Arlo Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Tak to je mi uplne jasny je to tu sama pomlouvacna pavlacova drbna :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 tady si dovolim jeste jednu fotecku neveho sneka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Hlavně nám pak nezapomeň prosím říci kolik to koštovalo, aby někteří měli klidné spaní. Já bych hádal, že se vším by ses měl do 50ti vejít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Hezký. A fotečka pístů a sání by nebyla? Zajímá mě, kolik karbonu se tam uchytilo. Držim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Musim rict ze karbonu tam bylo pomalu asi buch to prirovnal jako kdyby jsi striknul pist lehce cernou barvou.. Zadny nqnosy nebo tak neco. Myslim ze ma na to vliv to ze tam tocim 100 oktan vervu a tam je to horeni lepsi nez u 95 nebo 98 tak se toho vic spali a min usazuje.. fotku bohuzel nemam M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Dobrá zpráva. Díky Takže všichni honem pro 100ku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Hlavně nám pak nezapomeň prosím říci kolik to koštovalo, aby někteří měli klidné spaní. Já bych hádal, že se vším by ses měl do 50ti vejít.Tak to si myslím že to 50 klacků nevyřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 No tak to za 100 jsem Ti mojl prodat Thalii a byl bys spokojenej. Do Prahy je stejne i te Thalie Skoda. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 tady si dovolim jeste jednu fotecku neveho sneka:-DDSC_0014.JPG A hele, nový plíce. Tak ať ti to pořádně dejchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Myslel jsem 100 octane naturále. Tak jsem aktualizoval TT a zase změny a nastavování... A do toho se zase rozsypal ten superb zázrak. Palubku mám jak vánoční stromeček. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 no jo ty auta... jinak sem výherce soutěže za 10000kč, nechápu jak ale vyhrál sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Gratulace a vem si pytlík. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 neee já jim to tam ukážu, co to je síla cupry a BBS kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Zrovna koktovi to preju. Alespon se nauci poradne jezdit. Stringo ja myslel ze ta odpoved byla od Arla a ona od tebe. Dle meho se oprava vejde do 50ti tisic. Arlo to totiz urcite nems v AS, ale nekde kde auta jeste opravovat umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 nemá to prej v as. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 no jo ty auta... jinak sem výherce soutěže za 10000kč, nechápu jak ale vyhrál sem Oni už zase pořádají "Chcete být milionářem"? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Uz se tesim na sraz kluci. Dotaz na indiqnckou babicku Clinta kdy je v planu dalsi??;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 v pátek na mostě je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 to leda ze bych jel na kole auto bude jeste tyden v servisu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Zatím není v plánu, pač se soudruzi ještě nevyjádřili. Ale už teď vím, že březnový zřejmě nezvládneme a tak ho uděláme z kraje dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Tak zejtra sem navečer v pubu na Doksích Mám narozky a tak je fakt škoda, že tam nebudete, pač všechno platím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Škooper S - new car [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Hele to je nějaká novinka co? Něco jako Kinder RAM, to se bude Petrrrovi líbit.... To si koupí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Škopek S , RAM ne, ten má přeci korbu. Ty šišatý kola, asi nějakej škoda tuning od Kabaně, prý to bude přispívat bezpečnosti provozu. Tomu se říká aktivní podvozek a to doslova. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Clinte a ty neříkej dvakrát nebo nakopnu Thálii a jsem tam co by dub. To bych si nenechal ujít když ty platíš. Už jednou si mi platil kolínko a byl to zážitek na celý život 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky