Stringo Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Až bude mít stařenka 12let a 250t km, tak to bude úspěch, vždyť máš zánovní vůz [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Motosi, co to zase vyvádíte ve Chvaleticích? To sis grilovat maso nad olejovými nádržemi nebo co? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) před 47 minutami, beuticek napsal: Tak dnes ráno jsem úspěšně prošel STK i se stařenkou . Technik mě pochválil, že na svůj věk a kilometry vypadá stále k světu. Emise i s PD systémem bez problémů. oslavuješ to jak narozeniny jestli rád jezdíš na STK, tak ti klidně auto půjčím Editováno: 12. Březen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Stringo ani nemluv. Je to docela záhada. Naštěstí to turbína přečkala bez poškození. Hold budem muset zdražit. [emoji41][emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 před 18 minutami, kokta7 napsal: oslavuješ to jak narozeniny jestli rád jezdíš na STK, tak ti klidně auto půjčím Kdepak, jsem rád, že už tam nemusím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 před 21 minutami, Stringo napsal: Až bude mít stařenka 12let a 250t km, tak to bude úspěch, vždyť máš zánovní vůz No ale já myslím opravdu stařenku: O2 1.9 TDI, 2006, 252 tis. nalítáno. S novou jsem byl loni, o tu jsem strach neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mě technická čeká v květnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Tak to joooo [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) před 1 hodinou, Clint napsal: Mě technická čeká v květnu Buď v klidu, projdeš bez ztráty kytičky . Editováno: 12. Březen 2018, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Ja jdu se Supem tenhle měsíc. Ale já se nebojím. Mám křišťálově čistý benzín.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Přinejhorším to v servisu spraví tvoje "konstanta". 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Diesly nekončí, naopak. Je rozhodnuto Já to říkal od začátku, že je to pouhý blafování....Ale pár zdejších skočilo na lep Ať žije chrochták! http://www.autoforum.cz/zajimavosti/sefove-automobilek-otocili-diesely-nejsou-problem-ale-cast-reseni-rika-jeden-z-nich/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Nevidí si do huby ten Matthias Müller, na tiskovce v Ženevě prohlasil třeba toto : "Cheme, aby v ulicích měst aut ubývalo a města se vrátila lidem" Takže ti ten chrochták bude akorát tak dobrej na pole 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Chrochtáček bude dobrej furt, co bys za něj dal [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Nafta je do auta. Benzín do kosačky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Hele Stringo vstal z popela. Stringo se vraci. Navrat ztraceneho Stringa. Stringo bily pes. KOMU ZVONI HRANA? Ano dehtovi zvoni hrana. Makrela se zase dohrabala k moci. Ta vam ukaze zac je toho dehet v EU. Ted to jsou diesly, pak to budou benziny, pak zbrane, pak hovezi maso, ale eurohujeri si stale budou chrochtat jak je nam v EU dobre a ze bez ni to nejde. Bohuzel cim dal vice zastavam nazor ze jedine odchod z EU je nasim vysvobozenim. Obchody, volny pohyb osob a zbozi atd. lze delat i na zaklade jinych smluv. Nemcum bych stopnul transport elektriky z okolnich zemi na ctvrt roku. Oni by se z toho Eco mysleni rychle vylecili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Odchod z EU jednoznačne. Nemcom by stačilo vypnúť sociálne siete a do týždňa by k nám prišli s prosíkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 beatuččiek v akci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 A kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] To je kazdej skodovkar, kterych je tu hafo, ne jen beuticek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 3 godziny temu, Petrrr napisał: Hele Stringo vstal z popela. Stringo se vraci. Navrat ztraceneho Stringa. Stringo bily pes. KOMU ZVONI HRANA? Ano dehtovi zvoni hrana. Makrela se zase dohrabala k moci. Ta vam ukaze zac je toho dehet v EU. Ted to jsou diesly, pak to budou benziny, pak zbrane, pak hovezi maso, ale eurohujeri si stale budou chrochtat jak je nam v EU dobre a ze bez ni to nejde. Bohuzel cim dal vice zastavam nazor ze jedine odchod z EU je nasim vysvobozenim. Obchody, volny pohyb osob a zbozi atd. lze delat i na zaklade jinych smluv. Nemcum bych stopnul transport elektriky z okolnich zemi na ctvrt roku. Oni by se z toho Eco mysleni rychle vylecili. Makreli staci aby polsko odeslo od Ue. To by byla velka bolest. Nemecko by bylo v cerne kakaovy zadku. Tech ekociuli kazdy ma dost. Oni jsou mego blbci. Mimo tohle Makrela to ryba a musi plavat ve vode. voda pro ni je UE . Makrela je komuchówą . Ona je pochazi z polska a dobre je v nemecku a ne v polsku . Tesim se na to Ona se v PL jmenovala Kaczmaryk nebo nejak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Aby bylo jasno...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1846618325382995&id=100001045373139 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jooo, tak tohle je příspěvek pro mě. A že jsem Škodovkář, za to se nestydím . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) před 2 hodinami, kokta7 napsal: beatuččiek v akci No chybí mi tam to Tdičko, pak bych to byl já . A nesmí to bejt kombík. Černá ale sedí Editováno: 12. Březen 2018, autor: beuticek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Noo, alespoň někdo je tu ještě Škodovkář :-) Na ŠA nedám dopustit, i když mě poslední (zejména emisní a jiné bláznovství) dobou vývoj v automoblové branži sere. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky