Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já mám na autě denní svícení, jak u VW známo, integrováno v hl. lampách. Přesto, abych měl v současný době jistotu, že jsem vidět dobře i zezadu, jezdím bez automatu na xenony. Prostě pro sichr. A automat stěračů je krám, kterej si dělá, co chce.  

Vloženo

Patriku: zkusím ty stěrače vykoumat přes diagnostiku, jestli s tím něco půjde vymyslet.

Jirko: Proto jsem si aktivoval i zadní obrysovky a svícení u SPZ... u pašíku to pujde taky udělat když to jde u mé socky ;)

Vloženo (editace)

Chlapi, chtěl sem Vám všem popřát příjemné svátky, ať Vám Ježuch nadělí nová auta ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Dekuji. Nove auto uz mam, tak nepotrebuji. Nove lepsi bych sice bral, ale ja jsem skromny clovek. :-)

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Diky panove. Vsem klidne a pohodove Vanoce a at vsichni dojedou vzdy do sveho cile v poradku a ve zdravi. Jinak v tomto Novem roce zadne praskle retezy, ucpane DPF atd. Hlavne hodne zdravi vam vsem.

Vloženo

a když by to muselo být, tak aspoň takhle a ne na lidech. Tu mojí druhou ránu bych sem ani nemoh dát. Ostatně, ani jsem to tehdy radši nefotil.  

Vloženo

njn... proto chce mít auto velikostně oktávky, což ty máš ještě o něco bezpečenější a hlavně, že ty plechy něco vydrží... takový francouzi, tam už to je horší no :)

Vloženo

ta bezpečnost je silně relativní záležitost. Vzpomen třeba minulý týden, jak to do sebe čelně práskly ty dvě SUV. Mohutný auta, spousta materiálu a jak to dopadlo. Jo, máš prostě větší šanci a to se počítá.

Vloženo

Krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2014  :kol-99:

Jinak C/L já víc než pro efekt, mám kvůli parkování. V práci parkuju na nezpevněném "parkovišti" a je dost dobré když se mi nasvítí když jdu v noci k autu (teď v zimě praktici využití 100%, že nešlapu v kalužích a bahně...

Ty stěrače bych Kokto bral nějak vymyslet, zatím jsou takové informace, že bez zapojení automatických stěračů nefunguje C/L...

A kdybys testnul někde to CúL na přední mlhovky, tak by to bylo super, ale nevim, zda máš někoho v okolí, kdo má před FL a v ní vyměněnou BSG pro corner

Vloženo (editace)

Taky vse nej... kazdopadne se asi nedozvim co delal Kokta s autem... nevypada to nejhur.

Kazdopadne, zkus vymyslet denni sviceni v mlhovkach na O2 Tour, to nikdo nevymyslel, takovi machri tady nejsou!

Editováno: , autor: Radius
Vloženo (editace)

Tak jsem koukal celej večer, kdy mi Ježuch přiveze to nové RS-o, tolik jsem si ho přál....a nic, hoši, to mi nebudete věřit, on se vůbec neukázal. Takže příště už ztrácet čas čtyřhodinovým vyhlížením z okna nebudu... :(

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...