Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

V Krusarne jsem nebyl tam jsem varil z vody ;). Motos by to auto dostal zaplacene 2x... to by pak na 03 bylo. 120tis pojistovna a 120tis prodej, pocitam ze spis vic by mel.

Ps

Ozi, ja te branim...

A co ten zamek na Feldu?

je vypacenej, dvere zniceni, tak sem to priplacl silikonem a auto jezdi... ;)

Pánové piráti,teď trochu z jiného soudku.Jaké máte zkušenosti s Huawei?Přemýšlím o novém smartu a líbí se mi ta P8,budu přecházet z S3.Nevíte někdo,jak to ma Huawei s podporou svých produktů?Slyšel jsem,že nic moc?!

co za podporu te presne zajima?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to mas stejny jako samsung, nebo respektive treba brandovany samsung, nekdo da aktualizasci brzo, nekdo za pul roku a nekdo vubec.

osobne bych to rekl asi tak HW je dobrej a vesmes to funguje jak ma. Muztes najit nejaky specificky problem, ale to muzes najit u vseho. A pak je otazka jestli to je pro tebe zivotne dulezite a budes to muset resit, nebo nad tim mavnes rukou a nechas to byt.

Odkaz ke komentáři

No aktualizace.Někde jsem četl,že to mají tak,že na tady máš produkt a nějaké případné dolaďování už jich nezajímá.

Já mám firemního Huaweie a řeknu ti jedno, nikdy bych si to dobrovolně nekoupil, navíc je pravda v tom, že papírově jsou to krásně "silné"mašinky, ale nikdo už se nezajímá na jakém to jede základu, všechno jsou to starší verze chipů, které už přední výrobci používali před 2-3mi roky akorát jsou přetaktované...

Můj Huawei Ascend Y530 se zdál jako dobrá volba... po roce používání zjištěny:

1.nelze přesouvat aplikace na kartu, tudíž nainstaluješ max 10 aplikací a telefon hlásí plnou paměť, ačkoli paměti má 16GB na kartě a 2GB na telefonu

2.seká se při spuštění dvou a více aplikací současně (má sice jen 500MB RAM, ale kamarádův P6 je na tom stejně)

3.podpora není vůbec žádná (narozdíl od samsungu kde je sice později ale nějaká funguje)

4.neseženeš příslušenství (pouzdra atd.)

5.např.spárování přes BT je nehoráznej opruz u některých zařízení 

Prostě já o něm soukromě přemýšlel a jsem rád, že jsem mohl otestovat firemní, za mě fakt ne...

Na druhou stranu chci vyzkoušet letos za dotovanou cenu novinku od Vodafonu = Vodafone 6 Prime, který by měl být slušně vybavený a bude stát jen 3300kč, což za zkoušku stojí. Zjistil jsem totiž, že nemá smysl kupovat telefon za 10 a více tisíc, protože mi ho tahají děti, válím se po něm v práci atd.atd. 

Máte tedy někdo zkušenost s Vodafone telefony? Jsou to "převlečené" nové alcately one  :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Pancho tady nejsi v Praze. Tachovska Hut u Marianek dnes 16-17st.C.

The Best Of jak pise Motos SGN3 i 4 s vyhradou, ze ta 4 se nevyplati vzhledem k cene, az o neco lepsi fotak a displej shodne telefony co se HW i SW tyce. Vydrz baterie je dokonce u 3 lepsi. Ja zatim lepsi telefon nemel a mensi uz v zivote nechci. Otazka ktera se projevi s casem je zivotnost, poruchovost kde za posledni roky se tim Samsung proslulej jako koncern se svymi rozvody.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...