motosman Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Kurňa, dneska jsem málem dostal infarkt. Po výletu jedu natankovat naftové Viano. OK dávám pozor a správně tankuji ten hnusnej mazut. Zagárážuji a jedu natankovat Supa. Dojedu ke svému oblíbenému stojanu a tankuji. Jdu zaplatit, koukám a na účtence ccs nafta. Říkám, máte to špatně. To určitě ne, natankoval jste naftu. Koukám na cenu. Stejná. Čuchám k nádrži- nevim co cejtím. Chlap od vedle čuchá-fuj benzín. Jdu k pokladně a paní na mě volá sorry, je to OK, byl to benzín. Ani nevím, jestli jsem ji chtěl zabít, nebo políbit. [emoji28] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) tak by ti koupili jinyho tdi superba no..ježiši majra.ideálně ten s močuvkou. Editováno: 16. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Sanek: SGS 4 a 5 vyber rozhodne 5, ale je to cenove hodne drahy. Co one plus one? je to cenove jinde a kvalita taky neni spatna.... Motos: to potesi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Přesně tak Pawouku, já koukal na TV a byla tam ta reklama s tou kozatkou, tak jsem si říkal, jak by bylo super, kdyby to doma pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Petrrr:ja si na životnost svého S3 nemůžu stěžovat.Ten telefon má výdrž jako kůň.Prezil několik pádů,rozsednuti,výměn skel,výměnu tlačítek,což znamenalo vypálit díru do telefonu(všechno vlastnoručné),nošen v montérkách,v prašném prostředí,elektromagnetické pole,mastnota a furt valí,tak odolný nebude ani kdejaký odolný telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 ja takhle nedam dopustit na S4 Active, ale dneska bych sel do OPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ozi,S5 mi doporučuje i bro,který ho má,ale ty prachy za něj nechci dávat.S4 urcite nechci. 1+1 neznám,zítra mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Kluci, co chce Arlo za jedno baleni tech Burgeru, koukal jsem na ten jejich eshop a ty vole to je drahe jako prase. 4 ks vychazeji cca 270kc. Coz se mi nechce verit kdyz jsem videl co vsechno bral kokta a kolik platil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ozi co je OPO??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 One plus one, nejaka cinska sitka co na ni cekas jako na banany ve fronte za komancu bez zadne podpory a o reklamacnim rizeni radeji nemluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 nebo treba OPPO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) ježiši že furt řešíte tyhle krámy k hovnu. všechny sou uplně stejný a stejně k hovnu. nejde na tom nic dělat, zlatej notebook. Editováno: 16. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Protoze nemas nota, na tom jdd delat vsechno, doms PC poustim uz jen vyjimecne. Cos dal za ty hambace do kelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Petrrr, viděl dvěma přidej 2 ks a si na tom. Stačí? Note dobře, ale v mem případe ot nemá šanci nahradit pc nebo notebook. Sanek Samsung obecnější je přepalenej cenového jak prase... ;-) One Plus One je sice možná sítka jak pise Petr, ale stoji 8 má to 64gb paměti a umi vse co je potřeba tak nevím kde on vidíš ten problém. Navíc už je bez čekání a ještě cena šla ted dolů protoze se očekává už nějaký patek nový model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Diky, to uz je normalni cena. No Samsung a tyhle ty radoby Top znacky jsou drahe jako prase. A az bude treba OPO chvili na trhu a bude vse ok, pak nereknu ani popel a klidne si ho poridim. Lenovo je taky China ze jo. Tetka si kupovala a ja tez zvazoval LG a ty jsou taky ted dobre bych rekl. I kdyz levne uplne nejsou v porovnani s tema chinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Já bych řekl, že si člověk spíš má vybírat podle toho, co se mu líbí vzhledem. Parametry jsou ve stejné třídě hodně podobné u všech výrobců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Lenovo je samozrejme nabouchane v ine, ale ma trochu vyssi cenu na Cinu, protoze platis znacku. OPO je podle me vpoho, znam 3 lidi co ho maji - mezi nimi je i Hurikan - a vsichni jsou spokojeni. Jakykoliv s predrazenych samsungu, ac jsem s nimi spokojeny mi nevydrzel pres 3 roky a pokud OPO da to same, tak to bude aspon za polovinu penez a to je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Je to úplně fuk co si koupíte. I iPhone není špatnéj, jenom drahej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Kokto, chce se mi zvracet. IPhone nikdy, i kdyby to byl jedinej telefon na světě. Už jen z principu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Neřekl bych že je to zase úplně tak jedno... Ale nemá smysl bezhlavě koupit to nejdražší, protože to neznamená nejlepší. Zavedené značky mají lepší podporu, servis atd. Číny jsou zase levné a pokud někomu vydrží telefon pár měsíců, nebo max.2 roky, nemá cenu kupovat drahé telefony. Já bych při výběru koukal na výdrž baterie, procesor s RAM, čitelnost displeje a slušný foťák s autofocusem... Jestli to má 16 nebo 60GB mě je absolutně jedno, musí to mít min. 16GB nebo paměťovku a potom ještě LTE... A jestli se to jmenuje phone, Samsung nebo jablko mi je úplně fuk, protože to je stejně jedno, když to nosím v pouzdru a ukazovat se s tím? To už jsem z toho vyrostl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Já vybírám podle: Vyměnitelná baterka, slot na sdhc kartu, sdílená paměť pro aplikace, RAM min. 1,5 gb a procesor nad 1,5 ghz alespoň 2jádro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) nějakej procesor je to fuk, všechno stejně pomalý jebky. 3GB či 2GB ram aspon a to je tak vše...alespon 16Gb paměti.. Iphone je v pohodě, jenom je prostě drahej. rozhodně o třídu rychlejší, než ten tvuj pomalej touchwiz od samsungu(respektive ten váš samsung není moc ani android, spíš patlanina)... s nexusem už je iphone tak +- stejně rychlej. Editováno: 17. Červen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Já jsem spokojenej se Sony Z3, za dobu co ho mám ani jeden zásek, vypnutí či problém. Chodí všechno svižně a bez problémů. Display luxusní, paměť 3GB RAM, podpora karet ...co víc chtít. Navíc je ze skla z obou stran a slabej. Nikde nic nevrže, nekroutí se, neohýbá. Jsem na něm každou chvíli a vydrží někdy i tři dny. Oproti původnímu HTC nebe a dudy. Samšunk je plasťák s buzerantsky zaoblenejma rohama Třeba Lenova bych se nebál, je pěkné. Jablko s červem už z principu ne. Editováno: 17. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 K Applu asi tolik. Lidi na to nadávají a 90% z nich ho nedrželo ani v ruce, natož aby s ním pracovali. Je to telefon drahý a zpočátku to byl telefon spíše pro ukázání "já na to mám" a to mu zůstalo a lidi jen podle názvu už to škatulkují do věcí naznačující bohatství. Měl jsem stejný názor, ale měl jsem iPhone 5 půjčený na víkend a musím říct, že je to velice dobrý telefon. Jen se s tím musí naučit pracovat a je to horší na sdílení obsahu (hudba atd....) ale to je i WindowsPhone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Sony špatný není. Už mas 5ku android? Hlavne sony dlouho vydrží, když si ho dobře nastavis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky