Sabiza Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Takže kam se obrátit? Oni jsou na Praze 11 docela kundy a předávají to pak na Magistrát, který posílá výzvy k zaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 (editace) Jinak vtipné je, že třeba v katastru nemovitostí je místo značeno jako parkoviště. Mimochodem, místo, kde jsem stál, nepatří městu, ale Centru Chodov. Editováno: 3. Květen 2018, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Ještě existuje pasport komunikací. Záleží jestli chceš bojovat, nebo to hodit za hlavu. Koukni na www.30kmh.cz , tam je dobrý studijní materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Jestli ti dali dvě kila, tak víc tě budou stát cesty a čas na dohadování [emoji6]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Mě jednou dementi napsali na lístek, abych toho a toho dne přišel tam a tam na služebnu podat vysvětlení proč jssm parkoval na cyklostezce. Tak jsem se nasral, lístek zahodil a bylo vyřešeno. Přeci nepojedu 120km někam podat vysvětlení.... Kdyby rovnou dali pokutu 200, tak jim to pošlu na účet a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 V 5/2/2018 na 9:00, Clint napsal: Termíny srazu jsou následující.... Napište mi, který z těchto termínů by vám nejlépe vyhovoval a jeden vybereme. ÚT 22.5. ST 23.5. ČT 24.5. Ve výsledku asi ten čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Mě je to jedno. Když budu mít čas, přijedu kdykoliv. Zatím v tyto dny nic důležitého nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 před 3 hodinami, Clint napsal: Oktávka pro chlapy, Rapida dětem Koukám, že máme nový slogan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Pro strejdu Clinta: Já slovo držím samozřejmě a prohraná sázka je prohraná sázka. Nejsem nějakej Putin. To, že sis naposled to koleno neobjednal nebo nezařídil místo srazu kde ho dělají je spíš Tvůj problém. Ale pokud bude sraz kde si ho dáš + to pivo, a i kdybych tam náhodou nepřijel, není problém ukážeš lístek a já ti pošlu koruny na účet. Pokud ovšem nesmažeš tu hlášku v podpisu, dostaneš hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Ten podpis je super, Clint si může to koleno dovolit každý den, pro něho je zajímavější ten slogan [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Ale hovno. Musí bydlet 100 kilometrů od Prahy, dojíždět naftovým autem, aby ušetřil a měl na hypotéku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 ...přesně jako Ty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 (editace) Já nebydlím tak daleko a přece bych si nekoupil byt v Praze, který je 3x dražší než barák 20 kiláků od centra Prahy. Editováno: 4. Květen 2018, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Máš recht! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Mno, nevím kolik je ta cena 3x dražšího bytu než domu (vč. pozemku), tak nemohu soudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 jakej podpis, já žádnej nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Slepici podpis. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 tam má tohle Škoda 120L 37kW, Škoda Octavia 1,6 MPI 75kW, Škoda Superb 1.9 TDI 96kW, Škoda Octavia II FL 1,8 TSI 118kWŠkoda Octavia III 2,0 TDI 110kW 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Plačka je zase v krabicovém delíriu a vidí bludy. To je jasný [emoji38]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Přesně tak, něco se mu zdálo [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Od kolegy z prace co jezdi kvuli projektum pro SA tydne do MB, Kvasin vim. Ze vyroba Karot, Kardiaq uplne v prdeli co se terminu tyce. Totalne nestihaji. Karot se ma delat ve Kvasinach ale dela se tam jen z casti. Slepi se tam jen karoserie a ty se vozi do MB na linku Ovce. Tedy na lince jede 5 oktavii pak karot pak zase octavie apod. To bude kvalita. Clinte Skodovka takove optimalni vozitko do Indie nebo do Mongolska, Kazachstanu. Tam to staci na vozeni hnoje. Uz si natrel tu tyc vzadu? Ten znamej muj mechanik prodal O2Fl 2.0TDI v myslivci s 300tis km co s ni najel. Ted si koupil O3 asi 3roky starou taky 2.0 tdi v myslivci a jake je jeho rozcarovani. Rikal ze absence multilinku je znat a ze ani ten motor pocitove tak nejede. Tohle mi rekne a v podstate v druhe vete u piva mi pak povida jak je ta Skodovka nejlepsi ze na to sezenes vsechno a ted ze mu tam stoji Citigo a jake je to super auto, ze pry prostorne atd. Kdyz jeho kolegovi reknu u Rapida ktereho tam zrovna prezouvali ( jeho maminky) ze sice pekne Monte Carlo a vzadu bubny, tak skoro urazlivym hlasem, ze pry zadny Rapid nema kotouce vzadu. Mu rikam ale prdlajs vsak takovyho mam, ze ty vykonnejsi verze je maji nebo mely. Nevim jak ted. Tak odsekl, ze jeho mame to staci, ze to alespon nerezne. Tomu se rika profesni slepota a skodafilarstvi, ktere zazivam tady. To je proste nemoc. Na neco si stezovat abych to nasledne stejne neprimo vychvaloval. Kdybych na Dacii Sandero nalepil znak Skoda a tvrdil, ze je to novinka od Shade tak to budou vychvalovat do nebes. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 On nestíhá celý koncern. Známý čeká na T- rocka a jen oddalují a oddalují. Teď to vypadá na červenec...Já koncem února objednal supa a už je na prodejně. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Protoze Superb neni SUV. To je dnes asi jedina Skoda co se mi libi co bych si mozna za sve penize koupil. Kdybych je mel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 co je špatně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Nemá to udělátko na lem blatníku od koncernu [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky