treo Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Víc koní, víc problémů :-). Ještě sehnat servis, kde se o to umí postarat. Hlavně by to chtělo tankovat v Německu a nebo Rakousku, naše palivo zabije časem každý motor ( mimo pár dovážených benzínů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 s vervou nejsou problémy, je jasný když clint pošle na ono inspekci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Golf R je hezčí, ale tohle je takové neokoukané... Poslední modelové řady Seatu se mi celkové líbí nejvíce z koncernu. Jak to bude se spolehlivostí a cenou to ještě uvidíme, ale vzhled a první dojem u mě vyhrává Seat leon a navíc už je i v combi, což bude další plus pro Leona. rád bych viděl za nějakých 4 - 5 let v bazaru vedle sebe tuhle Cupru a Golf R. Mam na mysli tu prodejní cenu. To bude myslím nejlepší reference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 tak tak Jirko, jako nové bych si to určitě nekoupil. takže za 4-5 let Golf R v manualu, pod ke mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Otazka je jestli z toho bude takova cultovka jako treba G R32 ktera jeta 2003 se ve slusnem stavu neda sehnat pod 300tis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Arlo přece nemůžeš srovnávat 4 válec se 6ti válcem... Golf R32 je maxi obluda ve své třídě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Honza9007: A ja uz cekal, ze se konecne neco posune k lepsimu! Uvidime v lednu, kdy pujdu znovu do servisu. bude líp ne, jako je fakt, že se v poslední době opravdu snaží dělat hodně. Bohužel snaha se zpravidla tříští jako vlny na skále na neochotě, resp. nemotivovanosti jednotlivých prodejců a servisáků. Avšak jako všechno, je to o lidech a jejich vlastním uvažování, zda je pro ně zákazník potřebný či ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 ten konstrukt je dobrá věc, po 6 letech s ním nejde otočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ho vyřízni rozpruskou a netřeba točit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ve Světě motoru potvrdili moji teorii, pískovaná skla jsou výborná, leptaná jsou smazat. Pískování skel jde do hloubky skla, leptání nemá hloubku a tak jde snadno smazat. Raději dáváme o tisíc Kč víc za pískování skel. Podle mých zkušeností má hodně lidí se zamykáním řadičky problémy, je to úkon navíc a stojí to dost peněz. Je to další kurvítko v autě....a to jich v tom autě je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) asi taky časem nechám udělat, koukám že to stojí 1950 kč http://www.autosklo-hak.cz/sluzby/kodovani-autoskel tak to bude muset počkat min. měsíc. contruct v tom autě se použil tak 20x co mám informace, teď se cca 4 roky s ním netočilo, takže jestli to je ten duvod? ale zpátečku jsem tam měl Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 jÁ HO NA AUTĚ MĚL 6 LET, POUŽÍVÁN DENNĚ A NO PROBLEMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Na octavii mně pískoval http://www.vysilacky-navigace.cz/piskovani-produkt-409.html , dělal mně již dvě auta, bylo to kolem 1500 Kč, jsou to dva roky, dělá to venku, takže v zimě asi smůla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Asi tak, Construct a teď DefendLock mám na soukromých i služebních autech a nikdy žádný problém nenastal. A to jsou využívány pořád. O tom označení skel jsem četl, těžko říct, chtělo by to vyjádření njěakého brusiče skel, nebo tak, jestli je to možné tak "snadno" ostranit beze stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak je nějakej vadnej nevím... takže ty tam furt rveš zpátečku a zamykáš? to na mě tohle není... tak já pojedu do haku, tam jsou rychlí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Aby to nebyl reklamní tahák na dražší pískování, já měl leptaná. Tak že Defend + lept. okna+magicar. No a teď když se nejvíce kradou jsem jí prodal 01 (v rodině). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 petře asi tak, jako to komentoval náš spiderman a zapomněl si na 100% pojistku O1 se kradou furt hodně, kamarád parkuje s l@k O1 1.9 81kw ASV v Brně na ulici, řikám zalez s tím někam do garáže jinak budeš mít po ní, furt ji má venku a to se o auto stará hodně dobře... hold až přijde jednou ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 u mercedesu až 60000km servisní interval? kde to jsme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Leptání skel je taková lepší fixa, ale vypískování skel je hloubkové, to je jako vyražení čísel do bloku motoru a nebo kdyby to někdo jen vyleptal do hloubky 0,01 mm, když zmizí troška materiálu, nikdo to nepozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak je nějakej vadnej nevím... takže ty tam furt rveš zpátečku a zamykáš? to na mě tohle není... tak já pojedu do haku, tam jsou rychlí... U svého ano, zařadit zpátečku a otočit kroužkem není namáhavá činnost. Když jsi lenivý, tak si pořiď toto: http://www.construct.cz/produkty/construct-safetronic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Každé sériové zabezpečení lze obejít, to není problém. Zloději se rychle zacvičí a potom je to také sériovka, jedno auto za druhým :-( Poctivé české palivo http://liberec.idnes.cz/nafta-palivo-dan-podvod-celnik-ropa-benzin-pumpa-fth-/liberec-zpravy.aspx?c=A131213_083052_liberec-zpravy_ddt , čest padlým dieselům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 to už je lepší za tu cenu si zaplatit sherloga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ukradnou všechno, když budou chtít, tak ti nepomůže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Nj, kávička dobrá hmm, mě ukázali směrem k automatu a drobný mi nedali.......... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 hmm, mě ukázali směrem k automatu a drobný mi nedali.......... když na tobě vidí, že další auto nekoupíš, tak na tebe .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky