Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ozi, možný by bylo načase zlikvidovat tu reklamu na Clintův sraz, co máš stále v podpisu. :kol-28:

Jenže to bych se musel dostat k počítači. Klidne mi to zlikviduje pokud mas čas. Já se k tomu dostanu zítra nejdřív a to se štěstím...

Díky. :-)

To bych asi taky.

• Autor

Nějak se nám ty deště vyhnuly koukám..

Akorát vstávám

Tady chcalo k ranu jako blazen, jaem v noci nemohl moc spat. To vedro me jednou znici.

Chlebíčky, řízečky a grilované masíčko.... snídaně šampiónů.[emoji16]

Jojo mám visu a slevy to dává za jakýkoliv nákup u benziny.

...jenze tady na plnou zatz jezdis jen ty takze ostatni to poznaj  :kol-34:...

jezdim jak dědek s klouboukem  :kol-28:

Ten ostřik vodou nemají jen subaru. Ale měl sem to i na O1 RSattachicon.giftapatalk_1433626471345.jpeg

Mno v serii to ale OIRS nemá  :kol-31: jinak samozřejmě hlavně u OIRS to chlazení vzhledem k velikosti IC vyžadovalo  :kol-47:

kdo je první??? kdo že ? kdo? radši sem nemám dávat video, jak ti to 2x nebrzdilo a já si říkal, jestli chceš auto rozmlátit :D to víš rkovy brzdy, který utavili i kvalitní goodyearky nahovno :D

attachicon.gifIMG_8916.jpg

Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu  :kol-46:

Upraveno od XJOHNNYX

jezdim jak dědek s klouboukem :kol-28:

Mno v serii to ale OIRS nemá :kol-31: jinak samozřejmě hlavně u OIRS to chlazení vzhledem k velikosti IC vyžadovalo :kol-47:

To máš pravdu. Dělal sem si to sám. Přivezl sem to jako bouračka a mne se ti ostřikovače na nárazníku nelíbily tak sem je použil jinak. A docela to fungovalo.

A jak to fungovalo? Si strikal jako na okno a zaroven to strikalo na IC nebo si mel na to jine tlacitko? Co strikalo jen na IC a nebo si to mel automaticke?

Na jiné tlačítko.

Kluci oprava, vzal jsem to co mi doporučil Pancho s Koktou: ap Sportfahrwerke

Ja si pockam zitra na opravu opravy ze si vzal RS origo. [emoji1]

Obědd363da6d96c9acff791aa8ee5852b5cd.jpg

a8b002c0b8136596073d3be8ce2a0849.jpg

ježíšmarjá, to už bych po tomhle neotočil ani volantem...

Ale sme na to dva. Tak to zas není moc

Chlebíčky, řízečky a grilované masíčko.... snídaně šampiónů.[emoji16]

Jojo mám visu a slevy to dává za jakýkoliv nákup u benziny.

jj, ja vim, taky je vyuzivam... ;)

jezdim jak dědek s klouboukem  :kol-28:

a vod kdy??? to si udelej nekdy vejlet do varu, tady je to samej deda v rapidu a jezdit neumej...

Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu  :kol-46:

presne, zadny pecky, zadny bomby, clovek to musi setrit  :kol-31:

Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak  :kol-137:

Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu  :kol-138:

Umělecké fotopost-85810-1433680254,4101_thumb.jpg

můžeme jet do brna, já plánuji s kamarádem v září... prý bude mít i něco lepšího pučeného tak uvidím..

Upraveno od kokta7

Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak  :kol-137:

Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu  :kol-138:

TO BRNO TO BYCH SE PRIDAL

neni problem Pancho, jen s tim terminem to bude takovy zajimavy. Jediny rozumny moznosti jsou totiz v tydnu, vikendy jsou tam zavody...

Nicmene pokusim se to nejak vymyslet plus vam dat echo, jak a co by se jelo, ve vysledku by totiz jelo zrejme urcite vice lidi, takze by mohla byt sranda  :scooter:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.