Pawouk Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tak tohle bych bral i s tou divnou palubkou. cc_porscheinformatik_com_nwapp_nws_cz_LIST_SEAT_cs___S____ST.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jo, to by slo i ta cena neni zla. Mne by ovsem stacil i 1.4 TSI. Znamej presel prave k tomuhle s 1.4 kou vcetne zoho FR paketu od Rapida a je nadmiru spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jo, jenže s 1.4 tam nejsou tak výhodné ceny - když si tedy odmyslíš podmínku využití škofinu, nebo co to tam mají napsáno. Alespoň po letmém průletu jsem si jich tam nevšimnul. A když už 1.4, tak jedině tu se 110 kW. I když u Leona má ACT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 a octavie 3 nemá furt ACT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Ne, naštěstí. Odnesl to jen SIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Hlavně aby u sup3 vyřešili ten adaptivní podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tak to mi je srdečně jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Mě ne. Oddaluji koupi co to jde a jiná varianta zatím není. :-) Proč to může všude fungovat, jenom u škodovky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Pánové co bych pro setkání s vámi neudělal... Protože jsem měl mít ve čtvrtek odpolední požádal jsem si o neplacené volno abych mohl za vámi na véču a pokec Jo a Ikarus nemám, páč ten poslední pražskej je v Muzeu MHD a nejbližší podobný jezdí v Maďarsku ! Editováno: 22. Únor 2016, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 No super. Tak to aby jsi už pro něj vyrazil. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Mě ne. Oddaluji koupi co to jde a jiná varianta zatím není. :-) Proč to může všude fungovat, jenom u škodovky ne. Jo to nikdo nevi asi horsi provedeni nez u seata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Proc to muze vsude fungovat a u Skody ne. Odpoved. Prozoze to je Skoda - vice neni treba hovorit. Stane super. To si das taky koleno ne? Kdyz uz tak uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Hádejte kde jsem? :-D Editováno: 22. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tam kde my budeme mozna ve ctvrtek. Tam randis s nejakou rostenkou co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Nezapomen na ten cerstvej vzduch objednat s vuni Alpskych hor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 No super. Tak to aby jsi už pro něj vyrazil. :-) nějakej jsem viděl minulý rok v Budimpešti... ad. koleno - to já nejím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tam kde my budeme mozna ve ctvrtek. Tam randis s nejakou rostenkou co? to není kokta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 To je Clintovo pritel. Ale maji soukromi pac neni zrovna narvano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 A dávaj si koule..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 to není kokta ? ne nejsem, auto mám na reklamaci. já randil v sobotu a minulý pondelí s ozim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tady je to samej buzna :-) Nevíte někdo, proč to dává ty fotky dvakrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Protože je dáváš 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Pac uz vidis z tech kouli dvojmo, tak fotis dvojmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 A co ty dva Ikarusy, aha? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Ahááá, tak to kurví jenom Tapatalk, pač na PC ty fotky jsou jenom jednou. Jenom Tapatalk je ukazuje dvakrát..... Jo jinak jsem zamluvil u šéfa kolínka, pochválil jsem mu ty minulé. Objednal jsem 4 kousky, ale udělá jich prej pro jistotu šest (kdyby si to Pancho rozmyslel přece jen) Dneska oči nepálily, dal jsem si nějaké medailonky z panenky se sýrovou omáčkou a luxusní Vařej opravdu excelentně Editováno: 22. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky