Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 I na ONU jo? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tam ne. Ale to stejně nemám po ruce. A ta MOLka je funglovka po rekonstrukci. Nafta je tam levnější tuším asi o dvě koruny, než na protější OMV. Natural ovšem už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Kterou MOLku myslis? Jinak ja mam preferovat OMV mam na ni Routex kartu, mam ji i cestou, ale cena PHM je tam o korunu vyssi nez na Benzine na dalnici, coz mi prijde jako plejtvani... U me kdyz to dobre dopadne tak v pondeli provizorni O2 a za 2-3 tydny O3 Uz stoji na salonu i na kolech, jen se doresuje leasing... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Na Barrandově. Copak dají nám, až nás prodají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 jo tak to vim, to mas kousek jo? ja jel dneska zrovna okolo k zubarce rano... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Sídlím tam, takže ano. Ale dnes jsem tam byl až někdy kolem druhé hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jako ze sídliš na benzínce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jasne pri volnych chvilich si privydelava mytim oken za 20 kc na benzince s brigadnicema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Hm včera jsem převezl z ikei skřín vysokou 2m, seděl jsem v tom jak dement ale převezla se Combajn není potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Dobře, myslivce si škrtám. je fajkt že i lift u O má kufr už tak velkej. A v podstatě ani u Rapida se mi s 3 členou rodinou a kočárkem zatím kufr nepovedlo narvat na 100% a to má taky nějakých 550 litrů myslím. Editováno: 30. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Pro VIF Meistry, lejete ho tam i když máte půlku nádrže a potřebujete dotankovat do plné? Jedu na dov, tak potřebuji dotankovat. Nebo čekáte opravdu na prázdnou nádrž? Clinta se neptám, ten jezdí pořád na prázdnou nádrž. Jen jestli se to promíchá, nebo mám dotankovat Optimal s adetivy a VIF řešit až příště při vyjetí nádrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 tak leješ 25 litru naleju, naleju cca 25 ml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jj. Ta pixla má měrku. A jestli dáš o fous míň, nebo víc, je fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Děkuji kokto, zachránil si mě, to bych normálně nevěděl. Musel bych s tím na MFF KU aby mi to tam spočítali. Ty jsi tak dobrej. :-) jde mi spíš o to jestli při tomto malém množství se to stihne promíchat. To není jen tak, to je alchymie, budu si muset sebou vzít odměrný válec, váhu a jiné záležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Já jsem v Itošce tankoval +- 40 lt. Šoup jsem tam 2 odměrky a bylo. A tom mám 2 nádrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 No já budu tankovat asi dle mých přesných výpočtů přes matice asi 30 litrů, tak to už asi půjde. dík. mastňák, má dvě nádrže, pak se diví, že mu z vejfuku jsou cítit konvalinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Dobré ráno Vietname! Dneska výlety...Kost, Trosky, Prachovské skály. Tak kdyby někdo byl při cestě, můžeme pokecat Stačí zavolat... Má bejt luxusní počasíčko.... Editováno: 30. Červenec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 To už můžeš zajed ke Koktovi, to je kousek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Dobré ráno Vietname! Dneska výlety...Kost, Trosky, Prachovské skály. Tak kdyby někdo byl při cestě, můžeme pokecat Stačí zavolat... Má bejt luxusní počasíčko.... Přesně tam jsme byl na podzim. Všechny 3 místa v jednom dno. Na oběď skoč do Dětenic :-) Enjoy !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jasný, to je ta selská knajpa co? Tam už se chystám roky, jen to je prostě daleko mimo všechny trasy a jen kvůli tomu se mi tam jezdit nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Dětenice špatný nejsou ale taky žádná sláva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 to bys mohl zvládnout ještě toto, také zajímavé z pohádky Pyšná princezna. http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Panska-skala-u-Kamenickeho-Senova.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Slyšel jsme že kdysi Dětenice byly lepší,teď už to není ončo. Já byl na podzim a celkem se dalo. Ač teda znám lepší :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Dobré ráno Vietname! Dneska výlety...Kost, Trosky, Prachovské skály. Tak kdyby někdo byl při cestě, můžeme pokecat Stačí zavolat... Má bejt luxusní počasíčko.... Na dobrý jídlo si zajeď do Bosně do restaurace Agarden. Sice cenově trošku vejš, ale fakt dobrej mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 honzo, důležité je hlavně aby toho nebylo málo, i když Clint už te´d vlastně drží tu dietu ( na koleno a stejky už se nemůže ani podívat) tak je tojedno. K obědu si teď dává max. 250g šopského salátu s nízkotučným balkánským sýrem max. 10% v sušině. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky