trofeo R, CUP 2 nebo Dunlop maxx race, ostatní se u nás moc neseženou.. A na zimu jasně Michelin Alpin PA4, mají v létě lepší vlastnosti než continental sportcontact 5P..... Editováno: 13. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Benzínka (a je jedno kterého řetězce) je to poslední místo, kde bych si kupoval brutálně předražené cokoli - samozřejmě kromě paliva. To už musí být nouze nejvyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Jo noviny se tam dají koupit bez přirážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Menil som teraz zimné gumy a servis volal do leasingovky. Odpoveď dostali, že tam môžu dať najvyššiu triedu (najdrahšiu ?) a dali tam Pirelli. Znateľne vyšší hluk. Som zvedavý na sneh a ľad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 před 10 minutami, Petrrr napsal: https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/benzina-spousti-novy-koncept-obcerstveni-na-cerpacich-stanic/r~89bb2966c86011e7b6a9ac1f6b220ee8/ hm...na západě už mají takovýhle stojany, čuměl sem na to jak z jara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Kdyby jsi někdy zavítal, tak tady to máme už dlouho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky