Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No právě, ale to je ta česká mentalita policie nenápadný auto a čekat za buke někde na kopci když na to každéj šlápne aby nemusel podřazovat, nebo měřit auta při předjíždění... Kdyby raději místo 7supu koupily 2 super sporty. Třeba v Itálii jsem potkal na dálnici několikrát lambo, ale žádná tajnacka normálně v barvách policie a to si každej rozmyslí jezdit rychle tomu se nedá ujet... Tady u nás když někdo uvidí blikající ho superba a bude mít něco silnějšího tak mu bez problémů ujede... Nehledě na to, že ta r36 už v základu je upravena pro rychlou sport jizdu, kdežto superb je spis pohodlný auto na delší cesty.

Vloženo (editace)

policajti měli pouze pár R36, pak kupovali normální 3.6 jako superb.... tady v KH kraji pak jednu R36 rozstřelili, tak tu jezdila jenom normální 3.6, je asi 14 dní co stála ve vesnici a vedle ní jsem proturoval na neutrál superba ;)

s touhle 3.6 dojedeš skoro vše, je to benzín ne nafta...

ok ujede mu, superb ho natočí nebo ho natočí mýtná brána.  tak ho postihnou dodatečně....

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

No myslím, ze by byla lepší investice RS 3 Tsi. Když vezmu v potaz váhový rozdíl tak je na tom +- stejně jak sup co se tyce vykonu a za mnohem příznivější cenu. A kdyby si ji nechali upravit u nějaké firmy třeba ABT tak se dostanou na úplně jiný výkonostní hodnoty...

Editováno: , autor: Arlo
Vloženo

No právě, ale to je ta česká mentalita policie nenápadný auto a čekat za buke někde na kopci když na to každéj šlápne aby nemusel podřazovat, nebo měřit auta při předjíždění... Kdyby raději místo 7supu koupily 2 super sporty. Třeba v Itálii jsem potkal na dálnici několikrát lambo, ale žádná tajnacka normálně v barvách policie a to si každej rozmyslí jezdit rychle tomu se nedá ujet... Tady u nás když někdo uvidí blikající ho superba a bude mít něco silnějšího tak mu bez problémů ujede... Nehledě na to, že ta r36 už v základu je upravena pro rychlou sport jizdu, kdežto superb je spis pohodlný auto na delší cesty.

jestli to nebude tím, že to Lambo je v Itálii tak říkajíc na domácím hřišti, stejně jako Sup u nás. Možná jim je (Supy) nějak upravili ne ? Podvozek, výkon apod.. 

Vloženo

neupravili...

ale stát nebude používat neoficiální upravy...   tak jasně že mohli, ale 3.6 daleko více vydrží než nějaká 2.0 TSI...  alespon by zkusili zase co to vydrí :D

Vloženo

v minulým týdnu jsem jel za SII 3,6 a v takovým táhlým kopci se rozhodnul, že mi ukáže. Moc mu to ale nešlo. Prvotní akcelerace nic moc, až po chvíli se mi líně vzdaloval. A bylo evidentní, že fakt moc chce.  

Vloženo

Me přijde, že policie v tomhle státě se nesnaží o to aby se dodržovali předpisy, ale oto co nejvíce vyždímat peněženky účastníků silničního provozu. Například pokud budu chci aby se v nějakém úseku jezdilo podle předpisů tak tam dam radar a ceduli jak kráva, že je úsek měřen a podle mého názoru 90% řidičů zpomalí a splní to svůj účel. Nebo budu chtít si namastit kapsu a schovám se za strom a 90% řidičů zkásnu a to si myslím neřeší problém s dodržováním rychlosti v daném úseku. Ps a ten sup je lina atmosférická mrcha :-)

Vloženo (editace)

však jde o prachy o co jiného, máš ovšem pravdu...

a kolik jste s tím pánové najeli a jakou dobu zkoušeli za všech podmínek.

Ta 3.6 přežije všechny tyhle naše emisní TSIčka, DPFka asi milionkrát, ovšem DSG to nevydrží, plno DSG umřelo v těch passatech, teď prý měli cca 400 k km...

a asi nikdo tady z nás neovlivníme, proč pašík 3.6 má o 30kw více a superbu to prostě nedopřáli, pitomci z fau vé.

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...