Pawouk Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Nastala doba tříválcová - bojler píše, že skončil 1.2 TSI v OIII a bude nahrazen 1.0 TSI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 A kdy přidaj vypínání válců? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jj, uz jsem cetl jinde. A na dotaz novinaru u Skody ohledne konce 1.2, bylo odpovqezeno ze to neni pravda, ze 1.2 bude k dostani jeste nevim do kdy. Kdo chtel 1.2 musel objednat do konce unora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Sanek, za šest stovek nekoupíš ani pořádnej autoatlas a ty bys chtěl super antiradar ;-) Už ta cena by mě varovala, že za ty peníze raději koupit domů šišku uheráku [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Clinte,ona cena vždy neznamená kvalitu. Stačí si zapnout televizi,reklama na jeden shit větší než druhý,ale lidi tomu věří a kupujou,pak se udělá nějaký test a zjistí se,že ten "obyčejný" výrobek za 1/10 ceny je 2 krát tak lepší! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 A kdy přidaj vypínání válců? až to bude mít ten litr, tak si ho pak koupím budu s tím král silnic a dálnic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jeste podporim Sankova slova. Koupis treba Kindera za 350-400tis a koupis Octavku za 600-650tis a najdi rozdil. Poradim ti, zadny neni. Oboji jsou na chlup stejny sunky. Je tedy cena meritkem jak popisuje Clint? Nekdy a nekde mozna ano, u Skody vsak nikoliv. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Petrrr,tak.musíš ale srovnávat srovnatelné.Nemůžeš srovnávat odrážedlo a skutečný automobil :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Přesně tak, zrovna jsem to chtěl napsat, srovnává auto pro děti s oktávkou pro dospělé [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Sanku ja se te zastavam a ty takhle. To sis teda u me pekne posral a to jsem se za tebou v lete chtel prijed podivat a dovest ti original lazenske oplatky. To je tady radeji hodim do popelnice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Petrrr:dojeď,dáme po pohárku a budeme kámoši.Oplatky nevoz,tím jsi mohl oslňovat možná tak za komárů :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Tak to víš, že Bechera ti nepřiveze, kouká jak ušetřit, myslí si, že za 5 prašivejch oplatek s oříškama ho budeš celej tejden hostit a krmit. On je hroznej lakota, kdybys ho viděl na srazu, objednal si nějaké speciální drahé koule a nedal nám ani čuchnout. Sežral to sám a bylo mu pak dva dny blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jj,to si pamatuji,jak se to.tu řešilo. Kdo ví,čí koule oblíznul :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Skvělý kup. Rozhodně bych neváhal. Toto zařízení bude řvát tak často, že se pro jistotu ani nerozjedeš. :-)Proč myslíte že to bude na howno? Neříkám že bych to koupil, ale co vás vede k tomuhle rychlému závěru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Sanek: Vysvětli Petrrrovi, ať se s kinderem na Moravě raději neukazuje, pač by riskoval, že mu ho moraváci budou chtít vyměnit za dva litry Cabernetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ty vole opovrhujou oplatkama. Ja ovsem nemyslim ty co koupis v kazdem tescu od Opavie. Ale ty origo rucne delane primo ve Varech. Jj Bachovy koule, ty byly. Zavist je hrozna vec Clinte vid? Beru Te Sanku za slovo, manzelky s detma posleme nekam k vode do Pasohlavek a v klidu udelame kost ve sklipku. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ty tvoje originální oplatky tu prodávaj za deset korun krabici v každé trafice :D Doba, kdy si je vozili dědci z lázní jako luxusní zboží je už dávno pryč 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Stringo: protože to není jen tak. Stačí už jen ten jejich popis. Větší snůžku nesmyslů jsem dlouho neviděl. Asi takhle: naší novou turbínu můžete použít v jaderce, uhelce, větrné i solární elektrárně. A to jen za 2.000 KČ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Clinte to ze to mas na krabici napsane u vas v samosce od Vietnamcu neznamena, ze tomu tak je. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Motosi já se jen ptal, podle čeho se pozná šmejd. Technicky popis tam není vůbec žádný, proto jsem se na to ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jj. Já jsem taky nedal technický popis a vidíš co jsem napsal za blbost. To samé píšou oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 OK takže usuzuje jen podle toho, co napsal nějakej jouda na slevomatu, ale konkrétně o tom výrobku technické info nemáš, takže to může být šmejd, ale taky nemusí... (Osobně si myslím,že to nebude nic moc, ale zajímal mě ten podnět k hodnocení, když se z popisu nedá nic konkrétního vyčíst) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 OK. Tak jinak. To co popisují stojí cca. 100.000,-. Není to první případ. Už tu byla cobra a spousty jiných zařízení. Stačí kouknout na youtube. Navíc je jen pár značek, které tyto zařízení vyrábí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jo já nemám nic proti tomu, že je to evidentní šméčko, tak jsem na to jeden čas koukal, ale když někdo napíše že je to sračka a není tam u toho nic napsáno, tak jsem chtěl vědět proč to hodnocení, nic víc, nic míň. Třeba ten ELM327 z té Číny, to je taky šméčko a funguje to, tak si říkám že co je levné, nemusí být vždycky nefunkční, záleží co od toho kupující očekává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 V tom s tebou souhlasím. Jak jsem psal. Fungovat určitě bude a nejlépe někde na Sahaře. Tam nic není a proto když zahlásí poplach, tak na 80% tam bude měřit nová O3. Ve městě to bude neustálý poplach. Od dveří, benzínek, info tabulí, MHD, mobilů atd. Takže užitná hodnota 0. Navíc i profi AR pro USA nebude v ČR moc funkční. Problematika je daleko složitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky