Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hele Peetr pribeh dobrej, ale nesmis vsechno hned tak brat. Kdyby bejvali jeli vlakem, tak se to nestalo, kdybys nemel v baraku okna, nemusel bys zamykat a v pripade pozaru bys rychleji utekl apod... Ten co jel naproti se mohl opravnene domnivat, ze za rohem stoji parta chuligánů a jakmile by zastavil, tak by mi ukradli i ponozky - takova je doba. A nebo si toho nevsiml (clanek jsem nesetl) mohl ladit radio, nekoukat a z dalky to vypadalo jako bezne zastaveni u krajnice (opakuji, clanek jsem necetl) s uvarenym chladicem.

Ja zazil uz 3 bouracky, u prvni se zeptali 2 lidi a auto nemelo predek. U druhe a treti se nezeptal nikdo. A to u te jedne zas nemelo auto zadek. Mel jsem tedy vytahnout mobil, nahravat auta a predat zaznam policii? Naopak kdyby kazdej stavel, ucpou to jeste vic a lavina bouracek by se sirila. Teorie zakonne povinnosti dobra, ale ne vzdy realizovatelna. Navic pokud se mu dela zle z krve, mohl zastavit opodal (na bezpecnen miste) a zavolat hasice on - tim by splnil svou povinnost. Kdyby k nim vybehl a zkolaboval tak by stehne nepomohl, jen by uskodil. A na tohle jsem se primo ptal v autoskole, protoze znam cloveka co se skrabne na prstu a uz omdliva! Odpoved byla co jsem psal, pomoc ve svych silach = v tomhle pripade zavolat pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co prďánci, jak to tady beze mne žije???  Koukám zběžně, samé pomluvy....však já vám to pak všem spočítám ;)

Včera jsem vzal levou zatáčku ostře a protože tam vyběhl ještě pták, tak jsem vzal za volant ještě ostřeji a zadek mi ulítnul do šotoliny, ale světe div se, auto jsem měl hned srovnané...nevím jestli mými zkušenostmi, nebo zapůsobilo ESP....;)   Zbyl jen dobrej pocit a ve zpětném zrcátku oblaka prachu :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ac vrlmi zajimave technicke a funkcni reseni nemohu s tim souhlasit. Toto je opravdu VELMI nebezpecne strelivo. U nas je takove ci jine obdobne strelivo pro sebeobrane ucely zakazano jako strelivo se zvysujicim ranivym ucinkem a je tomu tak dobre. Clovek zasazeny timto je bez sance.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...